Etusivu » Arizona Coyotes - Calgary Flames / 16.11. klo 23:00

Arizona Coyotes – Calgary Flames / 16.11. klo 23:00

Kiirettä pitää kirjoittamisen saralla. Kotiuduin Mestisreissulta tunti sitten, päivitin itseni ajantasalle, mitä Flamesin suunnassa tapahtunut ja nyt rykäisen vähän ennakkoa. Sen jälkeen jos aikaa jää ennen peliä, niin päivitän Mestis-pelin turinat 😀  Jos menee tiukoille, niin kirjoitan sen huomenna kaikessa rauhassa 😉

Ensin pitää aloittaa koko Flames- perhettä ravistelleesta episodista. TJ Brodie menetti tajuntansa harjoitusten aikana. Nyt tilanne onneksi näyttää vähän valoisalta. Hän on kotona toipumassa ja tutkimuksia jatketaan. Sen verran lääkärit paljastanut, että hyvin todennäköisesti ei ole kyse mistään vakavasta. Hyvä näin. TJ on ollut organisaatiossa 10 vuotta, joten ymmärtää, miten tämä vaikuttaa koko organisaatioon. Paranemiset minulta telepaattisesti! 

Tuolta voi halutessaan lukea/kuunnella asiasta ( pelaajat, GM, valmentaja) 

https://www.nhl.com/flames/news/like-family/c-311351702

https://www.nhl.com/flames/news/theres-a-ton-of-emotions/c-311353046


Projected lines: 

https://www.nhl.com/flames/news/projected-lineup—flames–coyotes/c-311345344

Kyllington nostettu takaisin AHLstä, Mangi tiputettu kolmoseen, josta en pidä!! Rittich aloittaa. 


Mitä seurata? 

Flamesin näkemys: https://www.nhl.com/flames/news/5-things—flames–coyotes/c-311343856

BENIN NÄKEMYS: 

Arizonalle back-to-back peli, jonka he hävisivät Minnesotalle 3-2. Coyotes pelannut ihan mukiinmenevästi, lähiajoilta maukkaita päänahkoja esim Washingtonista ja St.Louisista. 

Calgary lähtee roadtripille kaksi kotitappiota taskussa. Toivottavasti taskut on tyhjennetty, ennen lentokoneeseen nousua. Kenttiä on vähän muokattu viime pelistä, joten pelissä nähdään, onko niillä mitään vaikutusta. Maalivahtipelin kanssa ei pitäisi olla mitään ongelmaa, Rittich palaa maaliin hyvin levänneenä. Ainoa asia, mitä haluan nähdä koko pelin ajan, on taistelevaa ja aktiivista Flamesia. Vieraspeli, peli pidettävän simppelinä ja taisteltava sydämellä kaikista kiekoista. Samalla tavalla kuin viime pelin kolmannessa erässä. Pelataan Brodielle!! <3


JÄNNITYSVETO

Wincast: Monahan+CGY 


1.ERÄ 

-Aivan mahtava aloitusseremonia, pieni syöpätaistelija pääsi pudottamaan aloituskiekon. Ekman-Larsson yllätti ja toimi tuomarina. Pikku pelaaja pääsi aloittamaan Giordanoa vastaan. <3
-Vauhdikas alku, tätä on kiva seurata, tätä juuri toivoin, ei peruuttelua.
-Rittich USKOMATON TORJUNTA HUHUUHHU, tasaisen pelailun jälkeen tuli melkoinen tilanne, onneksi meillä on Big Save Dave!!
-Arizonalla ihailtavaa syöttelytyötä, kiekot napsuu nätisti ja nopeasti lapaan.
-Tuomarit antoi aivan naurettavan jäähyn Lucicille. Kaksi pelaajaa tönäisi toisiaan kevyesti olkapäät vastakkain = Lucic jäähy, OIKEUSMURHA!!! 
-Farssituomion jälkeen Backlund ottaa jäähyn, syytän edelleen tuomaria.
-Ryan kääntää nopeasti avlla ja syntyy vaarallinen paikka, Rieder ei saa sisään.
-Hyvän avn palkintona ylivoimaa, nyt tästä nuotta! 
-Kiekko liikkuu hyvin ylivoimalla, mutta vetoja kaivataan lisää. Yvn loppupuolella niitä alkoi näkymään, varsinkin Anderssonilta.

Jatketaan samalla intensiteetillä, näyttää purevan Kojotteihin. Täytyy olla varuillaan, ettei päästä vastustajaa alueelle syöttöjen avulla, painetta kiekolliselle ja pakotetaan päätyvippiin. 

