Etusivu » Calgary Flames - Carolina Hurricanes / 14.12. klo 23:00

Calgary Flames – Carolina Hurricanes / 14.12. klo 23:00

Statistiikkaa: 


-Ai että odotan tätä peliä! Näkee Ahon ja Teukan vauhdissa, onhan pojat pitäneet viime aikoina vastustajia pilkkanaan. Voi olla, että tänään iloittelu loppuu lyhyeen 😉

-Kokoopanoista ei vielä sen tarkempaa tietoa näin klo 20. Näyttää kuitenkin, että Rinaldo ja Stone olisi popcorniosastolla ja Kylington palaisi peliin. Bennett ja Czarnik jatkaa treenaamista. Varsinkin Czarnikista kantautuu hyviä uutisia. Pelannut kolme peliä AHLllän puolella nakuttaen kolme tehopistettä. Alkaa ruosteet karisemaan pois kehosta. Nostettiin takaisin isojen poikien puolelle, kun taas Phillips lähetettiin takaisin AHLllään.

5 THINGS BY FLAMES  
https://www.nhl.com/flames/news/5-things—flames-vs-hurricanes/c-312545050

Valmentajan ajatuksia:
https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/1720519458078761/

-Tiivistettynä: Pelaamisen pitää olla hauskaa! Allekirjoitan. On itsekkin käyty läpi aikoja, kun pelaaminen ei ole hauskaa. Henkilökohtaisesti koin tällaista silloin, kun opiskelin eri paikkakunnalla. Jäällä harjoittelun vähyys laski itsevarmuutta pelata, kun ei saanut alle säännöllistä pelituntumaa. Oma peli vaatii sen, että pääsen harjoittelemaan mahdollisimman paljon. Päätin näin pitää taukoa kiekosta opintojen ajan.


JÄNNITYSVETO: 

Wincast: Monahan + CGY ( Unibet ) 


Sittten vähän juttuja sieltä täältä: 

Hieno tapahtuma!
https://www.nhl.com/flames/news/still-a-classic/c-312543896

Top 5 kärkimiinat Flamesin historiassa:
https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/461901074516166/

Blast from the Past (tällä kertaa mukana paljon maalivahteja 😀 )
https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/666487030423226/

-Tuli noista mailan hajoittamisista mieleen omia tunteenpurkauksia. Muistan elävästi useampi kausi sitten tapahtuneen tilanteen. Vastustaja laukaisi omasta päästä kiekon kohti minua. Kiekko tuli jäätä pitkin ja laitoin mailan poikittain pysäyttääkseni sen. Tietysti asetin kilven niin, että se muodosti hyppyrin, jota pitkin kiekko pomppasi ylitseni tyhjään maaliin. Muistan vain, että heitin mailan (ja ehkä kilvenkin) laidan yli. Onneksi en sentään katomon puolelle. Sen verran sain heijattua mailaa, että se lensi kaaressa hallina seinään, aina pleksin yli. Lähdin ragella itse pois maalilta vaihtoon 😀
-Tällä kaudella tuli hakattua oma maila rikki harjoituksissa. Mitään sen kummempaa ei tapahtunut, olin vain turhautunut itselleni.

Vastapainoksi vähän hupia:
https://www.youtube.com/watch?v=9fxcTBT_CN8
-Olen katsonut tämän videon varmaan sata kertaa ja joka kerta se saa hymyn huulille. Rakastan tuota kohtaa, jossa ”pikku Kipru” torjuu katsomossa 😀

