Offline
Etusivu » Korisliigan päätöskierroksen panokset

Korisliigan päätöskierroksen panokset

Kirjoitin otteluista päätöskierroksen osalta pienet tarinat ennakkopanoksista, mutta tiedot hävisi bittiavaruuteen, joten hieman lyhennettynä uusi yritys.

Site general layout graphic

Karhu Basket-Kouvot

Tässä pelissä ei panosta ole. Runkosarjan ykkönen ja kakkonen kohtaavat, mutta sijat lyöty jo lukkoon, joten varmasti kuvioiden ja pelituntuman haku pääosassa. Karhulla jäänyt koronan takia kaksi viimeisintä luovutustappioksi, mutta runkosarjavoitto oli jo tuossa vaiheessa varmistettu ja ylivoimainen ykkössuosikki.

Bisons Loimaa-UU Korihait

Korihait nousi kuilun partaalta taistelemaan ja nousi kuin nousikin tähän kerrasta poikki-peliin, jossa voittaja jatkaa sarjassa häviäjän joutuessa divariin. Molemmat pelanneet alkukauteen nähden todella hyvin. Tasapisteissä Korihait on Biisonien edellä.

BC Nokia-Kataja Basket

Molemmilla yksi voitto Lahtea enemmän ennen päätöskierrosta. Jos Lahti voittaa Kobrat se nousee tasapisteisiin tämän ottelun häviäjän kanssa. Kataja on tasapisteissä Lahden edellä, joten se on varmistanut jo playoffpaikkansa. Nokia taas jäisi tasapisteissä Lahden taakse ja tippuisi tappiolla yhdeksänneksi. Voitolla se saa seiskapaikan ja häviöllä sen on toivottava Lahden tappiota. Katajallakin isosti panosta, sillä seiskapaikalta vastaan tulisi selvästi inhimillisempi vastustaja puolivälieriin (Kouvot) ja tappiolla taas Karhu

Lahti Basketball-Kobrat

Kobrien kausi on paketoitu sijalle 10. Biisonit nousisi 11. sijalta voitolla tasapisteisiin, mutta häviää tasapistevertailun 1 pisteellä (voitot 2-2). Merkitystähän ei liiemmin sijoilla 10-11 ole, vain 12. tippuu. Lahden on voitettava tämä peli ja toivottava Katajan voittoa Nokialla, jolloin se nousisi sijalle 8. ja kohtaisi Karhun puolivälierissä.

Seagulls-KTP

Todennäköinen pari puolivälieriin. Joukkueet tasapisteissä ja voiton päässä Vilppaasta. Tasapisteissä KTP jää Vilppaan taakse, mutta Seagulls nousisi edelle. Mikäli Vilpas häviää ilman panosta pelaavalle Pyrinnölle, voisi Seagulls voitolla nousta kolmanneksi. Joka tapauksessa tämän pelin voittaja saa puolivälieriin kotiedun, kun häviäjä jää sijalle 5.

Pyrintö-Vilpas

Pyrinnöllä ei enää panosta ole, se jää sijalle 6. ja kohtaa kolmosen. Se voi vielä omalta osaltaan vaikuttaa tulevaan puolivälieräpariinsa, sillä jos se voittaa tämän matsin ja Seagulls Kotkan on puolivälierissä vastassa Seagulls, muissa tapauksissa Vilpas. Vilpas voi voitolla taas varmistaa kolmossijansa.

Tiivistelmä tulevista playoff-pareista

1.Karhu-8.Kataja (jos Kataja häviää Nokialle)

1.Karhu-8.Nokia (jos Kataja voittaa Nokian ja Lahti häviää Kobrille)

1.Karhu-8.Lahti (jos Kataja voittaa Nokian ja Lahti Kobrat)

2.Kouvot-7.Kataja (jos Kataja voittaa Nokian)

2.Kouvot-7.Nokia (jos Nokia voittaa Katajan)

3.Vilpas-6.Pyrintö (jos Vilpas voittaa Pyrinnön tai KTP-Seagullsin)

3.Seagulls-6.Pyrintö (jos Vilpas häviää Pyrinnölle ja Seagulls voittaa KTP:n)

4.Vilpas-5.KTP (jos Vilpas häviää pyrinnölle ja Seagulls voittaa KTP:n)

4.Seagulls-5.KTP (jos Seagulls voittaa KTP:n ja Vilpas Pyrinnön)

4.KTP-5.Seagulls (jos KTP voittaa Seagullsin)

3

Vastaa