Etusivu » Korisliiga jää tauolle jouluun asti

Korisliiga jää tauolle jouluun asti

Kiihtynyt koronatilanne pakotti Korisliigaseurat ratkaisuun, joka siirtää kaikki pelit tästä päivästä jouluun asti pelattavaksi ensi vuoden puolella. Periaatteessa seurat saisivat pelata ottelut, mutta koska kyse on pienestä sarjasta, jonka seurat ovat riippuvaisia yleisötuloista toisin kuin isot Euroopan sarjat, joiden pääasiallinen tulonlähde on TV-tulot on ilman yleisöä pelaaminen taloudellisesti kestämätön tilanne jo muutenkin tiukassa taloustilanteessa kamppaileville Korisliigaseuroille.

Esimerkiksi Kouvot (joka pelaisi tänään ilman päätöstä ja tasoitus olisi erittäin maistuva +12 Nokian voiton hyväksi, on joutunut jo lomauttamaan kaikki jenkkinsä, ja tässä pelissä olisi ollut valtava value) selviää nyt hieman paremmin kuiville päätöksen myötä. Nyt joukkueilla on mahdollisuus parannella vammojaan.

Korisliigaseurat kokoontuvat uudelleen 16.12. jolloin välipäivien pelaamisesta päätetään vallitsevan koronatilanteen valossa. Todennäköistä on, että nämäkin pelit joudutaan siirtämään.

Päätöksen myötä myös vihjeet joulutaukoon asti on luonnollisesti jäissä, sillä kun matseja ei ole niin ei voi vihjatakaan. Joulutauolle mennään Seagullsin dominoidessa ilman tappioita sarjaa. Häntää pitää ilman voittoja etenevät Korihait.

Sarjataulukko joulutauolle näyttää tältä

Site general layout graphic

1

Yksi vastaus artikkeliin “Korisliiga jää tauolle jouluun asti”

  1. Site general layout graphichabs sanoo:

    Korisliiga päivitti otteluformaattia niin, että playoffit aloitetaan suoraan 22 ottelun runkosarjan jälkeen 8 parhaan joukkueen osalta. Alun perin suunniteltu jatkosarja perutaan koronan aiheuttamien ottelujen perumisten takia. Mestari on selvillä jo huhtikuussa

Vastaa