Etusivu » Ncaab 19-20

Ncaab 19-20

Sopivasti kuunvaihteeseen päästään aloittelemaan omakin blogi. En jaksanut erikseen tehdä mitään blogin aloittavaa otsikkoa vaan vedän sen suoraan tähän yliopistokoriksen otsikon alle. Blogi tulee keskittymään vedoissa Yliopistokorikseen sekä Cs Go:hun.

Tosiaan kausi alkaa tiistai iltana 5. Marraskuuta ja jatkuu aina pitkälle kevääseen kruunautuen Atlantassa pelattavaan March Madnessin final four vaiheeseen. Sarjassa tosiaan pelaa n. 350 joukkuetta mikä tietysti tekee sarjan arvioimisen vaikeaksi, mutta samalla myöskin tämä haaste tulee olemaan vedonvälittäjillä. Nyt käyntiin lähtevä kausi itselle arvioiden kanssa tulee olemaan kolmas perättäinen ja jälleen pyritään plusmerkkiseen tulokseen (tavoite 104-105% palautuksessa, mutta toki kaikki yli 100% on tervetullutta).

Tälle kaudelle oli alunpitäen tarkoitus lisätä kohdevalikoimaa myös totals puolen vetoihin, mutta ajankäyttösyistä tuota en voinut toteuttaa joten tämäkin vuosi mennään vain Moneyline sekä AsianHandicap vedoilla. Mikäli aiempien kausien vetomäärät pysyvät tänä vuonna samoissa lukemissa, oletan vetoja kertyvän sen 375-500 kpl. Pää bookkerina itsellä Pinnacle, (n. 90% vedoista) mutta joitain vetoja tulee varmasti myös pienemmille bookkereille. Panoslimiiteistä pieni sananen, sarjaan saa panosta ihan mukavasti kun suurempien yliopistojen välisissä matseissa viime hetken pre vedot Pinnacle ottaa jopa 15k panoksilla, normaalisti linjat aukeavat 350€ limiiteistä nousten aina tuonne 15k riippuen nimenomaan yliopistoista.

Sitten otetaan pieni katsaus aiempiin kausiin niin saadaan pieni otanta mitä tuleva kausi mahdollisesti voi tuoda tullessaan. 17-18 Kausi sisälsi 387 vetoa joiden palautus oli 103.21%. Kausi 18-19 sisälsi 401 kohdetta palautuksella 105.47%. Yhdistettynä lukemat, kohteita 788 kpl, palautus 104.75%. Yksi asia mikä molempia kausia yhdisti oli kauden loppua kohden vähenevät vedot. Itse March Madness turnaukseen vetoja tuli vain kourallinen per kausi.

Tänä vuonna uusi askel on kausivedot joita aiempina kausina ei ole ehtinyt edes katsella, mutta nyt vklp aikana niitä tulee joko tästä blogista tai sitten tuolta itse seurannasta löytämään!

AAC tournament winner: Cincinnati@6.50 Guts. Rajakerroin 4.75   6/10

Tää on kolmen kimppa, Memphiksen sekä Houstonin kanssa. Omat konearviot per joukkue sijoittuu alle pisteen sisälle toisistaan + sitten Memphiksen ympärillä olevan hypen kun laskee niin on täysi selviö että tää bookataan selkeästi Memphis edellä. Tokihan itsekkin sitä mieltä olen että suurin suosikki se on Konferenssin voittamaan, mutta Memphis on vain marginaali suosikki tässä. Cincinnati kyllä maistuu tällä kertoimella. Heillä on kaikki mahdollisuudet voittoon niin pitkään kun Jason Cumberland pitää ittensä kunnossa.

Mountain West Tournament winner: Utah State@2.50 Comeon. Rajakerroin 2.00  10/10

Suurin haastaja Boise State, mutta silti ovat kaukana Utah Statesta.

 

Auburn Total Regular Season Wins: Alle 21.5@1.90 Comeon. Rajakerroin 1.35  10/10

Hyvin vaikee ymmärtää tätä linee, itse pudottaisin vähintään 2 voittoa alemmas. Kone antoi coinflipiks 18.6 linen. Auburn hyötynee hieman suht helposta alkuohjelmasta missä on pelejä joissa ovat selkeästi yli 85% suosikkeja, mutta vuodenvaihteen jälkeen alkaa tuskainen taival kun Tammi-Helmikuun välissä pelaavat muunmuassa Kentuckya vastaan vieraissa sekä kotona. Tuona aikana joukkue pelkästään pelaa 9 eri peliä joissa oman arvion mukaan lähtevät altavastaajana peliin (näistä suurinosa n. 40% noissa peleissä arvio Auburnin voitolle) Todennäköisimmät tulokset johon Auburn päättyy koneen mukaan 17-21 voittoa (jokaisen tod.näk arvio n.8-9%). Auburn pelaa regular seasonin aikana 30 matsia, eli riittäisi kun häviäisivät kaikki nuo yhdeksän matsia joissa alkujaan lähtevät altavastaajina matsiin. Tosiaan itse tekis mieli smoothata tuo raja 1.5 tuntumaan, mutta pistän tosiaan rajaksi juuri sen mitä kone antaa. Nää kausarit oon vetäny kellyn jakaja 10 käyttäen.

 

Drexel Total Regular Season Wins: Alle 14@1.90 Comeon. Rajakerroin 1.74  7/10

Rajaan ei oo laskettu pushin tn% jonka arvio on 8.6%. Viime kausi 13-18 rekordilla, tää kausi tulee olee tod.näk yhtä vaikea. 13.5 Line olis varmaan omalla arviolla hyvin likelle kolikkoa.

 

Iowa Total Regular Season Wins: Yli 16@1.90 Comeon. Rajakerroin 1.73  7/10

Push ei myöskään tässä, jolle arvoin 9%. Viime kausi kuitenkin meni rekordil 21-10 joten hämäävän matala line.

 

La Salle Total Regular Season Wins: Alle 14.5@1.90 Comeon. Rajakerroin 1.23  10/10

Nyt pieni sananen nuista rajoista. Todellakin tuntuu uskomattomilta nää rajakertoimet. Eikä mulla ole aiemmilta kausilta mitään tietoa onko näitä missään vaiheessa ylipäätään tarjottu edes, mutta joko näissä on Comeon aivan tuuliajolla tai sitten itse lasken nämä päin persettä. Mutta esim tässä kohteessa oma arvio tuolle 0-14 voittoa määrälle on 81.1% kun esim 0-13 voittoa 74%, 0-12 voittoa 65,7%, 0-11 voittoa 56.2%, 0-10 voittoa 46,5%. Mutulla tuosta voi päätellä että tasan 11 Line olisi itsellä hyvin likimain coin flippiä, joten jos joku näitä peesaa tai sattuu lukemaan niin elkää sokastuko tuosta rajakertoimesta. Mutta sen sanon että La Sallee en bookkaisi itte noin korkealla voittolinellä mitä Comeon tällä hetkellä tekee. Vaikee otteluohjelma, heikko yliopisto, 7 matsia jossa lähtevät arvion mukaan suosikkina. En jaksa uskoa että 28 pelin jälkeen voitto sarake näyttäisi yli 11 tai 12 voittoa.

 

Louisville Total Regular Season Wins: Yli 22.5@1.74 Comeon. Rajakerroin 1.43  7/10


Kirjoita kommentti