Offline
Etusivu » Ilmainen Fantasy-peli Valioliigaan kaikille Fanteam-jäsenille

Ilmainen Fantasy-peli Valioliigaan kaikille Fanteam-jäsenille

Nyt Sinulla on mahdollisuus osallistua täysin ilmaiseksi Liigapörssi-tyyliseen fantasy-kisailuun jalkapallon puolella, tarkemmin ottaen Valioliigassa! Kisailut alkavat 14.1.2022 ja kestävät Valioliigakauden loppuun, eli etenkin hyvin menestyessäsi jännitystä on läpi kevään luvassa.

Mikäli sinulla ei vielä ole Fanteam-tiliä, nyt kannattaa luoda sellainen, mikäli tili taas löytyy, niin olet myös oikeutettu osallistumaan ilmaiseen Fantasy-peliin, jossa valitset joukkueen annetulla budjetilla Valioliigapelaajista ja voit seurata heidän otteitaan. Jos valinnat osuvat nappiin, voit päästä kiinni jopa 20.000 punnan pottiin. Kaikkiaan prizepoolissa on jaossa 100.000 puntaa.

Löydät täydelliset säännöt ja osallistumisohjeet alla olevan painikkeen takaa, joten liity ihmeessä mukaan täysin ilmaiseksi. Voit ostaa lisäksi lisäjoukkueita parantaaksesi mahdollisuuksiasi.

Vaikka Valioliiga onkin jo puolenvälin krouvissa, on tämä ns. toinen mahdollisuus, eli pistelaskut alkavat nollista tähän liittyvillä pelaajilla. Valitsemiesi pelaajien suorituksista saat pisteitä seuraavasti:

Site general layout graphic

Palkintopotti jakautuu parhaille joukkueille seuraavasti:

Site general layout graphic

1

Vastaa