Etusivu » Tshekki - Suomi / EHT / 12.12. klo 19:30

Tshekki – Suomi / EHT / 12.12. klo 19:30

BONUSPELI. Tähän peliin ei ennakkoajatuksia. Pelkkää livemättöjargonia 😀 

1.ERÄ

-Ensimmäinen maajoukkue liveseurannassa, taitaa olla tälle vuodelle ensimmäinen livenä seuraamani Suomen peli. Ei ole oikein kiinnostanut katsoa.
-Kyllähän tämä on ihan erilaista seurata, kuin NHL peliä.
-Suomi on nyt melkoisessa uunissa. Mylly päättyy jäähyyn.
-Ja siellähän se soi. Jotenkin Suomen peli hirveen passiivista. Puolustuksessa varsinkin. Jos puolustustaktiikka on edustan suojaus niin pitäisi olla terävänä, ku kiekko liikkuu.
-Nyt on kylmää kyytiä tulossa, jos ei herätä peliin. 2-0
-Kaksi suomalaispelaajaa oman maalin edessä, yksi tshekki. Sai ihan rauhassa ohjata maalin. Todella löysää toimintaa.
-Yksi syy tällaiseen peliin voi olla, että paljon pelaajia eri seuroista eikä ajatus ole samalla tasolla. Etäisyydet venyy, miehet on missä sattuu.
-Heti, kun valitin niin Suomi tekee maalin. KARJALAINEN jakeli 😉 Päästiin ensimmäisen kerran tässä erässä hyökkäämään ylivoimaisena.
-Eka yv!
-Ykkös yv pääsi alueelle, Kakkonen ei. Ajotukset aivan sekaisin.
-Puolustaminen AIVAN HIRVEÄÄ! Sellaista näennäistä. Mailahäirintä olematonta. Taas hävittiin maalin edessä kaksintaistelu.
-Kuvaavaa on se, että Suomen pakki kaatuu itsestään yrittäessään laukausta….
-Onneksi Unibetin sivut ei toiminut, niin jäi veto laittamatta 😀

 

ERÄTAUKO:

-Insertissä kerrottiin tulevista nuorten kisoista Tshekeissä. Jännä poiminta sieltä: Hasek kertoi, että lääkäri oli ihmetellyt nuorena hänen jalkojen liikerataa, oli jotenkin normaalista poikkeavaa. Kertoi lääkärille, että pelaa maalivahtina. Lääkäri vaan totesi, että jos ei tunnu kipua, voi jatkaa samalla tyylillä. Näin Hasek jatkoi perhostyylillä torjumista.

2.ERÄ

-Pikkusen on piristytty. Tshekki hallitsee silti peliä. Kaksi maalintekopaikaa syntynyt suomalaispelaajien yksilöhaastojen kautta. Tshekki pääsee rintamana paljon paremmin hyökkäämään.
-Pitäisi saada edes vetoja maalia kohti. Tshekin maalivahti vaikuttaa todella epävarmalta. Kemiläisen veto ilman maskia tolppaan.
-Parempaa yvtä. Kiekko saisi liikkua nopeammin ja vetoja maalille.
-Lammikon kenttä toimii ihan ok. Saadaan luotua tilanteita ja taistellaan maalin edessä.
-Vaihtovirheestä vaarallinen läpiajo Tshekille. Laurikainen nappaa vaikean puolikorkean laukauksen kilvellä. Pahin laukauskohta: puolikorkea (oma mielipide)

3.ERÄ

-Kenttämestarin erikoinen meinasi yllättää Laurikaisen. Hyvä venytys. Kimposi Suomen vaihtoaition edessä maalia kohti.
-Vähän näyttää samanlaiselta kuin ensimmäisen erän alku. Tshekki hallitsee pelin kulkua, vaikka ei olisi kiekossa.
-Pakit hakee pitkillä syötöillä punaviivalla paikallaan seisovia hyökkääjiä. Miten tämä palvelee alueelle pääsyä, kun kiekollinen lähtee etenmään paikaltaan.
-Ollaan kahden maali tappiolla ja annetaan Tshekin määrätä tahti. Tietysti ei ole mitään kiirettä käynnistää hyökkäystä. Tarvitaan lisää painetta pakeille.
-On tuo Nättinen nopea, omasta päästä vauhdilla aina läpi asti. Puolustaja sai huidottua ja häirittyä, ettei päässyt rauhassa laukomaan. Olisi voinut antaa huitomisjäähyn.
-Pelin ainoa toimiva kenttä, neloskentän lisäksi, iskee maalin. Lammikon hieno yksilösuoritus ja kaunis veto.
-Suomi nostanut luistelu-ja kamppailutahtoa roimasti. Paljon muuttaa peliä kun karvataan ja taklataan loppuun asti. Voi, kun näin olisi pelattu alusta asti. Loppu kymppiminsa ollut Suomen.
-JA SIELTÄ SE TULEE! Täydellinen pelin kääntö. Ihan kuin yö ja päivä kolmannen erän loppu vs muut erät. Tapparan mies Savinainen iskee.

JATKOAIKA

-Jahas, peli loppu ennen kuin se ehti alkaa. Vähän lepsua puolustusta, kun murtava syöttö menee kahden pelaajan läpi. Laurikainen yllätettiin puikoista.

Nyt on korkattu kansainväliset pelit. Odotan kuin kuuta nousevaa Nuorten MM-kisoja, jotka alkaa 26.12. Yhtä odotettu tapahtuma itselle kuin Joulu 🙂 


Kirjoita kommentti