Lisää hauskuutta 😀
https://www.youtube.com/watch?v=_x-inpGU4ew


Ei muuta kuin illan peliin voitto mielessä 😀 


1.ERÄ 

-Jännä nähdä, minne Taylor Hall päätyy. Ollut nyt sivussa pari peliä NJ kokoonpanosta. Calgary ollut huhuissa mukana, mutta palkkakatto ei kyllä anna mitenkään periksi.
-Mitähän mantraa Reimer toisteli maalissa kansallislaulun aikana 😀
-Hamilton palaa ”kakkos kotiin”. Pelasi pari kautta sitten Calgaryssä.
-Katkonaisen alun jälkeen Flamesille alkaa satamaan tilanteita. Reimer torjuu helpon kiekon ripariksi mutta paikkaa virheensä hienolla venytyksellä.
-Necas typerä koukkujäähy. Jäi yksinkertaisesti vain Brodien jälkeen.
-Ykkösyvlle 4 maalintekopaikkaa yvllä. Todella passiivinen Carolinan alivoima.
-Seuraava typerä jäähy. Tällä kertaa Flamesille. Jankowski siirtää jäälle pudonnutta mailaa Caron pelaajan nenä edestä. Selvä jäähy.
-Paikat Calgarylle, Caron yvllä. Kertoo kaiken.
-Backlund yritti samanalaista harhautusta, jolla ratkaisi viime vuonna yhden keskinäisen pelin.
-13min pelattu ja yhtä pyöritystä vaille Canesin pelin kuva ollut vipata kiekkoa keskialueelle. Jäävät tällä hetkellä jalkoihin ja häviävät kaksintaistelut.

-Nippelitieto Dougie Hamiltonista, aika kova: 

Oilersia vastaan nähtiin, että aina kannattaa laukoa: 

https://www.youtube.com/watch?v=WKvdj5fuTzA
-Aholle uran 100 maali Oilersia vastaan.
-Rittich kiekon kanssa osa 100. Tulee b-pisteelle kiekkoa vastaan, pysähtyy kiekon kanssa, kaksi karvaajaa tulee päälle. Jos Caron pelaaja olisi vain pokettanut kiekkoa, olisi ollut helppo iskeä kiekko tyhjiin. Huhu, rauhoitu sydän.
-Brodie katkoo taas nätisti syötön ilmasta ja hyökkäys kuivuu Carolla kasaan.
-Riemerin rännipurku katkotaan ja tilanteesta kehkeytyy maukas paikka. Reimer jatkaa hyvää peliään.
-Vikalla 5 min Flamesin vauhti vähän hyytynyt kovan alun jälkeen. Ei vaaraa kuitenkaan. Erä Flamesille vaikka tilanne 0-0

ERÄTAUKO

-Hieno lisä Flamesin sponsoreilta. Yhdellä sponsorilla oli sellainen lahjoitusehto, että aina kun Flames tekee maalin (taisi olla kotipelissä), he lahjoittavat tietyn summan rahaa hyväntekeväisyyteen.
-Hamilton nostanut todella paljon tasoaan traden jälkeen. Maaleja syntyy, plus/miinus +17. Johtaa kahden kauden ajalta puolustajien maalipörssiä.
-Selostuskopin vitsit: Hurrikaanit väistivät myrskyn (jos kuulin oikein). Hehe….

2.ERÄ

-Giordano noussut Flamesin kaikkien aikojen pistelistalla kohti kärkeä. Kent Nilssonin kanssa tasoissa sijalla 8. Ikoni!
-On tuo Rieder nopea. Polkaisi Frolikin vipistä läpi, mutta veto ohi maalin.
-Vähän seesteinen 7 minuuttinen, ei mitään selvää hallintaa kummaltakaan. Tilanteita tulee tipotellen.
-Heti, kun valitin seesteisyydestä Carolle kaksi nopeaa paikkaa. Rittich sanoo ei.
-Rittichille kauden 27 peli. Eniten NHLssä.
-336 peräkkinen peli Slavinille. Vielä on ironmaneja jäljellä.
-Ahahah Slavin tehnyt Bostonia vastaan maalin sivuverkon läpi. Onneksi on olemassa videotarksitus ja maali hylättiin.
-Roolit kääntymässä tässä erässä. Canes vie laukauksia ja saa pidempiä pyörityksiä. Flames saa tästä huolimatta paikkoja. Hurrit heränneet.
-Jankowski TUOSTA PITÄÄ LAITTAA KIEKKO KESKIALUEELLE. Menetys siniviivan nurkassa, kääntö ja maali.
-BIG BRAIN GEOFF WARD! HYVÄ HAASTO! MUTTA TUOMARIT ON SOKEITA! AIVAN SELVÄ PAITSIO!!!!! Nyt sitten väärästä haastosta avlle.

