×
Etusivu » UCL - kierros 5 keskiviikko

UCL – kierros 5 keskiviikko

Keskiviikon 27.11 ottelukierros

Jälleen kerran tiistai jätti suuhun kitkerän maun. Turskatiistai oli nimensä veroinen, ja tutuksi tullut ”kaikki kusee”-kaava toistui. Galatasary suli lisäajalla ja Real Madrid suli 2-0 johtonsa parissa minuutissa. Tilastovedot olivat järjestään kusta ja vihjeseurantakin valahti jalkapallon osalta punaisen puolelle. Tällaiset päivät tekevät kivasti tuhojaan, ja syövät motia, ja sen kasaamisessa on ollut keskiviikolle hommaa. Keskiviikkona on palattu sitten voittojen tielle, ja samaa toivotaan jälleen. Mikään varmuushan se ei ole, mutta luotetaan siihen pitkään juoksuun.

Keskiviikkona pelataan lohkot E-H viidennen kierroksen osalta päätökseensä, ja jälleen on reilummin jatkopaikan varmistuksia jaossa ja lähes varmuudella niitä nähdäänkin. Käydään tässä keskiviikon lohkospekulaatiot läpi, ja isken Pinnaclelle lyömäni otteluvihjeet tähän raporttiin. Tilastovedot kannattaa jälleen käydä vilkaisemassa pitkävetovihjeet-osiosta

Pinnaclen paras kohde on mielestäni koko kierroksen under. Heittopussimatseja ei ole, vain pienehköjä tasoeroja, joten todennäköisyys että useampi peli repeää ja lopussa mätetään maalia urakalla heikomman reppuun on vähän pienempi kuin heittopussikierroksilla.

Perustelu
Ei ole juurikaan heittopussijoukkueita, ja moni peli tasainen ja mahdollisuus hyvinkin vähämaalisiin koitoksiin. Viimeksi vastaavalla kierroksella Salzburgissa mätettiin yksin hulluna maalia, mutta eiköhän Genk kotona osaa paremmin puolustaa.
Varovaiset budjetoinnit:
Valencia-Chelsea 2-3
Zenit-Lyon 2-3
Lille-Ajax 2-3
Genk-Salzburg 3-5
Liverpool-Napoli 2-4
Barcelona-Dortmund 1-3
Slavia-Inter 1-2
Leibzig-Benfica 2-4

Yhteensä 15-27 maalia, näkisin että under todennäköisempi.
Tulos
Tappio
Kohteen tulos
27
Päätöskerroin
-
CLICK FOR ADDITIONAL INFO
PVM
Päivitetään aikavyöhykettä
PVM
2019-11-26 23:39:28
Laji
Jalkapallo

vihjeitä 510

vihjeitä yht. 959

P-% 100.68

P-% 100.41

Sarja
UCL
Bookeri
Pinnacle
Valinta
Valinta: Under 25
Kerroin
Kerroin: 2.050
Kerroin
Kerroin: 21/20
Kerroin
Kerroin: 105
Rajakerroin
Rajakerroin: 1.600
Kerroin
Rajakerroin: 3/5
Kerroin
Rajakerroin: -166.67
todennäköisyys
62.500
Panos
Panos 10.0
Vihjaaja
Vihjaaja
habs

 

Kuvan lähde

Ottelut

Lohko E tilanne: Liverpool 9p, Napoli 8p, Salzburg 4p, Genk 1p

Liverpool-Napoli: Liverpool varmistaa voittamalla lohkovoiton, tasurilla se säilyttää langat lohkovoittoon omissa käsissään, mutta häviämällä italialaisille Napolille riittäisi tasurikin jäljelläolevasta Genk kotipelistä lohkovoittoon.

Liverpool voi vielä tippuakin jatkosta, mikäli oikein surullisesti kävisi. Skenaariot tälle on tappio Napolille ja Salzburgille ja lisäksi Salzburg voittaa tänään Genkin. Toinen vaihtoehto on että Liverpool pelaa Napolin kanssa tasurin ja häviää Salzburgin vieraana ja Salzburg voittaa tänään Genkin ja lisäksi Napoli ottaa pisteenkin Genkistä. Hyvin epätodennäköistä mutta spekuloidaan kun vielä voidaan.

Liverpool kärsi Napolissa selvähkön tappion, ja varmasti haluaa maksaa kalavelkoja. Liverpoolin kertoimet eivät kuitenkaan ole kovin hyvät, ja Napolilla on kuitenkin iskukykyinen joukkue. Napolilla on jatkopaikan kannalta sinänsä hyvä tilanne, että vaikka se häviäisi tämän, sille riittää silti voitto Genkistä, ja ilman sitäkin mennään jatkoon mikäli Salzburg ei voita Liverpoolia.

