Etusivu » Dallas Stars - Calgary Flames / 23.12. klo 2:00

Dallas Stars – Calgary Flames / 23.12. klo 2:00

Zambonikuskin apuri <3, kyllä tulee jää olemaan kunnossa

Vähän syvempää kirjoitusta Derek ”Dad” ”Doc” Ryanista. Kannattaa lukasta. Ei nostetan yhtä paljon esille kuin muita huipputähtiä, vaikka minun mielestä pitäisi. Huipputyyppi! Ei voi uskoa, että pelasi urallaan useamman kauden Itävallan pääsarjassa -> yksi kausi Ruotsissa, ennen kuin murtautui NHL:llään.

https://www.nhl.com/flames/news/just-kid-ding-around/c-312853440

Ryan & Dube- jutut jatkuvat 😀

https://www.nhl.com/flames/news/tis-the-season/c-312858530

Rinaldolla on ehkä parhaimmat haastattelut, aina hauska katsoa. Ei tule joka kerta sitä samaa jargonia 😀 Rinolla tulee tänään plakkariin 500. peliä, aika kova kuudennen kierroksen varaukselta:

https://www.nhl.com/flames/news/500-reasons-to-smile/c-312943910


Coach Wardin ajatuksia:

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/833542870438179/

-Hauska vertaus: hyökkäys on kuin kissa, se saattaa välillä huidella missä sattuu, olla hukassa ym mutta puolustus on kuin koira se on aina ”lojaali” ja aina tukena (suomennos by Ben 😀 )

Lisää pohdintaa valkulta ennen Dallas-peliä

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/700760686997450/

5 THINGS

https://www.nhl.com/flames/news/5-things—flames–stars/c-312901650

Ilmeeni, kun näin muutokset kokoonpanossa ja syyn siihen: 

En tiedä, miten joukkueen hidastaminen palvelee tulosta. Toivon, että olen väärässä ja saadaan tappioputki poikki ennen joulubreikkiä. Toimittajat kyselivät Wardilta, että onko totta, että kalkkuna maistuu paremmalta neljän pisteen kanssa. Naureskeli vaan. Voin sanoa, että vaikka voitetaan molemmat vieraspelit, ei se tee kalkkunasta niin hyvää, että valitsisin sen KINKUN sijaan 😉 


JÄNNITYSVETO: 

Wincast: Tkachuk + CGY ( Unibet ) 


-Alkuintron tehnyt On the Bench-pojjat. En oo ikinä ymmärtäny noita kahta hihhulia.
-Oho! Rittich pistäny jossain edellisessä Dallas-pelissä mailan paskaks ja ragennu tuomarille. Tyytymätön tuomarin ratkasuun, joka johtanut maaliin.

1.ERÄ

-Ärsyttää kun Tkachuk jakelee noita sokkosyöttöjä selin. Ei ole onnistunu kertaakaan, kun olen katsonut peliä.
-Vähän katkonaista peliä, pitkiä tulee. Stone päässyt laukomaan pari lämsypommia viivasta. Yksi hänen spesiaaleista tuo kova kanuuna.
-Flamesilla ollut hauskannäköinen alkulämmittely jäällä. Ainakin 5 Flames pelaajaa maalivahdin alueen reunalla ja sit kiekotellaan siinä yrittäen maalia 😀 Pikkukivaa.
-Monahanilla hyvä maltti laukauksessa, huijasi vähän Bishopia, kun ei laukonut heti.
-Kyllä huomaa, että Calgary lähtenyt taklaamaan kovaa. Bennett yllätti Pavelskin kovalla pommilla, onneksi Pave ehti nähdä taklauksen.
-Paljon käytetään päätyvippiä ja sitten karvataan kovaa. Näin Ward vähän vihjaili, että pelisysteemi tulee olemaan (puck managment) tehdään kiekon kanssa oikeita ratkaisuja oikeissa paikossa.
-Rittich, muista mitä kävi viime pelissä kiekon kanssa (syötti ja Pave katkaisi ja teki tyhjiin), nyt meinasï Dowling katkoa syötön.
-VAU VAU VAU! kolme yhden kosketuksen syöttöä ja Mangi iskee. Ollut tähän asti aika tylsä peli, mutta jos nyt alkaisi tapahtua!!
-Kauaa ei kestänyt, kun Gurianov voittaa Hanifinin luistelukisassa ja nostaa kauniisti maalin.
-Olipa heppoinen jäähy Flamesille. Viime pelissä tuomaritoiminta oli farssia, toivotaan ettei sama toistu.
-Hamonic syö kiekkoja sydämellä. Tärkeä blokki.
-No, nyt tuomarit tasoitti puntit yhtä ihmeellisellä vihellyksellä. Kaksi pelaajaa törmäsi, toinen kaatui, toisen maila osui kasvoihin – ja siitä osumasta ei tullut jäähyä, toisesta kyllä.
-Ei maaleja.
-Tkachukin kenttä oli todella hyvä, saivat järjestäen luotua tilanteita Dallas-päätyyn. Muuten erä vähän vaitonainen tilanteiden osalta.