https://twitter.com/InTheDomePod/status/1205978028393713664

Tuomarit pelissä:

https://twitter.com/heidamazeballs/status/1205978176213487616

-Onneksi Staal tasasi puntit ottamalla jäähyn.
-Ompa nyt sekavaa. Dzingel polkaisee aloitusvoiton jälkeisen vipin jälkeen omasta päästä läpi ja lisää avta kampista.
-Hamilton iskee 2-0. Nyt kyllä syytän tuomareita tästä täysin. Ilman sitä videomöhläystä oltaisiin 0-0 tilanteessa. Rittich olisi myös voinut ottaa tuon, kimposi räpylän reunasta maaliin. Vedon edessä ei ollut maskia.
-Nyt on todellinen jahti päällä. Tuomarisekoilu herätti kivasti.

ERÄTAUKO

-Burke ottanut yhteyttä tilannehuoneeseen ja selitti paitsiotilanteen. Oli oikea tuomio. Valitettavasti. Ennen kuin Caron pelaaja koskee kiekkoon, molemmat pelaajat ovat kuitanneet siniviivan. Nopeasti katsottuna näytti räikeältä paitsiolta.

3.ERÄ 

-Heti ensimmäisellä minuutilla 3vs1 hyökkäys Carolle 😐
-Nyt on jäänyt Flamesilla jalat pukukoppiin. Taas yksi Caron pelaaja läpi. Suossa ollaan.
-5 min siinä heräämisessä meni. Kolme tilannetta Flamesille parin minuutin sisään. Johnnyllä pomppi kiekko laukaisuhetkellä ja 2vs1 tilanteessa hieno heittäytymispuolustus Caron pakilta. Samalla höyryllä eteenpäin.
-Rittich antoi napakan huitaisun Aholle maalin edessä. Pientä turhautumista havaittavissa.
-Pelin jatkon kannalta TODELLA TÄRKEÄ YLIVOIMA! Tästä on tehtävä!
-Ensimmäinen yritys hirveää. Heti jäähyn päätyttyä lisää tarjotaan!
-Monahan tolppa. Sen lähemmäksi ei päästy. Tuomarit höntyilivät pelin poikki viheltämisen kanssa. Luulivat, että kiekko Reimerilla, mutta selvästi oli pelattavissa.
-KOLMAS JÄÄHY PERÄKKÄIN! Nyt tarjotaan kavennusta oikein väkisin. Rittich päässyt hyvin takaisin peliin toisen maalin pomputtelun jälkeen. Tuplatorjunta.
-No niin. V**** CARO SITTEN TEKEE SEN MAALIN!?!?! JA VIELÄ AVLLA…. Giordano blokkaa laukaksen, joka kimpoaa Foegelelle. Rittich tämän takia liukumassa toiseen kulmaan ja saa laittaa tyhjiin….
-Ironista. Samassa kulmassa, missä oletettu paitsiovirhe tapahtui, linjuri pysäyttää Flamesin alueelle nousun. Pysäyttää kiekon etenemisen luistimella.
-Tyhjällä maalilla 4 min ennen loppua. Rittich hakkasi mailaa laitaan, kun meni vaihtoon. Kylingtonin piti hieman rauhoitella. Maila säilyi ehjänä. Tykkään, miten Rittich reagoi tunteella.
-Monahanin jäähyn myötä takaa-ajo oli siinä.
-Tyhjiin vielä 4-0

Pelin selvä käännekohta oli tapaus paitsio. Sen aiheuttaman hämmennyksen ja epäonnistuneesta haastosta syntyneen ylivoimamaalin takia päästettiin kaveri karkuun. Reimer pelasi manhtavan pelin, torjuen kauden toisen nollapelinsä. Wardin tappioton ura on ohi. Seuraava peli on vasta keskiviikkona, joten nyt ehtii vähän huilata. Sitten raikkaana takaisin askiin!


POST GAME SHOW
https://www.youtube.com/watch?v=pkXSBHd0jHw
Tekstimuodossa ja haastatteluineen:
https://www.nhl.com/flames/news/reims-the-reason/c-312577020

https://www.nhl.com/flames/news/say-what-no-reason-to-hang-our-heads/c-312588912


Kirjoita kommentti