Etusivu » Philadelphia Flyers - Calgary Flames / 23.11. klo 20:00

Philadelphia Flyers – Calgary Flames / 23.11. klo 20:00

”Kadonneiden voittojen metsästys – osa 2” Prime time hokia Philadelphiassa. Työhaalarit on jälleen kaivettava kassista ja lähdettävä hakemaan sitä voittoa. En ala tässä vaiheessa sen ”analyyttisemmaksi” miten peliä pitäisi muuttaa – tähän peliin lähden yhdellä ajatuksella. Haluan nauttia näkemästäni. Viime peli oli tällä kaudella ensimmäinen, että en halunnut katsoa sitä loppuun. Se oli suoraan sanottuna kuvottavaa. Haluan tempautua peliin mukaan niin, että omakin katseluasento muuttuu peliasennoksi 😉 


Joukkue on pitänyt pari tiimipalaveria ja GM on antanut omat lausuntonsa. 

https://www.nhl.com/flames/news/lets-deal-with-it/c-311666912


5 THINGS BEFORE GAME

https://www.nhl.com/flames/news/5-things—flames–flyers/c-311657930


Pat Steinbergiltä mielenkiintoista kirjoitusta. Kääntäisikö kurssin? 

https://flamesnation.ca/2019/11/22/its-time-to-give-elias-lindholm-a-run-at-centre/


PROJECTED LINES

https://www.nhl.com/flames/news/projected-lineup—flames–flyers/c-311658008

Brodie liittyy mukaan harjoittelemaan vieraskiertueelle, mutta ei todennäköisesti pelaa. 


JÄNNITYSVETO

Wincast: Gaudreau+cgy (Unibet) 


1.ERÄ

-Mangiapanella murtunut nenä viime pelin Vince Dunnin taklauksen johdosta. Pelaa silti. Tuon taklauksen seurauksena syntyi kahakka – VAIN Rinaldo sai jäähyn ja Blues teki maalin. Lopputulos: ”taklaus ei ollut päähän kohdistuva” eli nenä ei ole päässä 😐 Hyvä oli tuomarit.
-Paljon parempi pelin alku kuin St. Louisissa. Hanifinilta vähän heikkoa kiekonkäsittelyä, mistä meinasi syntyä vaarallinen kääntö. 5 min aikana ollut kolme hyvää hyökkäystä, jotka on suuntautunut kohti maalia. Sieltä ne maalit tulee.
-Katkonaista peliä. Aloituksia otetaan monesti uudestaan, paitsioita ja pitkiä.
-Docin kenttä tekee jälleen hyvää työtä. Melkein saivat kaivettua maalin.
-Rinaldo menettää kiekon oman siniviivan päällä ja on näin pakotettu koukkaamaan jäähyn. rip
-Tasaisen pätkän jälkeen Flames yv, kun Sanheim heittää kiekon katsomoon.
-Aika meh yv, paikat 1-0 Philly.
-Yvn jälkeen haparaa peliä, paikkoja syntyi Phillylle. Hyvin kuitenkin puolustettiin tilanteet. 
-Vähän heppoinen jäähy Flamesille- hidastuksesta näkyy, että huitaisu osui ranteille. Ei mikään kova.

Parempaa peliä kuin edellisessä pelissä. Ei tarvinnut edes oksentaa kahviin tai muihin nesteisiin. Vielä tulee sellaisia turhia syöttöjä, jotka katkottua kääntyy vaarallisesti. Johnnyn kenttä näytti hetkittäin heräämisen merkkejä, se on hyvä nähdä. 