Tulosarvaus 2-1

Genk-Salzburg:  Genk otti kunnolla selkäänsä avausottelussa Itävallassa. Tuolloinkin oli kierrosunder pelattuna, mutta ihmeen kaupalla se osui, vaikka tässä pelissä mätettiin 8 maalia Salzburgin voittaessa 6-2. Genk osoitti toisella kierroksella osaavansa myös puolustaa, kun se jätti Napolin tylysti nollille kotonaan. Onhan Genkin otteet ailahdellut rajusti, mutta kyllä varmaan jotain on otettu opiksi tuosta 6-2 ottelusta, ja nyt ottelu on puolustuksellisesti parempaa. Ellei Genk voita tätä ottelua 4 maalilla, sen ainoa mahdollisuus nousta Eurooppaliigan playoffeihin on voittaa pienemmällä erolla ja ottaa viimeisellä kierroksella Napolin vieraana enemmän pisteitä mitä Salzburg ottaa Liverpoolin isäntänä. Eli aika vaikea tehtävä. Salzburg tarvitsee ottelusta ehdottomasti voiton, jos mielii taistella vielä päätöskierroksella Mestarien liigan playoffpaikasta. Erittäin todennäköistä että Salzburgin sijoitus lohkossa on kolmas

Tulosarvaus 2-3

Lohko F tilanne: Barcelona 8p, Dortmund 7p, Inter 4p, Slavia Praha 2p

Barcelona-Dortmund: Barcelona oli Dortmundissa aikalailla mankelissa, mutta selvisi ihmeen kaupalla tasuriin. Barelonan vieraspelaaminen Euroopassa on ollut erittäin vaikeaa pitemmän aikaa, ja tehottomuus iski lopulta myös kotipeliin, kun Slavia Prahaa vastaan pelattiin nollukat. Barcelonalla on jäljellä tämän jälkeen vieraspeli Interiä vastaan. Mikäli Barca voittaa tämän illan pelin, varmistaa se jatkopaikan ja lohkovoiton samalla kertaa. Mikäli peli päättyy tasan, ja Inter hakee pisteet Slavialta, tulee viimeisestä kierroksesta erittäin tiukka, olisihan pistetilanne tuolloin Barcelona 9 Dortmund 8 ja Inter 7. Dortmundin voittaessa Slavian ja Interin lyödessä Barcan pullahtaisi Barcelona Eurooppaliigan puolelle. Tämä olisi jättiyllätys, mutta ei mikään mahdoton toteutua enää tässä vaiheessa. Barcelonan hävitessä tämän pelin Dortmundille, riittäisi saksalaisille tasurikin Slavian isäntänä lohkovoittoon, ja Barcelonan jatkopaikka ratkeaisi viimeisessä pelissä, jossa Interille ei saisi hävitä, mikäli Inter ottaa tänään pisteenkin Slavialta. Eli paljon on vielä auki, ja Barcelonan kannattaisi tämä peli hoitaa, koska muuten saattaa tappiolla tulla Italiassa kylmät.

Dortmundille tappio tarkoittaisi toisaalta sitä, että jatkopaikka ei ole enää omissa käsissä, mikäli Inter hoitaa tsekkiläiset. Tällöin molemmat olisivat 7 pisteessä, mutta Interin maaliero keskinäisissä (molemmille voitot kotipeleistä) on parempi, ja näin ollen päätöskierroksella sille riittäisi voitto jo lohkovoiton varmistaneesta Barcelonasta. Dortmund tarvitsee siis ehdottomasti pisteen, jolloin se on varmasti jatkossa hoitamalla kotipelin Prahaa vastaan.

Tulosarvaus 2-1

Perustelu
Barcelona ei ole erityisen maalirikas ollut tällä kaudella, ja etenkin Champparin puolella maalinteko ollut nihkeää.
Tulos
Tappio
Kohteen tulos
3-1
Päätöskerroin
-
CLICK FOR ADDITIONAL INFO
PVM
Päivitetään aikavyöhykettä
PVM
2019-11-26 23:39:28
Laji
Jalkapallo

vihjeitä 510

vihjeitä yht. 959

P-% 100.68

P-% 100.41

Sarja
UCL
Bookeri
Pinnacle
Valinta
Valinta: Under 3,25
Kerroin
Kerroin: 1.960
Kerroin
Kerroin: 961/1000
Kerroin
Kerroin: -104.06
Rajakerroin
Rajakerroin: 1.750
Kerroin
Rajakerroin: 3/4
Kerroin
Rajakerroin: -133.33
todennäköisyys
57.143
Panos
Panos 8.0
Vihjaaja
Vihjaaja
habs

Slavia Praha-Inter: Interin jatkohaaveet ovat vielä omissa käsissä, mutta tätä peliä se ei saa hävitä, koska silloin 3 pisteen päässä oleva Dortmund ja 4 pisteen päässä oleva Barcelona karkaisivat. Jos Inter häviää tämän ottelun, sen ainoa toive on että Barcelona voittaa Dortmundin, Slavia voittaa vieraissa Dortmundin ja Inter voittaa Barcelonan. Jos tästä pelistä tulee tasuri, on jompikumpi edellä menevistä vielä teoriassa varmasti tavoitettavissa, mutta käytännössä jos Dortmund ei voita Barcelonaa toisessa pelissä, jää Interin toiveet tällöinkin Slavian vierasmenestyksen varaan.

Interin voitolla tilanne pysyy tiukkana; jos Barcelona menettää pisteitä Dortmundille voi Inter omalla kotivoitollaan tiputtaa Barcelonan jatkosta ja homma säilyy omissa käsissä. Jos taas Dormund häviää Barcelonassa, Interille riittää niin ikään voitto Barcelonasta jatkoon, mutta tällöin tippuva joukkue on Dortmund

Slaviallakin on vielä seitinohuet mahdollisuudet jatkoon. Jos se voittaa Interin, se nousee 5 pisteeseen. Barcelonan ohi se ei voi enää nousta, vaikka voittaisi molemmat pelit ja Barcelona häviäisi, mutta mikäli Dortmund menettää pisteitä Barcelonassa, voi se Dortmund vierasvoitolla vielä nousta kakkoseksi. Jos Dortmund saa Barcelonasta tasurin, vaadittava vierasvoitto Slavialle on kuitenkin vähintään 2 maalilla. Hyvin epätodennäköistä kuitenkin nousta edes Eurooppa-liigaan.

Tulosarvaus 0-2

Lohko G tilanne: Leibzig 9p, Lyon 7p, Zenit 4p, Benfica 3p

Zenit-Lyon: Lyon pelasi kotipelissään 1-1 tasurin pietarilaisia vastaan, mutta on pelannut kelpo vieraspelejä sen jälkeen. Zenit tarvitsee käytännössä voiton tästä, mutta 0-0 tasurikin riittäisi pitämään mahdollisuudet ohuesti elossa. Mikäli Zenit voittaa, nousee se 7 pisteeseen, ja on tasatilanteessa Lyonin edellä. Sille riittäisi tällöin vieraspelistä Benficasta vähintään saman verran pisteitä kuin Lyon ottaa Leibzigiltä ja mikäli Benfica ottaa tänään Leibzigiltä pisteitä, se ei saisi lisäksi hävitä tuota Benfica matsia (vaikka Lyon häviäisi omansa). Tässä on vähän liikaa skenaarioita, joten turha niitä kaikkia on lähteä käymään läpi, Lyonin voittaessa se varmistaa jatkopaikan, tasapelillä jatkopaikka on erittäin todennäköinen ja tappiolla tulee erittäin tiukka loppu, varsinkin jos Benfica vielä ottaisi esim tasurin Leibzigistä.

Mielenkiintoisin tilanne tulee jos Zenit tänään voittaa ja Leibzig-Benfica päättyy tasan, ja sitten viimeisellä kierroksella Lyon häviää Leibzigille ja Zenit Benficalle. Tällöin sijat 2-4 olisivat kaikki 7 pisteessä, jatkopaikan ottaisi kolmen kimpan keskinäisten pisteiden voittaja Zenit.

Perustelu
Tasuri kelpaisi Lyonille tästä varmasti mainiosti, ja ihan hyvin on ranskalaiset vieraissakin pelanneet.
Tulos
Tappio
Kohteen tulos
2-0
Päätöskerroin
-
CLICK FOR ADDITIONAL INFO
PVM
Päivitetään aikavyöhykettä
PVM
2019-11-26 23:39:28
Laji
Jalkapallo

vihjeitä 510

vihjeitä yht. 959

P-% 100.68

P-% 100.41

Sarja
UCL
Bookeri
Pinnacle
Valinta
Valinta: Lyon+0,25
Kerroin
Kerroin: 1.930
Kerroin
Kerroin: 467/500
Kerroin
Kerroin: -107.07
Rajakerroin
Rajakerroin: 1.750
Kerroin
Rajakerroin: 3/4
Kerroin
Rajakerroin: -133.33
todennäköisyys
57.143
Panos
Panos 8.0
Vihjaaja
Vihjaaja
habs

 

Tulosarvaus 1-2

Leibzig-Benfica: Leibzig varmistaisi tasurilla lähes varman jatkopaikan. Ainoa poikkeus olisi jos Zenit voittaa Lyonin ja viimeisellä kierroksella Benfican ja Lyon voittaa viimeisellä kierroksella Leibzigin. Tällöin 1-3 olisivat 10 pisteessä ja kaikilla keskinäisten pisteet samat, joten maalierot keskinäisissä ratkaisisivat ketkä jatkaa.

