Etusivu » Näin voit kerätä uskollisuuspisteitä vuodelle 2020!

Näin voit kerätä uskollisuuspisteitä vuodelle 2020!

Neljä yötä jouluun, viimeinen työpäivä usealle onnekkaalle, lapset kirmaavat lomille ja opiskelijat ovat olleetkin lomilla jo pidemmän aikaa. On siis hyvä aika kerätä uskollisuuspisteitä ja tutustua, mitä Ristikaksi pitääkään sisällään.

Ensimmäiset jäsenemme toki ehtivät vähän jo saada maistiaisiakin kultakolikoista ja timanteista syksyllä, mutta jouduimme tämän aiemman järjestelmän vetämään alas, kun sivuston latausajat olivat luokkaa 10+ sekuntia. Viime viikolla saimme kuitenkin tehtyä oman korvaavan järjestelmän, joka ei juurikaan kuormita sivustoa ja on tulevaisuutta ajatellen joustavampi ylläpidon kannalta. Menin lupaamaan, että kerron tällä viikolla tarkemmin mistä pisteitä saa ja paljonko, joten tässä tulee. Olkaa hyvä!

 • Lisää uusi vihje
  Ehkäpä se Ristikaksi ydin eli voitolliset vihjeet, joihin saimme tottua aiemmalla saitilla ja sama jengihän täällä on kasassa eli vihjeiden taso vähintäänkin sama. Tästä saa muutaman kerran päivää kohden kolikkoa, mutta muistakaa merkata ne tulokset. Pelkkä vihjaaminen ei riitä ja merkkaamattomat kohteet ovat yhtä tyhjän kanssa, kuten hyvin tiedämme.
 • Lisää uusi tarjous
  Tämä on joulukuun uusin toiminto, mutta nousi heti suosituksi ja tästäkin saa palkintona kolikkoa muutaman kerran päivää kohden. Yrittäkää katsoa ensin lista läpi jos joku muu olisi jo tarjouksen lisännyt ja lisätkää vasta tämän jälkeen omanne.
 • Kutsu kaveri
  Ylläpidon suosikki tietysti eli tuo kaverisikin tänne mukaan ja saat timantin jokaisesta kaverista, joka tullut referral-linkkisi kautta ja kirjautunut sisään. Tässäkin pieni rajoitus kuukautta kohden, jotta vältämme jälkipyykin multiaccoilusta. Ei kannata siis sitä tehdä edes kokeilumielessä.
 • Lisää blogipostaus/artikkeli
  Kirjoita blogia eli julkaise artikkeli. Tästä voisimme palkita enemmänkin jos tulee yhtä kattavaa ja laadukasta settiä, mitä Ben_Amor ja Pino ansiokkaasti tekevät nyt kahdestaan. Pelkästään kolikoiden vuoksi ei kannata ryhtyä kirjoittajaksi, mutta jos kynä kuumana, niin ylläpito katsoo mielellään tapauskohtaisia korotuksia näihin.
 • Lisää voittokuva
  Toinen suosittu toimintomme eli voittokuvien lataaminen kuvapankkiin. Nämä kolikot tulevat siis vain jos käyttää tuota ”lisää voittokuva” toimintoa, pelkästään feediin upotetut kuvat tapsan tansseista eivät ikävä kyllä kerrytä kolikkoja, toki otamme nekin kuvat mielellään vastaan.
 • Lisää kokemuksia/kommentti nettikasinolle/vedonlyöntiyhtiölle/slotille
  Viimeisin, mutta ei missään nimessä vähäisin. Kommentit ja kokemukset ovat oikeastaan koko Ristikaksi esittelyjen suola. Muistele omaa hetkeä, kun mietit avaisiko tilin x saitille, niin olihan se pirun mukava jos sai lukea tai kuulla siellä jo pelanneiden kokemukset. Käy siis lomien aikana kirjoittelemassa muutama arvio viikossa niille saiteille, joissa pelaat ja vielä vuosienkin päästä muut lukijat hyötyvät näistä tiedoista.

Lisää toimintoja lisätään tammikuussa ja näistä infotaan erikseen.

Ai niin ne määrät. Utelias tonttu selvittää kokeilemalla. Rajoituksia ei tulla kertomaan koskaan väärinkäytösten vuoksi. Mitä kolikoilla ja timanteilla saa, niin paljastetaan se tuossa vuoden 2020 alussa 🙂

PS: Ensimmäisestä pelleilystä vedetään saldot veks ja annetaan varoitus. Toisesta lähtee banniin pistejärjestelmä kyseiseltä jäseneltä.


Kirjoita kommentti