Etusivu » Fanteam Freeroll - 2300 € potti!

Fanteam Freeroll – 2300 € potti!

Jalkapallon MM-kisat ovat takana päin, mutta futis ei kuitenkaan loppunut siihen! EFL-cup ottelu Manchester City vs Liverpool lyödään käyntiin parin päivän kuluttua!Site general layout graphic

Mikäli haluat itsellesi lisäjännitystä futiksen seuraamiseen, haastaa futisseuraajat ympäri maailmaa ja saada mahdollisuuden tavoitella osuutta 2300 € -palkintopotista ja mahdollisesti olla se kaikista kovin joukkueen kasaaja, niin nyt tähän on mahdollisuus ja tietysti ilmaiseksi!

Mikäli sinulla ei vielä ole Fanteam-tiliä, nyt kannattaa luoda sellainen, mikäli tili taas löytyy, niin olet myös oikeutettu osallistumaan ilmaiseen Fantasy-peliin, jossa valitset joukkueen annetulla budjetilla Valioliigapelaajista ja voit seurata heidän otteitaan.

Löydät täydelliset säännöt ja osallistumisohjeet alla olevan painikkeen takaa, joten liity ihmeessä mukaan täysin ilmaiseksi.Käydään turnauksen perusteet lyhyesti läpi. Fanteamin järjestämät fantasy -pelit ovat suomalaisille tutumman Liigapörssin ja Futispörssin tyylisiä pelejä. Kasaat tietyllä budjetilla itsellesi fantasyjoukkueen, joka kerää pisteitä sen mukaan miten joukkueesi pelaajat suorittavat.

1

Vastaa