Etusivu » Jokerit hakemaan voittoputkelle jatkoa Tallinnassa

Jokerit hakemaan voittoputkelle jatkoa Tallinnassa

Jokerit-Severstal Tallinna osa 2

Noniin, tuli nyt lähdettyä Viroon eilen illalla, alkumatka VR:llä ja loppumatka lautalla. Menomatkalla ei tullut laitettua PAF:fin vehkeisiin lanttiakaan, mutta serkkupoika haki 40e jackpotia pajatsosta. Kummasti se kolikko pomppi aina ohi ja euron kolikoilla ei tullut osumia (kerran 15e). Matkalla tuli laitettua muutama betsikin sisään, ja ne tuolla alempana.

Jokerien pisteputki on jatkunut jo 14 ottelun ajan, ja tuona aikana on koettu vain kaksi jatkoaikatappiota. Tällä vuosikymmenellä joukkue on edelleen tappioton, ja tehnyt jo 20 maalia. Jokerit pelasi kaikkien aikojen pelin aina kovaa Pietarin SKA:ta vastaan viime perjantaina voittaen hämmästyttävästi pelin tennisnumeroin 6-0. Seuraavassa pelissä laitettiin numeroiden osalta vielä paremmaksi ja Jokerien maalilla Kalnis pelasi toisen nollapelin putkeen, kun Riga kaatui 7-0. Tuossa pelissä Jokereilta sekä Niklas Jensen että Peter Regin tekivät kypärätemput. Jensen on ollut muutenkin kovassa maalivireessä.

Vieraspelistä Moskovasta irrotettiin vielä 2-3 jatkoaikavoitto, kunnes Jokerit siirtyi pelaamaan kaksi kotipeliään suomalaisille niin tuttuun Tallinnaan.

Itse en eilistä peliä ollut katsomassa, mutta ilman minun tukeakin Severstal kaatui 4-1. Tiukan pelitahdin vuoksi tänään maalille luistelee kehnon alkukauden pelannut Niemi, joten mikäli skarppaamista ei tapahdu niin Jokerit tarvitsee kovaa maalintekotaitoaan tänäänkin. Toki kun vedot perustuu nyt Niemen huonon vireen jatkumiseen niin eiköhän se nollapeli huippuesityksellä tule, mutta eiköhän tuo hyvä betsi ole.

Tallinnan jäähalli on uusi 2016 rakennettu, mutta kuuleman mukaan melkoinen betonikolhoosi, mutta ainakin eilisen pelin jälkeen Jokerien Mikko Lehtonen oli ylistänyt Tallinnan matsin tunnelmaa, ja kylmät väreet mennyt jo kansallishymneistä lähtien, ja kyllä yössäkin Jokerifaneja vastaan tuli, joten eiköhän lauantaillekin saada mökää halliin. Kohta tsekkaamaan tilanne ja katsellaan miten käy…

Site general layout graphic

Kuva Jokerit-Dinamo Riga pelistä syksyltä Jaffalassa

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 21 Brian O’Neill
25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 11 Steve Moses
9 Ahti Oksanen – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (A)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
42 Teemu Eronen – 18 Sami Lepistö (A)
4 Tommi Kivistö – 90 David Sklenicka
77 Eemeli Räsänen

31 Antti Niemi (98 Janis Kalnins)

Vihjeet peliin:

Ladataan vihjettä, odota hetki...
Ladataan vihjettä, odota hetki...

Yksi vastaus artikkeliin “Jokerit hakemaan voittoputkelle jatkoa Tallinnassa”

  1. sanoo:

    […] vielä lyhyesti yhteen lauantain tapahtumat. Eli aiemmin ennakoin Jokerit-Severstal peliä ja nyt sitten matsi -ja matkaraportin aika. Perjantai meni siis matkustellessa ensin junalla ja […]

Vastaa