Etusivu » Kanada - Suomi / 4.1.2020 klo 20:00

Kanada – Suomi / 4.1.2020 klo 20:00

1.ERÄ

-Rauhallinen erän alku, mutta Kanada jysäyttää johtoon. Purkukiekko epäonnistuu ja kiekko Kanadalle. Nätillä ranteella ”McDavid” (McMichael) takakulmaan.
-Ei voi olla kauheampaa alkua, naurettavana helposti alueelle lyhyillä syötöillä ja Lafreniere nätti kivarysty etukulmasta. Paniikkiaikalisä Suomelle.
-Ei hyvä jumala… Annuselle ei yhtään apuja, puolustaminen munatonta. Voin pahoin…
-Ei päästä edes viisikkona hyökkäämään, saati järkevästi vastustajan siniviivan yli. Intensiteetti miinuksella, kun vertaa USA- peliin.
-Huhu! Erholtzilla maukas paikka, tilanteen jälkeen 2vs0 hyökkäys Kanadalle. Siitä jos olisi maali tullut, oli peli ollut siinä.
-Pieniä piristymisen merkkejä ilmassa. Kolme peräkkäistä tilannetta Suomelle.
-MITÄ FARSSIA!?!!? Kanadan pelaaja Addison huitaisee Rantaa mailalla naamaan ja naama auki! Ei jäähyä Kanadalle ja Ranta 10 min käytösrangaistus. ON TÄMÄ!?!?
-Kyllä se taisi olla siinä. Annunen pupeltaa kiekon sulkemisen kanssa, kiekko näkyvissä ja Dudas vie limpun. Syöttö Dellandrealle viereen ja kiekko tyhjiin.
-Ylivoimalla ei päästy tolppaa lähemmäksi. Ei pompi meille sitten mikään.
-SIIS MITÄ!?!?! Ranta sai käytöskympin KUN LAUKOI VIHELLYKSEN JÄLKEEN!!?!? ENTÄ SE HUITOMINEN KANUKEILTA.

ERÄTAUKO

-Ei voi muuta kuin nostaa hattua Odenin äidille. Yksinhuoltajana neljää työtä, että veljekset voivat pelata kiekkoa. Ihan tulee tippa linssiin. VAU!

2.ERÄ

-”Norsu syödään paloina” vanha sananlasku, ikinä ole kuullu 😀 Eli tässä tilanteessa tarkoittaa: ”Noustaan maali kerrallaan tasoihin”.
-Minun erä ollut syömistä, sivusilmällä seurannut peliä.
-Ahahaha mikä kanadalainen ”eläkkeellä oleva painija” 😀 Vähän tulee Lärvinen- viboja miehestä 😀
-”Suomi pääsyt peliin mukaan”, no kai se pääsee mukaan, kun Kanadan ei tarvitse hönkiä enää päälle…
-”0-5, siitä viis, Suomipoika nousee – not”

ERÄTAUKO

-Otakar Janecky insertti: toivottaa valmentamalleen joukkueelle huomenet tshekiksi, englanniksi ja suomeksi. Pardubicen ruotsalaiset Eklund ja Harju vastaavat aina suomeksi takaisin 😀 
-Oho! Tshekkifani joka kannattaa Suomea! Ja lipussa ”Havuja perkele!” Saa minulta pisteet 😀
-Ahahaha Saarela ja Hatakka vastailivat kyssäreihin. Vastasivat yhteen kysymykseen (en muista mitä) ja sitten heti seuraavaan kysymykseen: milloin valehdellut? – äsken 😀

3.ERÄ

-En enää seurannut. Taustaäänenä pyöri, kun kikkailin koneella.

-Vähän pelottaa huominen pronssipeli Ruotsia vastaan. Ei ole vara antaa alussa samaan tapaan siimaa, Ruotsi nauraa ja menee muuten menojaan. Toinen ja kolmas erä oli jääkiekon näköstä, mutta vaikea verrata oliko hyvää peliä. Kaveri ei kuitenkaan tommoisen eron saatuaan pelaa enää kaikilla sylintereillä.


Kirjoita kommentti