Etusivu » Voita Playstation 5 pelikonsoli itsellesi tammikuussa!

Voita Playstation 5 pelikonsoli itsellesi tammikuussa!

Joulukuussa lähti yksi Playstation 5 pelikonsoli Espooseen Eliakselle ja tämän Roosteeni toimitti henkilökohtaisesti suoraan ovelle ennen joulua. Toinen konsoli on jo jaossa Facebookin puolella eli käy kurkkaamassa sinne ja ota osaa siihenkin arvontaan.

Eikä tässä vielä kaikki! Meillä on nimittäin vielä yksi konsoli jakamatta ja tässä tulee nyt ohjeet, kuinka voit lähteä tämän kolmannen konsolin arvontaan mukaan. Kun Verkkokauppa tai Gigantti ilmoittaa konsolin toimitusajankohdaksi ”2021” niin me voimme ilmoittaa jo nyt, että tämä konsoli toimitetaan helmikuun ensimmäisellä viikolla. Eikä sitä tiedä, vaikka Roosteeni kuskaisi tämänkin henkilökohtaisesti ovellesi, kuten teki ensimmäisen kilpailun voittajan kohdalla!

OSALLISTUMISOHJEET – 6 ERI TAPAA!

Kilpailuun ja konsolin arvontaan voit tällä kertaa osallistua useammalla eri tavalla ja jokaisesta osallistumistavasta saat arvontaan lipun. Osallistu useammalla tavalla ja saat useamman arpalipun!

Site general layout graphic

#1 VAIHTOEHTO: AVAA TILI IBET SIVUSTOLLE (2 arpalippua!)

Avaa tili tuoreelle iBet.com sivustolle kauttamme tammikuussa ja lisäämme jokaisen player ID:n arvontahyrrään KAHDESTI mikäli olet avannut tilin tammikuun aikana kauttamme ja tehnyt vähintään yhden talletuksen tänä aikana.

AVAA TILI IBET.COM KAUTTAMME
✅ TEE TALLETUS
✅ SAAT KAKSI ARPALIPPUA ARVONTAAN!

Site general layout graphic

#2 VAIHTOEHTO: TILAA ELI ”SUBAA” TWITCH KANAVA (1 arpalippu)

Jokainen tammikuussa kanavaamme tilannut on automaattisesti mukana Playstation 5 arvonnassa. Lisäämme tilaajien nimimerkit arvontahyrrään.

LIITY TWITCHIIN
✅ TILAA @RISTIKAKSICOM KANAVA
✅ SAAT YHDEN ARPALIPUN ARVONTAAN

Site general layout graphic

#3 VAIHTOEHTO: VOITA !GIVEAWAY ARVONTA (10 arpalippua!)

Jos tilaamisen lisäksi satut voittamaan kuukauden arvonnan, saat tästä palkintona 10 extralippua konsolin arvontaan. Hyrrässä on siis vähintään 11 kertaa nimimerkkisi!

LIITY TWITCHIIN
✅ TILAA @RISTIKAKSICOM KANAVA
✅ OLET MUKANA 10 ARPALIPUN ARVONNASSA!

Site general layout graphic

#4 VAIHTOEHTO: POSTAA VOITTOKUVA (2 arpalippua)

Pelaa tammikuun aikana iBet sivustolla. Jos saat vähintään 100x panoksen voiton (minimipanos 0,20 €), lähetä tämä sivustomme voittokuvat galleriaan. Huomioithan, että useampi kuva ei tuo useampia arpalippuja ja tarkistamme voiton osuessa kohdalle, että postaamasi voittokuva piti paikkaansa.

AVAA TILI IBET.COM KAUTTAMME
✅ TEE TALLETUS JA PELAA
✅ VOITA +100x PANOS OSUMA KASINOLTA
POSTAA VOITTOKUVA GALLERIAAMME
✅ SAAT KAKSI ARPALIPPUA!

Site general layout graphic

#5 VAIHTOEHTO: VIHJAA VEDONLYÖNTIIN (2 arpalippua)

Vihjaa urheiluvedonlyönnistä kohde käyttäen vihjejärjestelmäämme, sekä iBetin kohdevalikoimaa ja saat yhden arpalipun pelikonsolin arvontaan. Huomioithan, että voit ansaita vain yhden arpalipun tästä ja tarkistamme, että sinulla on ollut kyseinen veto myös lyötynä iBet sivustolle jos voitat pelikonsolin.

AVAA TILI IBET.COM KAUTTAMME
✅ TEE TALLETUS JA LYÖ VETO
LISÄÄ VIHJE SIVUSTOLLEMME
✅ OLET MUKANA ARVONNASSA 2 ARPALIPULLA

Site general layout graphic

#6 VAIHTOEHTO: NOPEAT YLLÄTYSARVONNAT

Aina välillä innostumme tekemään nopeita erillisiä arvontoja, jota kautta saa lippuja PS5 arvontaan.

Miten ja milloin tulee mysteeripalkintoja, niin sitä emme voi sanoa. Seuraa sivustoa, somekanaviamme ja katso Twitch lähetyksiämme. Arpalippuja voi löytyä mitä erikoisimmista paikoista!

SEURAA MEIDÄN SOME, TWITCH…
✅ SEURAA SIVUSTOMME TAPAHTUMIA
✅ OSALLISTU OHJEIDEN MUKAISESTI
✅ OLET MUKANA ARVONNASSA

Yleiset Säännöt ja Ehdot

 1. Kilpailuun osallistuminen on sallittua vain täysi-ikäisille. Olemme rahapelejä käsittelevä sivusto.
 2. Useiden tunnuksien tekeminen, kuvien muokkaaminen tai mikä tahansa muu väärinkäytös on kiellettyä.
 3. Playstation 5 pelikonsoli toimitetaan vain Suomessa olevaan postiosoitteeseen ellei voittajan kanssa toisin sovita.
 4. iBet sivustolta arvontaan oikeutetuista pelaajista tulee arvontaan vain pelaaja ID tai muu tunniste. Näiden kohdalla olemme yhteydessä iBet edustajaan, joka on yhteyksissä voittajaan.
 5. Sivustollamme osallistuvista arvontaan osallistuu sivuston nimimerkit ja olemme yhteydessä tämän sivuston kautta voittajaan.
 6. Twitch kautta arvontaan osallistuneista käytetään Twitch nimimerkkiä ja olemme sitä kautta yhteyksissä ”kuiskaus” toiminnolla.
 7. Arvonta suoritetaan 1.2.2021 Twitch lähetyksessä tai tämän jälkeen seuraavassa lähetyksessä mikäli emme järjestä lähetystä kyseisenä päivänä.
 8. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 vuorokauden kuluessa, pidättää kilpailun järjestäjä eli Ristikaksi.com oikeuden järjestää uusi arvonta haluamallaan tavalla.
 9. Jotta iBet.com voi olla yhteydessä pelaajaan tietosuojadirektiivien (GDPR) sallimalla tavalla, tarkistathan että pelitililläsi on sallittua yhteydenotot markkinointitarkoituksissa sähköpostitse.
 10. Ylläpidolla on oikeus muokata tai muuttaa kilpailun sääntöjä milloin tahansa.
 11. Ristikaksi.com työntekijät, kumppanit tai heidän perheenjäsenet eivät voi osallistua palkinnon arvontaan.
 12. Pelitilisi iBet.com sivustolla on oltava auki arvontahetkellä.
4

Vastaa