Voitolla Leibzigin jatkopaikka on varma ja lohkovoittokin on varma jos Lyon ei voita Zenitiä. Jos Lyon voittaa, Leibzig voi menettää vielä lohkovoiton ranskalaisille häviämällä heille päätöskierroksella. Tappiolla jatkopaikka ei olisi täysin varma, mikäli Benfica ottaa tästä vierasmatsista paremman tuloksen, mitä Leibzigin 1-2 vierasvoitto. Tällöin Leibzigin hävitessä myös päätöskierroksella, he menettäisivät jatkopaikan, mikäli Benfica voittaa Zenitin. Ja jos Zenit on voittanut Lyonin, ei heille kelpaisi Zenitinkään voitto, ainoastaan tasuri siitä pelistä. Yhden voiton päässä kuitenkin Leibzig jatkopaikasta. Eurooppaliigapaikastakin käydään vielä kova kamppailu, ja kuka tahansa joukkue voi sille paikalle vielä joutua. Tämä on H-lohkon ohella kaikkein tasaisin ja kimurantein lohko, josta saa vielä 4 ottelullakin älyttömän määrän skenaarioita.

Tulosarvaus 3-1

Lohko H tilanne: Ajax 7p, Chelsea 7p, Valencia 7p, Lille 1p

Lille-Ajax: Vaikka Ajax voittaisi, ei se voi vielä jatkopaikkaa varmistaa. Kolme joukkuetta on 7 pisteessä. Ajax pelaa ensin Lillen vieraana ja sitten Amsterdamissa Valenciaa vastaan. Tähän mennessä pelatuista otteluista sillä on 1p vs Chelsea maalierolla 4-5 ja 3p vs Valencia maalierolla 3-0. Chelsealla on 4p vs Ajax maalierolla 5-4 ja 0-0-1 vs Valencia maalierolla 0-1. Keskinäisten pisteet siis tässä vaiheessa Ajax 4p, Valencia 3p ja Chelsea 4p, mutta Valencialla vielä yksi keskinäinen enemmän, kun molemmat Lille pelit on pelattu. Lillekin voi vielä teoriassa sekoittaa pakkaa voittamalla molemmat pelinsä, ja jos Valencia myös voittaisi Ajaxin ja Chelsean, olisi Lille, Ajax ja Chelsea kaikki 7 pisteessä. Kuitenkin Lille voi tämän nipun keskinäisistä ottaa maksimissaan 6p ja jo nyt näillä kahdella muulla on 7 samasta nipusta, joten jatkoon Lille ei voi päästä. Eurooppaliigan paikka on teoriassa mahdollinen, mutta äärimmäisen epätodennäköinen sekin.

Tulosarvaus 0-2

Valencia-Chelsea: Tähän otteluun pätee samat pyörittelyt kuin toiseenkin. Käytännössä kaikki skenaariot pitäisi käydä läpi 4 ottelusta, että kaikki vaihtoehdot saisi paperille ja niitä on paljon, tarkemmin sanoen 3x3x3x3 = 81. Kaikkien jäljelläolevan neljän pelin eri lopputulokset. Valencia on kuitenkin mielestäni aliarvostettu tässä parissa.

Tulosarvaus 1-1

Perustelu
---
Tulos
Voitto
Kohteen tulos
2-2
Päätöskerroin
-
CLICK FOR ADDITIONAL INFO
PVM
Päivitetään aikavyöhykettä
PVM
2019-11-26 23:39:28
Laji
Jalkapallo

vihjeitä 510

vihjeitä yht. 959

P-% 100.68

P-% 100.41

Sarja
UCL
Bookeri
Pinnacle
Valinta
Valinta: Valencia+0,5
Kerroin
Kerroin: 1.880
Kerroin
Kerroin: 877/1000
Kerroin
Kerroin: -114.03
Rajakerroin
Rajakerroin: 1.650
Kerroin
Rajakerroin: 13/20
Kerroin
Rajakerroin: -153.85
todennäköisyys
60.606
Panos
Panos 8.0
Vihjaaja
Vihjaaja
habs

 

 

Vastaa

Avaa chat