Etusivu » St. Louis Blues - Calgary Flames / 22.11. klo 3:00

St. Louis Blues – Calgary Flames / 22.11. klo 3:00

Neljän ottelun roadtrip alkaa St. Louisista, jossa Flames pistää hallitsevan mestarin koetukselle – toivottavasti 🙂 Tässä on saanut niin fanit kuin pelaajat kaivaa motia, että into pysyy yllä niin katsoa kuin pelata. Pelejä on vielä paljon jäljellä ja paniikkiin ei ole vielä aihetta, mutta pisteitä täytyy kaapia. Edellinen peli antoi positiivisia merkkejä pelistä ja toivottavasti sama trendi jatkuu. St.Louis on pelannut liudan tasaisia pelejä- kymmenestä viime pelistä kuusi on mennyt jatkoille tai voittomaalilaukauskisaan. Ja tästä illasta ei varmasti tule yhtään sen helpompaa vierasjoukkueelle. 

Valmentajan mietteet: 

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/876624989405900/

Calgary harjoitteli täysin samoilla kentillä, kuin pelasivat viime pelissä. Rieder ja Yelesin kutsuttu mukaan joukkueeseen. Bennett siirretty LTIR-listalle, Hamonic saattaa liittyä mukaan kiertueen aikana, mutta ei pelaa tänään, Brodien tilannetta seurataan. Aloittavasta maalivahdista ei ole vielä tietoa. Uskoisin että Rittich pelaa. PÄIVITETTY: 21.11. klo 20:02 – PELAA 😀

Kokoonpanotietoa: 

https://www.nhl.com/flames/news/lineup-notes—201119/c-311565196


5 THINGS BY CGY 

https://www.nhl.com/flames/news/5-things—flames–blues/c-311572958

Lähdetään jahtaamaan sitä kauan haettua johtoasemaa. Calgary on NHL häntäpäässä tilastoissa, joissa joukkue tekee avausmaalin. Siihen tehdään nyt muutos. Ketsuppipullo auksei edellisessä kampailussa- siitä jatketaan tänään. 


JÄNNITYSVETO: 

wincast: Lucic+cgy (unibet) Nyt syömään ja nukkumaan. Lisäilen tänne uutisia, jos sellaisia tulee valveillaolon aikana. 😉 


1.ERÄ

-Ai kun on St.Louisilla kauniit paidat. Kaveriporukassa käytetty samanlaista väriyhdistelmää pelatessa nhl-pelejä konsolilla. Tulee hyviä muistoja nähdessäni nuo paidat.
-Hienoa, että tulee vaihtelua kansallislaulujen toteutustapoihin, kitara ja mies toimii aina.
-Ei hyvä alku, kaksi todella vaarallista paikkaa St.Louisille.
-Rittich pitää pelissä. 7 min pelattu ja 4 aivan uskomatonta torjuntaa. Maalivahti antaa mahdollisuuden pysyä pelissä, POIKIEN ON ALETTAVA PELAAMAAN!!
-Dubella päätylaudan kimpoamisesta yllättävä paikka, mutta Binnigton saa kuin saakin torjuttua.
-Maali roikkui ilmassa kauan aikaa ja lopulta St. Louis iskee. Johnny pyörii vastustajan siniviivalla ja kiekko karkaa, hyökkäys, joka muuttuu vaaralliseks Kylingtonin tunaroitua oman alueen siniviivalla.

Kyllä teki taas pahaa katsoa peliä. Tietty St.Louisin kotipeli ja lento päällä, mutta kiekon kanssa ollaan todella hoperokouria. Näkyy, että mailaa puristetaan liikaa. Jotenkin tuo lukko pitäisi saada avattua, mutta pahalle näyttää. Ei auta muuta kuin toivoa parasta näin katsojan roolissa. 

2.ERÄ

-Tasaista peliä 7 min. Calgary sai ensimmäisen kunnon pyörityksen Bluesin päätyyn – St.Louis läpiajo ja maali 😐 Olen sanaton.
-Calgary pelaa todella heikkoa puolustusta. Avaussyötö lähtee hitaasti ja puolustetaan todella staattisesti. Mahdollistaa Bluesin päääsemään alueelle helposti ja siirtelemään kiekkoa.
-Rinaldo reagoi joukkuetoverin kaataneeseen kovaan taklaukseen ja hankkii siitä jäähyn. Siitä seurauksena yv maali.
-Calgary laukoo paljon, mutta maski puuttuu = turhia vetoja
-Ei yvllä mitään vaarallista. Huonoja syöttöjä, jotka pilaavat hyökkäyksiä solkenaan. Maalipaikat YVllä tasan. Ei hyvä.
-Kertoo kaiken itseluottamuksen tasosta. Monahanilla ihan tyhjä maali, EI SAA LAUKAUSTA AIKAAN!?!? Perään Johnny tolppaan. Minuutin sisään Johnny läpi ja ei mene.
-Nyt 5vs3 yv. Tästä tehtävä. 2 sec siinä menikin ja 5vs3 yv pilalle jäähyn ansiosta.

Tuttu tilanne, valitettavasti. Taas ajetaan takaa kolmannessa erässä. Viimesellä kympillä syntyi paikkoja, mutta ei edes onnen jumalat ole puolella (3 tolppaa). 

3.ERÄ

-Rittich yrittää olla kuin Smith maalin takana kiekon kanssa, menettää sen ja Blues tyhjiin. Toinen maali joka menee maalivahdin piikkiin 100 pros tällä kaudella. Jos pelaat kiekon kanssa, pitää olla täysin varma, että saat sen pois. Näin ei käynyt.
-Tappelu oli yhtä nöyryyttävä nähtävää kuin Calgaryn peli. Andersson vs Schenn.
-Oksensin toisen kerran kahviin. Nyt ei ole edes yritystä nousta, niin kuin aikaisemmissa peleissä. St.Louis karvaa, menetetään kiekko. Kaikki seisoo paikallaan ja puolustaja Dunn pääsee kävelemään b-pisteelle ja laittaa ranteet lukkoon. Nyt voi sanoam että hävettää katsoa peliä. Oon kyllä vähän katsonut kolmatta erää sivusilmällä. Kun ei ole oikein mitään katsottavaa…

Minä painan nyt paniikkinappulaa. Peli menee huonompaan suuntaan. Nyt näytti siltä, että selkäranka katkesi heti, kun jouduttiin tappioasemaan. Vieraskiertue ei helpota asiaa.


POST-GAME 

https://www.nhl.com/flames/news/flames-fall-to-blues/c-311591508


 

 


Kirjoita kommentti