Etusivu » Rekisteröidy Ristikakkoseen ja voita pääsy superautojen rattiin!

Rekisteröidy Ristikakkoseen ja voita pääsy superautojen rattiin!

Luo käyttäjätunnus Ristikakkoseen käyttäen kutsukoodia: roosteeni ja voit voittaa ajoelämyksen!

✅ Luo käyttäjätunnus ja voita elämys ✅

Ristikakkonen järjestää heinäkuussa yhdessä Roosteenin kanssa kilpailun kaikkien uusien jäsenten kesken, ketkä luovat tänne käyttäjätunnuksen heinäkuun aikana käyttäen kutsukoodia: roosteeni .

Palkitsemme säännöllisesti myös nykyisiä yhteisömme jäseniä erilaisilla kilpailuilla ja kampanjoilla, mutta nyt on uusien tulokkaiden vuoro loistaa!

Mikäli olet jo yhteisömme jäsen (iso kiitos siitä) ja et itse voi osallistua kilpailuun. Tiedät kuitenkin kaveripiiristäsi/tuttavistasi henkilön, jopa useamman, kenelle palkinto maistuisi ja sivustomme voisi olla kiinnostava ja lisäarvoa tuova paikka, niin vinkkaa asiasta hänelle!

🏆 Palkinto 🏆

Yksi onnekas uusi yhteisömme jäsen palkitaan elokuun alussa ajoelämyksellä.

Koe kolmen upean superauton voimat Malmin kiitoradalla! Nyt on tarjolla harvinaista herkkua! Monen autourheilun ystävän haaveena on tarttua tehokkaan
superauton rattiin, ja sinä saat tilaisuuden kokea hevosvoimien jylinän omissa käsissäsi mielettömillä superautoilla Malmin lentokentällä. Palkinnonsaaja pääsee
kokemaan upean ajoelämyksen kolmella eri superautolla. Autot ovat erikoisen kaunis KTM X-Bow R, upea Lamborghini Gallardo sekä klassinen Ferrari F430.


Tapaat elämykseen osallistuessasi ajo-ohjaajan, joka kertoo tarvittavat tiedot autosta ja sen ajo-ominaisuuksista, mitä seuraa itse ajovaihe. Elämyksessä ajat 5
kierrosta per auto: 1 lämmittely-, 3 nopeaa ja 1 ”cool down” -kierros. Ajo-ohjaaja on koko matkan kyydissäsi opastamassa auton käytössä.


📌 Ohjeet ja osallistuminen 📌

1️⃣ Kilpailu vain uusille jäsenille, kenellä ei ole vielä tunnuksia sivuillemme
2️⃣ Luo käyttäjätunnus heinäkuun aikana käyttäen kutsukoodia: roosteeni
3️⃣ Olet mukana palkinnon arvonnassa!
4️⃣ Mikäli olet jo yhteisömme jäsen (iso kiitos siitä) ja et itse voi osallistua, mutta tiedät kaveripiiristä/tuttavistasi tyypin kenelle palkinto maistuisi ja sivustomme voisi olla kiinnostava niin vinkkaa asiasta hänelle!
Kutsukoodi rekisteröityessä: roosteeni
🗓 Osallistumisaika: 1.7.2021 – 31.7.2021
🏆 Palkinto: KTM vs. Lamborghini vs. Ferrari -ajopaketti kiitoradalla (Arvo 500 €)


  • Ylläpito pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä kilpailun edetessä.
  • Ylläpidon päätökset kilpailuun liittyen ovat lopullisia.
  • Palkinnot toimitetaan viimeistään elokuun aikana.
  • Huijaaminen, kuten useampien käyttäjätilien luominen ja muut tekijät johtavat voiton mitätöimiseen ja sulkemiseen kampanjasta.
  • Vain täysi-ikäiset voivat osallistua kampanjaan.
  • Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti
2

1 kommentti

  1. Zoltan8D sanoo:

    Eilen striimissä arvottiin voittaja, onnittelut Marzzzzki ja tervetuloa Ristikakkosen yhteisöön! Yksityisviestiä lähetetty.

Kirjoita kommentti