Etusivu » Calgary Flames - New York Rangers / 3.1.2020 klo 4:00

Calgary Flames – New York Rangers / 3.1.2020 klo 4:00

(INSERT TEXT HERE) 

-Nopea blogin avaus ja äkkiä nukkumaan 😀 


JÄNNITYSVETO: 

Wincast: Bennett + CGY ( Unibet ) 


1.ERÄ

-Calgaryn vuoden 2016 kolmannen kierroksen varaus Adam Fox palaa ”kotiin”. Siirtyi pois organisaatiosta Ferland & Hamilton treidissä
-JAHAS! Michael Frolik treidattu Buffaloon ”kuolemaan”. Palkkakattoon tilaa 4,3 milj. Frolikin agentti ei ole ollut tyytyväinen kauden aikana tapahtuneisiin katsomokomennuksiin. Sellaista uutisointia muistan. Mitään suoraa treidipyyntöä ei ole kuitenkaan tehty. Ohessa Trelivingin mietteitä treidistä. Cap spacea aiotaan käyttää hyväksi.

https://www.sportsnet.ca/960/pinder-steinberg/treliving-flames-intend-use-cap-space-acquired-frolik-trade/

-JOHNNYY! On se saamarin nopea, Trouba jäi kuin seisomaan. Muuttui suorastaan pujottelukeilaksi. Kaikki alkoi Panarinin huonosta syötöstä hyökkäyspäässä.
-Bennetiltä riskikikkailua hyökkäyssinisellä, joka johtaa koukkaukseen. Illan ensimmäinen alivoima.
-5vs3 avta perään. Doc ei yleensä ota jäähyjä. Koukku numero 2.
-CAMOON! Illan toinen läpiajo! Taisi olla neljäs perättäinen av maali neljään peliin. Backlund katkoo poikkisyötön, läpi ja kämmen rystyllä maali! Pelin alku kuin yö ja päivä, kun katsoo kahta viimeistä peliä.
-No niin… Kyllä nyt helähtää joka päässä. 2-1 Trouba.
-Yleisö booasi Adam Foxille, kun sai kiekon. Syy: ei halunnut tehdä sopimusta Flamesin kanssa. Siksi treidattiin.
-Ottelun 8 laukaus maalia kohti, 2-2. Kakolle syöttöpiste.
-Ylivoimaa vuorostaan Flamesille. Tästä maali ja sitten pelin rauhoitusta, aika hullua menoa tällä hetkellä 😀
-Pari maukasta tilannetta yvllä, mutta Lunkka kestää. Harmittaa, kun en ole enää löytänyt Henrikistä sellaista piirrettyä kuvaa. Oikein tökerö piirros, missä näyttää lapsen piirtämältä dinosaurukselta. 😀 Lunkka the Dinosaur.
-OUOUOUOUU! Kiekko päätyyn, Lucic kova taklaus pakottaa pakin laittamaan maalin takaa ränniin, Dube riistää ja kääntää keskelle Docille. Kääntölaukaus kimpoaa Skejin luistimesta maaliin. Ei mikään helppo alku Lunkalle.
-Tavoite: pidetään johto erän loppuun asti 😀
-Äläpä DeAngelo yritä, kapteeni tulee pian ja laittaa pojan ruotuun 😉
-Huh! Melkoinen erä! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, onneksi kolmannen maalin jälkeen saatiin rauhoitettua peliä.

ERÄTAUKO

-Cassie Campbell-Pascall (Flamesin lähetyksen selostaja, entinen pelaaja ja maailmanmestari) ja Jamie Macoun (Flames Alumni ja -89 Stanley Cup mestari Calgaryn paidasta) Alberta Hockey Hall of Fameen.

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/872583686478118/

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/1831680533638998/

2.ERÄ

-Bennett meinas tehdä ”Tkachukit” eli jalkojen välistä vedolla maalin 😀 Lunkka sai hieman varusteita eteen ja pakki siivoaa loput. 
-458 voittoa Lunkalla, viidenneksi eniten KOKO NHL:llän historiassa. Kova! Itse en ole ikinä pitänyt häntä mitenkään kummoisena mokkena, joku tuossa torjuntatyylissä ei oikein kiehdoa itseä. Mutta arvostan hänen pitkää uraa!  
-Peli ollut erän alun jälkeen kohtuu hallussa ja Kakko tulee ja tasoittaa. Kimpoamismaalit tasan, sillä veto muutti suuntaa Kylingtonista.
-Johnny and the boys iskee! Backlund tuo alueelle, Johnny jakelee Hanifinille, joka yhdellä kosketuksella maalin eteen. Ja Mony tekee mitä osaa, maaleja! On sillä vaan taidokkaat kädet, veto lähtee paikasta kuin paikasta niin helpon näköisesti mutta tappavasti.
-PANARINIA EI OLE DRAFTATTU!?!?! Aina oppii uutta. Giordanolla eniten pisteitä aktiivipelaajista, joita ei ole draftattu. Panarin neljäs heti Zuccarellon ja Bozakin jälkeen.
-Todella tarkkaa peliä. Rangers saanut pari pidempää pyöritystä, mutta puolustettu todella hyvin. Näkyy laukausten määrässä. 5 min jäljellä ja ei ole murrettu kummallakaan puolella 20 laukausta.
-Rangers NHL:llän nuorin joukkue!
-Ahahha. Krieder seisoi viimeiset 15 sekuntia ihan Talbotin naaman edessä, kun Flames pakki odotti maalin takana erän loppua 😀 Kevyet kopautukset toisilleen tämän jälkeen.
-Paikkoja tuli ripotellen, ei mitään pahempaa ilotulitusta, kuin ensimmäisessä erässä.

ERÄTAUKO

-The Great Canadian Quiz- hupishow studiossa. Nippelitieto: 

https://www.youtube.com/watch?v=8JeF271w2WE
-Rip Harveyn kieli 😀

-Uusi nimi itselle erätaukokeskusteluissa, Brent Krahn: https://en.wikipedia.org/wiki/Brent_Krahn
-Ahahaha Krahn draftattu samana vuonna kuin Lundqvist. Lunkka 7.kierroksella (VASTA) ja Krahn 1.kierroksella 😀 Ihan hauskalta kaverilta vaikuttaa.

-Eric Francis ennusti, että Johnny treidataan jos Flames ei selviä pitkälle playoffeissa tällä kaudella. Hamonic tekee pitkän jatkosopimuksen, Andersson tekee myös tärkeän sopimuksen. Krahnin mielestä Talbot ryöstää ykkösmaalivahdin paikan. Saa nähdä, miten käy. Itse en ihan heti usko noihin ennustuksiin 😉 Paitsi sopimuksiin.

3.ERÄ

-Hamonic poistui koppiin Kreiderin kampattua hänet 😐 EDIT: Ottanut osumaa jalkaan toisessa erässä törmättyään tolppaan, onneksi palasi juuri takaisin. Tästä yvstä maali, niin on helpompi hengittää.
-Hyviä tilanteita ylivoimalla, kyllä se kohta menee.
-Toinen ylivoima kuivui kasaan Backlundin jäähyn myötä 🙁
-Monahan ja Johnny pelanneet vahvan pelin, luovat todella paljon paikkoja.
-Puolustuspeli jatkuu tiiviinä, kun Rangers yrittää nousta tasoihin.
-0-4-1 viimeisen viiden kotipelin tilastot 😐 EI hyvä.
-Kakko jäähylle ja yv pyörimään, JOKO? Jospa ne ”good looksit” muuttuisivat ”good goaleiksi” 😉
-Lindgren antaa maalin edessä Lucicille poikittaista, Lucic ottaa ja nappaa poikaa nokkaan 😀 Molemmat jäähylle. Saa nähdä tuleeko Lucicille jälkeen päin lisärangaistusta. Riehunut nyrkkien kanssa aikaisemmin tilanteiden jälkeen ja saanut kakkua.

https://www.youtube.com/watch?v=PdR1AsNp-zM
-Adam Fox 0+3 vanhaa organisaatiota vastaan.
-Viikonlopun aikana Flames järjestää isien matkan. Pelaajien isät liittyvät mukaan pelireissulle.
-Nyt on Rangersilla kova paine päällä. Kohta lähtee Lunkka maalilta. KESTÄKÄÄ!
-Yllättävän kauan kesti maalivahdin poisotto. Minuutti oli peliä jäljellä. Trendi ollut viime vuosina ottaa todella aikaisin maalivahti pois. Patrick Royn käynnistämä trendi, hänen päävalmentaja aikana Coloradossa.
-Anderssonilta ja Ryanilta mahtavat mailapuolustamiset. Pelasivat kriittisellä hetkellä Rangers mailat pois tilanteista. 
-Hyvin kestettiin lopun myllytys. Rangers sai kyllä pyöritystä, mutta pelin kuvan mukaisesti Flamesin puolustaminen oli rautaa tänään. Ensimmäisen erän hurlumhein jälkeen saatiin peliä hallintaan ja oltiin kiekon kanssa viisaita. Hyvä asiat taskuun tästä pelistä ja kohti uusia taistoja!


Post Game Show: 

https://www.youtube.com/watch?v=SHLwmOcZ6hI


Kirjoita kommentti