Etusivu » Englannin Valioliiga palaa kuvioihin koronan jälkeen kesäkuun puolessa välissä

Englannin Valioliiga palaa kuvioihin koronan jälkeen kesäkuun puolessa välissä

Kesäkuun puolenvälin piti olla aikaa kun Huuhkajat aloittaa historiallisen arvokisaurakkansa ja Suomen futisväen pitkä odotus lopultakin päättyy. Tämä odotus jatkuu vielä ainakin vuoden päivät, mutta ainakin Huuhkajien ykköstykki Teemu Pukki nähdään näillä näkymin viheriöillä myös kesäkuussa, kun Valioliiga on ilmoittanut kauden jatkumisesta.

Valioliiga jatkuu 17.6. kahdella ottelulla

Valioliigaa jäi pelaamatta yhdeksän täyttä kierrosta, ja lisäksi neljällä joukkueella jäi yksi peli enemmän rästiin. Nämä neljä joukkuetta pelaavat ensin rästipelinsä pois, ja 17.6. pelataankin ensimmäiset Valioliigaottelut koronatauon alkamisen jälkeen. Ottelut ovat Aston Villa-Sheffield United ja Manchester City-Arsenal.

Ensimmäinen täysi kierros pelataan 19.-21.6. välisenä aikana, jolloin vauhtiin pääsee mm. Teemu Pukin Norwich. Norwichin kannalta Valioliigan jatkuminen on varmasti ikävä uutinen, sillä nyt lähes varmalta näyttävä putoaminen todennäköisesti sinetöityy. Mestaruustaistelussa vastaavasti Liverpool ei tarvitse enää kuin 6 pistettä lopuista yhdeksästä ottelusta, että se varmistaa mestaruuden, vaikka kakkosena oleva Man City onnistuisi voittamaan kaikki loput 10 otteluaan kauden aikana. Mestarien Liigan paikoista käydään joka tapauksessa vielä kova kamppailu, joskin Cityn UCL-paikka alkaa olla myös hyvin lähellä sinettiään.

Kaikkiaan pelaamatta on vielä 92 ottelua. Kaikki jäljellä olevat ottelut pelataan tyhjille katsomoille, ja niitä pääsee seuraamaan TV:n välityksellä.

 

Valioliigan sarjataulukko koronatauolla

Sarjataulukon kuvalähde: Livetulokset.com

 

 


Kirjoita kommentti