Bet365

Etusivu » Bet365
100 % 50 €
Avaa tili
Ehdot
Ehdot voimassa
+18 | Pelaa vastuullisesti
Vain uusille asiakkaille
Alusta
Omat kertoimet
Sivuston nimi
Bet365
Operaattori
Hillside Limited
Perustettu
2000-04-25
Pikabookkeri
Ei
Verovapaa vedonvälittäjä
Kyllä
  • Talletusvaihtoehdot

    Kotiutusvaihtoehdot

  • Tuetut tuotteet

  • Lisenssi

Arvostelu

3 arvostelua - 3.67/5.00

Bet365 vedonlyönti yleisesti

Bet365 on vuosituhannen taitteesta saakka pelialalla vaikuttanut vedonlyöntisivusto, josta on näiden vuosien mittaan tullut niin koko alan jättiläisiä kuin myös monen – etenkin live-vedonlyönnistä kiinnostuneen pelaajan, suosikkibookkeri.

Vuosien mittaan he ovat houkutelleet uusia pelaajia sekä haastaneet suurimpia kilpailijoitaan niin tarjouksillaan, ehkäpä markkinoiden parhaimmalla live-vedonlyöntialustallaan kuin myös edellisiin liittyvillä live-streameilla, kertoimillaan ja vieläpä cash out -systeemeillään. Ammattilaisten silmissä kyseessä ei ole välttämättä aivan ykkösnimi, jos edes TOP3-sivusto, mutta kaiken kaikkiaan puhumme selvästikin keskivertoa paremmasta paikasta, vaikka vedonlyöntiin suhtautuisi vakavastikin.

Katsotaan seuraavassa hieman lisätietoja Bet365:stä. Huomaathan, että heidän ainoa kielivaihtoehtonsa on englanti, jotta se ei tule yllätyksenä enää siinä vaiheessa, kun luo pelitiliä tai ottaa yhteyden asiakaspalveluun.

Ulkoasu, kertoimet ja kohteet

Ulkoisesti – niin värimaailmaltaan kuin eri painikkeiden asettelultaankin Bet365 on jopa poikkeuksellisen näköinen sivusto. Vertasimme aiemmin kasinoesittelyssämme heitä Pinnacleen, koska molemmat niistä näyttävät uusille pelaajille oudolta tai miksei myös epäselviltä, mutta lopulta tuo erilaisuus pistää vain hyvässä mielessä silmään.

Kertoimiltaan Bet365 ei ole markkinoiden ykkösnimi, mutta etenkin live-vedonlyönnin ystävät näkevät ne kilpailukykyisinä. Koska laji- ja kohdevalikoima on hirvittävän suuri, niin seassa saattaa hyvinkin olla yksittäisiä huippukertoimia.


Loading animation

Tässä maailmassa ei ole kovinkaan montaa vedonlyöntisivustoa, jotka eivät rajoittaisi pelaajien panostuksia ennemmin taikka myöhemmin. Harmittavasti myös tämä bookkeri lukeutuu siihen ryhmään, vaikka jotkut ovat voineet pelata täällä jopa vuosiakin ilman panosrajoituksia.

Yhteenveto Bet365 vedonlyönnistä

Jos jossain mainitaan live-vedonlyönti, niin tällöin Bet365 noussee edelleenkin ensimmäisenä mieleen, riippumatta siitä, että ovatko omat pelit tulleet siellä jo päätökseensä vai ei. Muiltakin osin he menevät siihen kategoriaan, josta kannattaa ehdottomasti ottaa kaikki irti tarjouksineen ja ei-tarjouksineen, koska pienemmällä rahalla pelaavalle sitä iloa voi riittää jopa vuosikausia.

Se on siis varsin selvää, että miksi pelaajat suosivat tätä sivustoa: Verovapaat voitot sekä tavallisesti nopeat kotiutukset, live-vedonlyönnin alusta, cash out -järjestelmä, kilpailukykyiset kertoimet sekä live-streamit. Vaikka me kehuimmekin ulkoasua, niin ehkäpä sellainenkin pelaaja on, joka ei siihen totu sitten millään ja joku nähnee englanninkielisyydenkin pitkänä miinuksena. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään heidän tarjouksensa ja nämä muutkin ominaisuudet, toivoen samalla, että sitä iloa riittää mahdollisimman pitkäksi aikaa.

Kerrothan omiakin kokemuksiasi Bet365:stä, ovat ne sitten millaiselta otannalta tahansa. Kiitos.

Bonus

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja