Etusivu » Maaliskuun pelijulkaisut

Maaliskuun pelijulkaisut

Edessä on jo vuoden kolmas listaus, kun vuoronsa saavat maaliskuun 2021 pelijulkaisut. Menemme pian tarkemmin sen sisältöön, mutta palataan sitä ennen vielä hetkeksi helmikuun pelijulkaisuihin – tai itse asiassa niihin julkaisemattomiin sellaisiin.

Olemme kuukaudesta toiseen kerranneet sitä, että pelien julkaisupäivämäärät eivät pidä aina paikkaansa. Tämä tuli huomattua myös helmikuussa, kun osa alun perin sinne listatuista ja osa vieläkin aiemmin julkaistavaksi tarkoitetuista videosloteista näyttävät myöhästyvän entisestään. Sen vuoksi suosittelemmekin katsomaan joko pelivalmistajien nettisivuille tai meidän Kasinopelit-sivulle, johon pyrimme lisäämään uudet päivämäärät niin nopeasti kuin ikinä mahdollista.

Jos joku tietty pelivalmistaja on sellainen johon kannattaa erityisesti kiinnittää huomio, niin mainittakoon australialainen Big Time Gaming. He osaavat markkinoida uutuuspelejään jo kuukausia etukäteen, kun taas se varsinainen julkaisupäivämäärä varmistuu tavallisesti vasta aivan viime hetkillä. Näistä tuoreimpina esimerkkeinä toimikoon POP sekä Wheel of Fortune Megaways, joista viimeisin on nyt pelattavissa muutamalla pelisivustolla (riippuen pelaajan kotimaasta), mennen laajempaan levitykseen maaliskuussa.

Edellisessä ei tietenkään ole kaikki maaliskuun uudet videoslotit, mutta edes joitain mielenkiintoisimpia, joita myös pelisivustot nostanevat paremmin näkyville. Listan ulkopuolelle jääneistä etenkin Play’n GO on niitä pelivalmistajia, jotka julkaisevat tuon tuosta uusia videoslotteja ja sitten taas muun muassa iSoftBet on julkaisemassa useampaakin megaways-peliä, joiden tarkka julkaisupäivämäärä on vielä hämärän peitossa. Löydät kaikki megaways-pelit edellisestä linkistä, jossa on listattuna satoja aiemmin julkaistuja sekä muutamia tuleviakin megaways-pelejä.

Ylemmästä listauksesta sanottakoon sen verran, että kaiketi heti alussa mainittu Fire in the Hole kerännee niistä suurimman suosion. Jos Nolimit City on jossain vaiheessa toistanut liiaksikin samoja ideoitaan, niin nyt siihen saadaan muutos. Muista videosloteista Land of Zenith (julkaistu toisaalla jo helmikuussa) jätti ainakin yhdestä testikerrasta hyvän maun ja samat sanat koskevat myös Viking Runesia. Bonanza Megapays on jatko-osa alkuperäiselle Bonanza Megawaysille, mutta pientä grafiikkapäivitystä sekä jackpot-peliä lukuun ottamatta ne ovat oikeastaan kaksi samaa peliä.

Jos varastamme hieman ja katsomme äkkiä huhtikuuhun, niin megaways-pelien lisäksi sieltä on vielä hyvin niukasti tietoa. Näyttäisi siltä, että Relax Gaming julkaisee useammankin videoslotin, joista erään palautusprosentiksi kerrotaan 99 %. Siitä ei ole kuitenkaan vielä varmuutta, että meneekö sen julkaisu toisen neljänneksen myöhempiin vaiheisiin. Niistä lisää kuukauden kuluttua.

1

Kirjoita kommentti