2.ERÄ

-Calgary eniten avlla koko NHLssä. YIEKS!
-Viime kaudella toiseksi eniten maaleja, tällä kaudella yksi vähiten maaleja tehnyt joukkue 🙁
-Aivan kauheeta ylivoimaa, maalipaikat taas Phillylle 2-0.
-HUHU MANGI, mitkä kynät. Ihan kylmät väreet meni, mutta tolpPaa lähemmäksi ei mene ujutus. Siinä vietiin pakki kahville.
-Nyt on Philly saanut pari vaarallista pyöritystä aikaiseksi. Davelta varmaa torjuntaa.
-Phillyn hallinta venynyt jo yli 5 min mittaiseksi.
-Myllytys tuottaa tulosta… Flyersille. Rittich torjuu ensimmäisen kerran upeasti, Johnny EI PURA KIEKKOA vaan yrittää epätoivoista syöttöä – katko – kääntö ja maali.
-Vastustajan on todella helppoa syötellä ja hallita kiekkoa Calgaryn päädyssä. Mailahäirinnän täytyy olla aktiivisempaa.
-Stone toinen jäähy, aivan turha. Kaadettu pelaaja potkaisee vielä Rittichiä päähän. Onneksi ei sattunut pahemmin.

Surkea erä. Jos ei jopa huonoin mitä olen tällä kaudella nähnyt. Ilman Rittichiä peli olisi jo pelattu. Toisen erän torjunnat 3-16, oikeesti hei! Nyt vähän munaa peliin. 

3.ERÄ

-CAMOON! Aivan mahtava alku. Ja onneksi Mangi kaikista pelaajista sai palkinnon. Kaikki lähti agressiivisesta karvauksesta ja riistetystä kiekosta. Enemmän vain kiinni miehiin.
-Nyt on sähköä pelissä! Tilanteita tulee molempiin päihin. Rittich pari aivan käsittämätöntä torjuntaa. On se kyllä mies paikallaan.
-Tässähän eräs katsojakin heräsi ruudun takana. Nyt hyökkäyksissä kiekko liikkuu eteenpäin ja käytetään oikeesti niitä luistimia. Taklataan, kun on paikka ja muutenkin säpistään. Tällaista peliä seuraa mielellään.
-Toinen pelin viivyttämisjäähy Phillylle. Nyt tästä maali!!
-Backlundin kenttä loi hyviä paikkoja yvllä, ykkös yv hirveetä.
-Pari kertaa Calgary on saanut karvauksella jäädytettyä vastustajan pakin maalin taakse. Pakottaa hakemaan pitkää syöttöä, ja tämä yritys katkottu joka kerta.
-Ei Rittich ei.. Täysin identtinen munaus kiekon kanssa maalin takana ja kiekko tyhjiin. Tuntuu pahalta näin mokkena moken puolesta, kun pelannut aivan uskomattoman pelin.
-CAMOOOOOOOON! Hyvä veto Petersiltä ottaa maalivahti pois 2,5 min ennen loppua. Ja ennen kaikkea tuo maali pelattiin Rittichille.
-Pieni huomio: Flames hävis pahasti aloitukset toisessa eräss – dominoi vikassa.
-Tykkään, kun Rittich nostaa aina maalin eteen tulevan karvaajan mailan 😀

JATKO

-Ai, että tykkään 3vs3 pelimuodosta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Silmiin pisti, että jopa Johnny luisteli täysillä omiin. Merkki siitä, että on alettu pelaamaan joukkueen puolesta. Rittich jatkaa unelmapeliä.

VL

Rittich kuin muuri ja Tkachuk ai että, namu-ujutus puikoista.

Tärisen, sydän jyskyttää, kädet kylmät. Voitto. Tätä tunnetta on kaivattu. Kolmannessa erässä alkoi näkymään merkkejä, että tietynlaiset lukot aukesivat. Peli oli vauhdikasta, kentälliset luistelivat ja tekivät töitä – kukaan ei lusmuillut. En tiedä oliko yksi ns. vapautta hetki, kun Rittich ”tunaroi” maalin. Siinä hetkessä joukkue alkoi pelaamaan maalivahdille – olihan Rittich antanut mahdollisuudet voittoon. Siitähän tässä on kyse. Joka ilta pitää pystyä pelaamaan joukkueen ja joukkuetovereiden puolesta. Ihan sama, mitä toimittajat ja me fanit ajatellaan. Jos joku tekee virheen, joukkue on takana pelaamassa sinulle, eikä lannistuta. Uskon vakaasti, että tämä tapahtumaketju poikii hyviä asioita matkalle Pittsburghiin. 


POST GAME MÄTTÖÄ

https://www.nhl.com/flames/news/sweet-victory/c-311670590


Kirjoita kommentti