Etusivu » Expekt

Expekt


Expekt

Expekt kuuluu vedonlyöntibookkerien uranuurtajiin, ja on omistakin bookkereista yksi ensimmäisten joukossa avattu paikka pelailla. Värimaailmaltaan miellyttävä, mutta ulkoasultaan vähän karu paikka on kuitenkin erinomainen alusta vetojen pelailuun, ja tarjoaa toisiaan myös toppikertoimia niitä metsästäville.

Expekt on perustettu jo ennen millenniumia, vuonna 1999, joten se on tullut markkinoille samoihin aikoihin kuin internet alkoi yleistyä muuallakin kuin hallintoelimien ja isompien yritysten käytössä. Expektin toimintaa operoi Mangas Gaming Malta Ltd ja siltä löytyy sisarbookkeri BetClic

Expektin sivulta löydät myös erinomaisen kasinon sekä voit pelata siellä pokeria.

Expekt Vedonlyönti

 

Expektin toiminta alalla on konkaritasoa, ja nostot ovat tulleet luotettavasti perille. Itselle on tullut pelailun myötä myös VIP-etuja, kuten normaalia isompia ilmaisvetoja tai riskittömiä betsejä, joten pelaamisesta palkitaan Expektillä.

Valikot ja kielikäännökset ovat vähän karuja ja vanhanaikaisia, mutta niitä ei liiemmälti kannata säikähtää, joskin kyllä se kohteiden selailu olisi siistimmillä valikoilla ja teksteillä miellyttävämpi kokemus. Etenkin pienellä ruudulla tekstit katkeilevat ja puskevat tiiviisti vieriviereen, joten aika kamalalta välillä kohteiden valinta ja navigointi esim livevedossa tuntuu.

Ensimmäiselle talletukselle saat 50e tuplauksen. Bonuksen kierrätysehto on 6 kertaa bonussumma, joka on itsessään ihan kelpo ehto, mutta siihen kytketyt lisäehdot tuovat vähän haastetta kierrätykseen. Kohteiden on nimittäin oltava vähintään 2,00 kertoimisia ja niissä on oltava vähintään kolme lopputulosta. Tämä kolmen kohteen sääntö on ollut itselle vähän hämärä; joskus asiakaspalvelussa sanottiin että esim under/over vedot kelpaisivat tähän, koska erilaisia maalimääriä johon peli voi päättyä on 3 tai enemmän, mutta esim moneyline-veto, jossa on kaksi mahdollista voittajaa ei kelpaisi. Itse käsitän säännön että kohteessa pitäisi olla kolme eri valintaa, joten jenkkilajien ystäville tämä bonus ei ole helpoin kierrätettävä.

Expektiltä löytyy ihan mukavasti kertoimia eri sarjoihin, myös suomipalloilut on hyvin edustettuna, mutta alalajeissa, kuten tilastovedoissa ja muissa erikoisemmissa kohteissa tarjonta on kehnoa. Eli hyvinkin perusvalikoima, joka yleensä perustuu maali -tai pistemääriin ottelussa. Kertoimet ovat kuitenkin toisinaan jopa markkinoiden parhaimmistoa, ja Expekt yleensä avaa nämä hyvissä ajoin. Pohja ei muutenkaan ole mikään massapohja, joten näkemyseroja voi hyvinkin löytyä.

 

 

 

Expektin panosrajoitukset

Expekt kuuluu panosrajojen suhteen samaan mikkihiirikategoriaan, mitä käytännössä kaikki bookkerit Pinnaclea lukuunottamatta: voittava pelaaja ei saa panostaa enää haluamaansa määrää. Tämä on ymmärrettävää riskienhallinnan kannalta, mutta harmillista pelureiden kannalta. Itsellä panosrajat on kuitenkin pysynyt jossain määrin mielekkäinä, joskin olisi hyvä jos maksimipanoksen voisi testata jostain ennen vedon lyöntiä, ja täällä sitä mahdollisuutta ei ole. Jos nyt oikein muistan, niin hyväksyntääkään ei Expektillä ole, joten siinä suhteessa panosrajahommasta miinusta. Pienemmällä riskillä pelaavat tuskin törmäävät näihin panosrajaongelmiin.

Expektin liveveto

Livevedon navigointi ja kohteiden löytäminen on vähän kankeaa. Olen jonkun verran livevetoja pelannut, mutta kertoimet eivät ehkä ihan parasta kärkitasoa ole. Livevedon lyöminen on itsessään ihan sujuvaa, mutta kohdemäärä ja visualisointi ei ole parhaasta päästä, vaan jää aika pahasti kärkilivevetojen varjoon. Sanotaan että hyvinkin keskinkertainen, ei huonoin mutta ei paraskaan live.

 

[Lue lisää]

Expekt kokemuksia

Expektin kokemukset alkavat itsellä jo vuodesta 2008, kun se toimi Norkan kanssa hyvänä paikkana lätkiä suomilätkää sisään. Nostot ja talletukset on aina toiminut, ja ihan miellyttävä paikka ollut pelailla, joskin ei ykkönen, koska vedonlyöntialalla tietyt kärkinimet lyö sellaisen riman, jota muiden hankala haastaa. Expekt on kuitenkin edelleen tarjonnut erinomaisia sporttibonuksia, jonka takia ihan viime kuukausinakin Expektille on vetoa tullut lyötyä, ja välillä lunastettuakin. Yksi harvoista paikoista, jotka tarjoaa nykyään sporttipuolelle vanhan asiakkaan bonaa. Kyllä welcome kannattaa ainakin ottaa ja kierrätellä, ja jos tykästyy tarjontaan niin jatkaa omilla depoilla.

-habs

Tarkista bonukset!
Luo tili

100 % 50 €
EhdotSäännöt ja ehdot voimassa
Vain uusille asiakkaille
talletusbonus100 % 50 €
Extrat
Ilman talletusta
Minimikerroin2,00
Kombot vaadittuEI
Kombot sallittuKYLLä
Bonus voimassaVoimassa toistaiseksi
Aika ehtojen täyttämiseen14 päivää
BonuskoodiEI TARVITSE
MaksimipanosEI RAJOITETTU
Kotiutusrajoitus
talletusbonus0
Kierr.vaat.
talletusbonus6 X Bonus
ilman talletusta bonus X
ForfeitableEI
Sticky BonusEI
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat