Etusivu » Cheers! Lataamokimppa viettää tämän viikon markkinoiden uusimmassa Pubissa!

Cheers! Lataamokimppa viettää tämän viikon markkinoiden uusimmassa Pubissa!

Oletko oluen ystävä? Mikäli vastaus on myöntyvä, niin tämän viikon Lataamokimppa voi osua kohdallesi paremmin kuin hyvin! Viikon pelinä toimivassa Pub Kingsissä yhdistyy nimittäin viikingit, pubi sekä tietysti olut🍺 Olisiko tässä yhdistelmässä avaimet jopa isompiinkin voittoihin?

Miten Lataamokimppa toimii? Lisätiedot löydät vielä tämän artikkelin loppuosasta.


Loading animation

🍻Yleistietoja Pub Kingsistä: Pub Kings on Pragmatic Playn valmistama korkean volatiliteetin slotti, joka julkaistiin viime viikon torstaina (10.8.2023)! Tämän ”Viikinki-teemaisen” slotin maksimivoitto on 5000x ja RTP n. 96.08 %. Pelin ominaisuuksiin kuuluu peruspelin lisäksi tietysti myös ”Free Spins” -toiminto, johon pääsee, kun kolme Viikinki-kuviolla varusteltua Scatter -symbolia pamahtaa ruutuun!

Ota tämä uutukainen testiin tällä viikolla Lataamolla, metsästä mahdollisimman isoa voittokerrointa ja raivaa tiesi viikon päätteeksi rahasijoille saakka! Kimpan potti voi nousta JOPA 5000 euroon asti🍻

🍺Montako ”hiivaa” tippuu tällä viikolla?

📑Säännöt / Osallistuminen

Kimpan säännöt ovat tutut ja turvalliset👇

1️⃣ Olet mukana kimpassa pelaamalla tämän viikon aikana Lataamolla Pragmatic Playn Pub Kings-slottia! (HUOM. Ostobonukset eivät ole mukana kilpailussa)

🍻Tavoitteena on metsästää mahdollisimman suurta voittokerrointa ja taistella itsensä samalla aina palkintosijoille asti! Panoksella ei ole väliä, vain voittokerroin merkitsee🎰

⏱Osallistumisaika: 14.8 – 20.8.2023

🏆Palkinnot

💰Sijoille 1-10 päässeet pelaajat jakavat suurimman voittokertoimen lukumäärän verran euroja!

Esimerkki: Jos kisan voittotulos (voittokerroin) on 5000 niin palkintona on 5000 € eli 500 € per naama kymmenelle parhaalle!

Parhaimman kertoimen saaneelle pelaajalle lähtee vielä kylkiäiseksi Lataamon tuotepaketti📦

🎰Sijoille 11-20 yltäneet palkitaan Lataamon Bonus Wheelin pyöräytyksellä.

🍀Hyvää alkavaa viikkoa sekä ennen kaikkea pelionnea kaikille!🍻


Loading animation
2

Kirjoita kommentti