Etusivu » Pragmatic Playn uusi "Gold Oasis" tuo mukanaan jopa yli 7000 € Lataamokimpan pottiin!

Pragmatic Playn uusi ”Gold Oasis” tuo mukanaan jopa yli 7000 € Lataamokimpan pottiin!

Legendaarinen Lataamokimppa teki hiljattain paluun ja syyskuun viimeisen viikon kimpassa potti voi nousta jopa yli 7000 euroon!

Peliksi on valikoitunut tällä kertaa upouusi Gold Oasis, jota pyörittelemällä tämän viikon aikana Lataamolla, voit samalla ansaita mukavaa extra-rahaa kukkaroosi💰

Miten Lataamokimppa toimii? Lisätiedot löydät vielä tämän artikkelin loppuosasta.


Loading animation

🏜Yleistietoja Gold Oasista: Gold Oasis on Pragmatic Playn valmistama slotti, joka saapui markkinoille viime viikon torstaina (21.9.2023)! Kyseessä on korkean volatiliteetin peli, jonka maksimivoitto on 7260x ja RTP n. 96.06 %.

Pragmatic Playn julkaisuille tyypilliseen tapaan peruspelin lisäksi Gold Oasisin ominaisuuksiin kuuluu myös mm. free spins -toiminto, joka mahdollistaa oikein mukavia napsuja ja heti maanantaina kimpassa onkin jo nähty useampi hieno osuma!

📑Säännöt / Osallistuminen

Kimpan säännöt ovat tutut ja turvalliset👇

1️⃣ Olet mukana kimpassa pelaamalla tämän viikon aikana Lataamolla Pragmatic Playn Gold Oasis-slottia! (HUOM. Ostobonukset eivät ole mukana kilpailussa)

🔥Tavoitteena on metsästää mahdollisimman suurta voittokerrointa ja taistella itsensä samalla aina palkintosijoille asti! Panoksella ei ole väliä, vain voittokerroin merkitsee🎰

⏱Osallistumisaika: 25.9 – 1.10.2023

🏆Palkinnot

💰Sijoille 1-10 päässeet pelaajat jakavat suurimman voittokertoimen lukumäärän verran euroja!

Esimerkki: Jos kisan voittotulos (voittokerroin) on 7000 niin palkintona on 7000 € eli 700 € per naama kymmenelle parhaalle!

Parhaimman kertoimen saaneelle pelaajalle lähtee vielä kylkiäiseksi Lataamon tuotepaketti📦

🎰Sijoille 11-20 yltäneet palkitaan Lataamon Bonus Wheelin pyöräytyksellä.

🍀Pelionnea!🔥


Loading animation
2

Kirjoita kommentti