Etusivu » Ben_Amor | Sohvaperunan päiväkirja

Ben_Amor | Sohvaperunan päiväkirja

Tervehdys kaikille!

Jokunen vuosi on vierähtänyt ”foorumielämästä” mutta täällä taas ollaan. Tuttua porukkaa näyttää olevan Veikkausforumin ja Veikkausklubin ajoilta. Mukava myös nähdä, että paikalla on uusia jäseniä.

Vähän itsestä:
Kohta 27- vuotias ”urheilun suurkuluttaja”. Taustaa jääkiekon parista, jota olen pelannut 9-vuotiaasta asti. Maalivahti pelipaikkana. Jääkiekko näin ollen päälaji, jota tulee seurattua eniten. Tennis on niin sanotusti kakkoslaji.

Oma vedonlyönti perustuu vahvasti siihen, että seuraan pelit livenä (joko paikanpäältä, televisiosta tai netin livestriimeistä). Nähtyjen pelien, uutisten ja tilastojen omantakaisilla tulkinnoilla rakennellaan jonkunlaisia viritelmiä 😀

Edellisillä foorumeilla kirjoittelin blogeja, jotka koostuivat vetovihjeistä ja pelien liveseurannasta. Samaa sapluunaa olisi tarkoitus toteuttaa myös täällä Ristikaksi-sivulla.

Sydän sykkii Tapparalle sekä Calgary Flamesille, joten näiden joukkueiden otteita tullaan seuraamaan eniten- muiden lajien lisäksi. Tapparan kannatus on tullut ”äidinmaidon kautta”, koska äiti on Tampereelta päin kotoisin. Tapparaa olen seurannut aina Kris Draperin ajoista asti. Kiinnostus Calgaryyn heräsi Miikka Kiprusofin fanituksen boostaamana.

Ihan joka peliä en tule kirjaamaan ylös tahi katsomaan. Mennään vähän oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaan (Calgaryn peliajat….)

Ei muuta kuin tervetuloa kommentoimaan pelejä livenä joko blogin sivulle tai Ristikaksi-sivun chättiin. Innolla odotan tulevia keskusteluja 🙂


Kirjoita kommentti