Etusivu » ESBC IHWC 2023 All inclusive

ESBC IHWC 2023 All inclusive

Tämä ei ole mainos vaan pitkästä aikaa Pino tutkii ja hutkii -testiraportti. Testauksen aiheena on European Sports Betting Consultantsin (ESBC) vihjepaketti jääkiekon MM-kisoihin.

Kirjoitan tästä kattavan raportin paremmalla ajalla eli kisojen jälkeen jolloin kokonaistuloskin on selvillä. Mutta maistiaisena tilannekatsaus alkusarjapelien jälkeen jolloin 56/64 peliä pelattuna.

Kuten tunnettua yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

Kuvassa siis juokseva kassatilanne.

Kuvassa vaaka-akselilla pelit niin että kustakin on kirjattu yksi kassamuutos. Vetoja kohteeseen on voinut olla 0-5 yleisimmin 1 tai 2.

Pystyakselilla yksiköt eli tulos – panokset per peli.

Kuvasta näkyy hyvin että hajonta omissa vedoissani on ollut pienempi johtuen pienemmistä panoksista mikä on johtunut siitä ettei ole saanut kerrointa tai panosta.

Tilanne numeroina:

panokset ESBC 321,7 pino 178,6

tulos ESBC 328,9 pino 194,2

palautus % ESBC 102,2 pino 108,7

ESBC ei tällä hetkellä mainosta mitään tulosta mutta aiemmin siellä oli jotain 110% mikä on lievästi ristiriidassa oman kirjanpitoni kanssa jonka mukaan se ei ole missään vaiheessa ollut yli 105%:n. Epäilen että tähän eroon on syynä se, että ESBC ei laske tulokseen kaikkia tuotelinjoja mutta palaan asiaan kun olen kerennyt tonkimaan paremmin.

Aiheeseen liittyen, olen julkaissut chatissa muutaman päivän/ illan valinnan ja viimeistään nyt on helppo arvata, että ne eivät ole olleet puhtaasti omasta päästä keksittyjä. Oma osuuteni on rajoittunut siihen, että olen valinnut 8 kohdetta 56 sta. Noista 6 osunut ksummalla 9,99 eli onnekkaasti osuneet. En etukäteen mainostanut tätä ESBC kytkentää, ettei häiritse kenenkään ajatuksia ja varsinkin kun oli epäilys, että saattaa mennä kuoppaamisen puolelle. Ja niinhän menikin, kuten kuva kertoo niin plussan puolelle päästiin vasta viime lauantaina. Tai kävihän vihjaaja aikaisemminkin pari kertaa mutta niitä kertoimia (=vetoja) en itsekään saanut. Tarkoitus oli noita ainakin 10 kerätä mutta tiukkaa tekee, pelejä toki jäljellä mutta samoilla kriteereillä niitä ei välttämättä löydy. Jos jotakin tulee niin ne voi olla peesejä näistä tai jostain muualta tai olla ihan omia ajatuksia…

Toistaiseksi ESBC ei ole ottanut millään tavoin kantaa puolivälieräpeleihin. Mutta sen vihjeet tuleekin pääosin viimeisen tunnin aikana jottei tarvitse liian hyvillä kertoimilla pelata.

3

Kirjoita kommentti