Etusivu » Nyt se vasara heilumaan - Uusi "Forge of Olympus" toimii Lataamokimpan viikon pelinä!

Nyt se vasara heilumaan – Uusi ”Forge of Olympus” toimii Lataamokimpan viikon pelinä!

Lataamokimppa lähtee tällä viikolla saalistamaan jättipottia uudesta Forge of Olympus -slotista! Mikäli legendaarinen Gates of Olympus on tuttu, niin kauaksi ei omena ole puusta pudonnut, mitä tähän uutukaiseen sitten tulee!

Testaamalla tätä Gates of Olympuksen ”jälkeläistä” tällä viikolla Lataamolla, voit päästä samalla nauttimaan viikon päätteeksi omasta osastasi JOPA 5000 euron potista!

Miten Lataamokimppa toimii? Lisätiedot löydät vielä tämän artikkelin loppuosasta.


Loading animation

🔥Yleistietoja Forge of Olympuksesta: Forge of Olympus on Pragmatic Playn valmistama uunituore slotti, joka julkaistiin pelimarkkinoille viime viikon torstaina (17.8.2023)! Kyseessä on korkean volatiliteetin peli, jonka maksimivoitto on 5000x ja RTP n. 96.25 %.

Verrattuna pelisarjan aiempiin julkaisuihin (mm. Gates of Olympus), niin esimerkiksi bonustoiminto on kokenut pieniä päivityksiä, vaikka pääpiirteittäin hyvin paljon samankaltaisuuksia peleissä esiintyykin!

Heiluuko vasara tällä viikolla?

📑Säännöt / Osallistuminen

Kimppaan osallistuminen on hyvin yksinkertaista👇

1️⃣ Olet mukana kimpassa pelaamalla tämän viikon aikana Lataamolla Pragmatic Playn Forge of Olympus-slottia! (HUOM. Ostobonukset eivät ole mukana kilpailussa)

🔥Tavoitteena on metsästää mahdollisimman suurta voittokerrointa ja taistella itsensä samalla aina palkintosijoille asti! Panoksella ei ole väliä, vain voittokerroin merkitsee🎰

⏱Osallistumisaika: 21.8 – 27.8.2023

🏆Palkinnot

💰Sijoille 1-10 päässeet pelaajat jakavat suurimman voittokertoimen lukumäärän verran euroja!

Esimerkki: Jos kisan voittotulos (voittokerroin) on 5000 niin palkintona on 5000 € eli 500 € per naama kymmenelle parhaalle!

Parhaimman kertoimen saaneelle pelaajalle lähtee vielä kylkiäiseksi Lataamon tuotepaketti📦

🎰Sijoille 11-20 yltäneet palkitaan Lataamon Bonus Wheelin pyöräytyksellä.

🍀Pelionnea!🔥


Loading animation
1

Kirjoita kommentti