ERÄTAUKO

-Matt Stajan jälleen erätauolla studiossa! Me like! Stajaniin liittyen artikkeli, joka kannatta lukea. ,

https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/top-three-calgary-flames-moments-past-decade/

-Vieläkin sattuu sydämeen, kun muistelen tuota Emerson- tilannetta 🙁

-Tauolla näytetään videon pätkää vapaaehtoispariskunnasta. Nostan hattua! Todella moni harrastus pyörii juurikin vapaaehtoistyön voimin.
-Oho! Saivat palkinnoksi ilmeisesti Hyundailta vuoden bensat :0

2.ERÄ

-Nyt punnitaan, miten käy toisessa erässä. 4 edellisen pelin tappiot surkeiden toisten erien syytä.  
-Huhu! Benn pääsi ensimmäisellä minuutilla aika helposti nousemaan maalille. Rittichiltä hyvät torjunnat.
-Pavelski pelannut edellisessä pelissä 1000. pelin, vau! Scoutit sanonu, että Pave ei osaa luistella (kun ollut varausikänen), varattu 7.kierroksella. 10 peräkkäistä kautta +20 maalia. Doug Gilmour varattu myös 7.kierroksella ja hän teki 12.kautta perkkäin +20 maalia.
-Hieno katko Ryanilta Comeaun syöttöön, jakelu, mutta Backlund ei saa tehtyä rystyllä. Backlundilla 18 ottelun maaliton putki jatkuu.
-Kyllä se toinen erä on vaikea, Dallas hallinnut hitusen. Jotenkin tuntuu, että hidastutaan älyttömän paljon toisessa erässä. Kunto?
-Lanny McDonaldilta hyvä lempinimi Mangiapanelle. Big Dog Manny 😀 (pelaaja 178cm pitkä)
-Ompas Bishop ahne kiekon kanssa. Näyttää välillä, että on yksi kenttäpelaajista. Avaa aina, kun on mahdollista.
-Neloskenttä säpisee! Heti alkoi tapahtua, kun tuli jäälle kenttä, joka LUISTELI, TAKLASI JA KARVASI. Raikkaat jalat näkyy.
-Tästä YVSTÄ ON TEHTÄVÄ!
-EI TOLPPA!
-NYT MENEEEEEE. Uskomatonta kiekon liikkutelua. En ole nähnyt ikinä kiekon liikkuvan noin nopeasti yvllä.
-Neloskenttä hankkii jäähyn jälleen aktiivisella pelillä. LISÄÄ YV MAALEJA PYYDÄN!
-AIVAN USKOMATONTA YLIVOIMAA! En tiedä, mitä taikalientä on juotu, koska Calgary on ollu todella huono vieraspeleissä pelatessaan ylivoimalla.
-Rittich ja Perry vähän nahisteli 😀
-Meinasi tulla melkoinen vaihtovirhe Flamesille. Onneksi Andersson luistelee vaihdosta ja blokkaa. Ei ole vara päästää maalia viimeisellä kahdella minuutilla.
-Andersson pelannut hyvän pelin. Äsken yhdessä vaihdossa kolme katkoa/blokkia.
-Perry käy kuumana. Flames ei saanut jäähyä, vaikka Perry kuinka oli sitä mieltä. Tkachuk tietty meni vähän kuumentamaan erän loputtua 😀

3.ERÄ

-Flamesin puolustajat liittyvät hyökkäyksiin paljon ahneemmin. Hyvänä esimerkkinä äskeinen Hamonicin nousu Mangin kaveriksi. TIlanteesa syntyi 2vs1.
-RITTICH MIKÄ VENYTYTS!
-Aijai. Ainakin minuutin pyöritys Dallasilla, joka päättyy Brodien jäähyyn. Tappakaa!
-Radulovilla eniten yv maaleja Dallasilla. On poissa tänään, loukki. Ja se näkyy.
-Tykkään kyllä tosta neloskentän energiasta, millä ne pöhisee!
-Nyt pelataan kiekon kanssa viisaasti. Miehiä on tarpeeksi kiekon alla jos saattuu menetyksiä.
-MYLLY!!! MYLLY!!! Monahan antaa vähän poikkaria maalin edessä, Andersson taistelee Faksan kanssa. Hienosti Andersson puolusti tähtipelaajaa, ettei Faksa pääse kostamaan Monahanille.
-Katos, tästä sekasopasta Flamesille ylivoimaa! Coglianolle tuli jäähy maalivahdin näpeille huitomisesta.
-BACKS!!! KUIVA KAUSI OHI! Heiskasta vietiin kuin mätää kukkoa. Backs otti omasta päästä vauhtia ja luisteli laidan kautta vain läpi.
-NO MIKÄ HAASTO! SELVÄ MAALI!!)!=!
-AHAHHAAH HAASTO EPÄONNISTUI = LISÄÄ YLIVOIMAA!
-Hmmmm. Andersson poistui kesken jäähyn pukukoppiin, loukki? Jaaaaa, Andersson sai 2+10, ei olisi pitänyt olla edes jäähyaitiossa 😀 No, näki Backsin maalin 😀
-Rittich syöttöpiste edelliseen yv maaliin! Mailapeli palkitaan.
-On tuo Perry rotta! Iski Johnnyä poikkarilla selkään. Johny kostaa: Ohimennen kampittin Perryn omassa päässä. Vähän huutelua vaihtoaitioiden edessä. Perryn maila joko tarttui tai sitten Rinaldo nappasi kiinni istuessaan vaihtoaitiossa. Pienikin kiusa laittaa kihisemään 😀
-MITÄ TUO PERRY TEKEE!?!? Luistelee vaan ympäriinsä ja hakkaa kaikkia ranteille.
-Ryan tyhjiin viimeinen niitti, nam!

60 minuutin peli, jäi tasapainoinen kuva. Erikoistilanteet toimi paremmin kuin hyvin. Jäi myös sellainen tunne, että Rittichin ei tarvinnut hikoilla itseään uuvuksiin, kuten muissa peleissä. Pari nättiä venytystä, mutta muuten näki kiekot. Suuri kiitos tiiviile puolustuspelille. Täyden vieraspotin metsästys jatkuu huomenna Minnesotassa. Itse skippaan tämän pelin, koska aattona pitäisi herätä ihmisten aikaan 😉


POST GAME PÖHINÄT: 

https://www.nhl.com/flames/news/power-hour/c-312946696


Kirjoita kommentti