2.ERÄ 

-Huolimattomien oman alueen syöttöjen takia Stone joutuu ottamaan jäähyn, av 🙁
-Av selvitetty, yksi paha paikka syntyi, av työ jatkuu hyvänä – hyvänä esimerkkinä maaliruisku Lindholmin blokkaus. Otti aika kipeää, mut ei onneks loukkaantumista. EDIT: Lindholm ei sittenkään palannut peliin, ei pelannut blokkauksen jälkeen. Saa nähdä miten kävi. 
-Arizona hallinut suvereenisti ensimmäistä kymppiä, Rittichin syöttövirheestä avausmaali. Stepan nappaa b-pisteellä avauksen kädellä kiinni ja tyhjiin. Maalivahdin maali.
-Nopea suunnanmuutos Arizonan alueella, Crouse pikku nätti sivulle, Hamonic myöhässä takamiehenä ja puolittaisesta läpiajosta maal.
-Vetelää peliä, ei nopeita murtavia syöttöjä, joilla päästäisiin alueelle, ykköskentän miehet tainnut lähteä kotiin, kun ei näy missään.
-Calgary päästänyt avasumaalin vastustajalla eniten nhlssä, ei hyvä.
-Neljässä edellisessä pelissä aivan tuhottomasti ”turnovereita”, tässä pelissä tuo tilasto vain pahenee.
-Neloskenttä rymistelly hyvällä aggrella, nytkin hankkivat yvn joukkueelle.
-Tämän hetken ainoa positiivinen asia on, että yv pyörii hyvin (-miinus maalit).
-Ylivoiman jälkeen momentumia käännetty ja taas ollaan mukana vauhdissa, paikkoja tulee. Maskia tarvitaan, Kuemper napsii muuten liian helposti.
-Lucic karvaa kuin härkä ja sen tuloksena maukas maalipaikka. 

-JOUKKOTAPPELU – Demers kamppaa Johnny Hockeyn, Johnny ei tykännyt tästä, poikittaista mailaa kostoksi. Demers kaatuu heppoisesti ja siitähän tanssit alkaa. Kuemper nappaa Tkachukia selän takaa ja heittää jäähän, Rittich tämän nähtyään hyökkää toisesta päästä mukaan karkeloihin. Jäähyjä jaellaan vähän kaikille, mutta lopulta Arizona yvlle.

Kommentoinkin chattiin, et just ku kirjailin Lumpyn blogiin tappeluja vastaan, tunsin hieman hypeä, kun alkoi myllyt. Mut jotenkin tommonen reagointi tapahtumiin tuntuu erilaiselta, kuin ”normitappelu”. Ketään ei käsketty tapella. Kaikki reagoi siinä hetkessä. En minä enää tiedä 🙂 Onko Bettman aivopessyt minut? 

3.ERÄ 

-Hamonic tolppaan heti erän alussa. Hyvien syöttöjen kautta calgaryn kolmikko avlla maalipaikkaan.
-Av näyttää taas viime kauden tapaiselle, jolloin av maaleja syntyi liukuhihnalla. Arizona ei taaskaan tulosta avlla.
-Ja taas ajetaan takaa. Peli kulkee taas samallalailla kuin ensimmäisessä erässä. Ehkä lopun mylly herätti hiipuneen kipinän.
-Lucic jakelee pommia pommin perään. Pelannut hyvän pelin. Näkyy myös siinä, että pelaa välillä vaihtoja kärkikentän miehien kanssa.
-Lindholm palannut kokoonpanoon, tärkeä lenkki joukkueessa.
-Nyt on Kojoottia muhimassa uunissa. Ihan yhtä päätä. Tkachuk taistelee sydämellä joka tilanteessa.
-Crousella levis vähän kasetti, molemmat pelaajat boxiin, Crouse 2+2. Yritti kunnon heijaria.
– Tässähän voi tapahtua vielä mitä tahansa, toivottavasti ketään ei satu.
-Nyt ei päästä yvllä edes alueella, herätys hei!
-Ei riittänyt kolmannen erän paine, Kuemper oli varma kovan pommituksen aikana.

P***a reissu, mutta tulipahan tehtyä. 2/3 erät intensiivistä hokia, toisessa erässä hyydyttiin, Rittich antoi tasoitusta syöttämällä maalin. Momentumia kaavittiin takaisin, mutta aika loppui lopulta kesken. Jään odottamaan sitä hetkeä, kun saan kirjata 3/3 ja Benin hyväksyttyjen erien leiman perään. 


Post game jorinat: 

https://www.nhl.com/flames/news/tough-sledding/c-311384764

 


Kirjoita kommentti