Menu
Rekisteröidy
Etusivu » Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Voimassa alkaen: Elokuu 12, 2019

RISTIKAKSI (“me”, tai “meidän”) Operoi https://www.ristikaksi.com nettisivua tästälähtien “palvelu”).

Tämä sivu informoi sinua meidän käytänteistämme koskien henkilökohtaisen datan keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä, kun käytät palvelua ja tähän tietoon liittyviä valintojasi

Käytämme dataasi kehittääksemme palveluamme. Käyttämällä palvelua suostut datan keräämiseen ja käyttöön tämän käytännön mukaisesti. Ellei erikseen määritelty tässä tietosuojakäytännössä, termit. joita käytämme tässä tietosuojakäytännössä omaavat samat määritelmät kuin meidän säännöissä ja ehdoissamme, jotka ovat näkyvillä sivustolla https://www.ristikaksi.com

Määritelmät

  • Palvelu
    • Palvelu on https://www.ristikaksi.com nettisivu, joka on RISTIKAKSI:n operoima
  • Henkilökohtainen data
    • Henkilökohtainen data tarkoittaa yksilön dataa joka voidaan tunnistaa tuosta datasta (tai muista tiedoista, jotka ovat joko hallussamme tai todennäköisesti tulevat haltuumme).
  • Käyttödata
    • Käyttödata on automaattisesti kerättyä tai palvelua käyttämällä luotua, tai palvelun infrastruktuurista itsestään syntynyttä dataa (esimerkiksi sivustovierailun kesto).
  • Evästeet
    • Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi (tietokoneelle tai mobiililaitteelle).
  • Datan kontrolloija
    • Datan kontrolloija tarkoittaa luonnollista- tai oikeushenkilöä (joko yksilönä tai tai useamman yksilön ryhmänä), joka määrittää mihin tarkoitukseen ja millä tavalla mikä tahansa henkilökohtainen informaatio käsitellään tai tullaan käsittelemään. Tässä yhteydessä, me olemme henkilökohtaisen datasi kontrolloijat.
  • Datan prosessoijat (tai palveluntarjoajat)
    • Datan prosessoija (tai palveluntarjoaja) luonnollista- tai oikeushenkilöä joka prosessoi dataa Datan kontrolloijan puolesta. Me voimme käyttää useamman palveluntarjoajan palveluita prosessoidaksemme dataasi tehokkaammin.

 

  • Datasubjekti (tai Käyttäjä)
    • Datasubjekti on mikä tahansa luonnollinen yksilö joka käyttää meidän palveluamme ja on henkilökohtaisen datan kohde.

Informaation kerääminen ja käyttö

Keräämme muutamia erilaisia tyyppejä informaatiota erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja kehittääksemme palveluamme sinulle.

Kerätyn datan tyypit

Henkilökohtainen data

Kun käytät palveluamme, voimme kysyä sinulta henkilökohtaisesti identifioitavaa informaatiota jota voidaan käyttää ottamaan yhteyttä sinuun tai tunnistaaksemme sinut (“Henkilökohtainen data”). Henkilökohtaisesti tunnistettava data voi sisältää, mutta ei rajoitu seuraaviin:

  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Evästeet ja käyttödata

Voimme käyttää henkilökohtaista dataa ottaaksemme yhteyttä sinuun uutiskirjeillä, markkinointi- tai tarjousmateriaalilla tai muulla informaatiolla mikä voi kiinnostaa sinua. Voit estää meitä lähettämästä mitä tahansa/mitään materiaalia meidän yhteydenottokanavista seuraamalla “lopeta tilaus” -linkkiä tai ohjeita, jotka lähetämme sähköpostilla.

Käyttödata

Voimme myös kerätä informaatiota siitä kuinka sivustoa käytetään ja kuinka sivustolle tullaan (“Käyttödata”). Tämä käyttödata voi sisältää informaatiota kuten tietokoneesi Internet Protokolla -osoite (IP-osoite), selaintyyppi, selainversio, palvelumme sivut, jolla vierailit, aika ja päivä, kun vierailit sivuillamme, sivuilla vietetty aika, uniikkeja laitteen indetifioijia ja muuta diagnostista dataa.

Seuranta- & Evästedata

Käytämme evästeitä ja samanlaisia seurantatekniikoita seurataksemme aktiivisuuttasi palvelussamme ja säilytämme tämän informaation.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä dataa, joka voi sisältää anonyymin uniikin identifioijan. Evästeet lähetetään selaimeesi nettisivulta ja varastoidaan laitteeseesi. Muita seurantatekniikoita käytetään myös, kuten, beaconeja, tageja, ohjelmistokoodia kerätäksemme ja seurataksemme informaatiota ja parantaaksemme ja analysoidaksemme palveluamme

Voit määrittää selaimesi estämään kaikki evästeet tai määrittää milloin evästeitä lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et ehkä pysty käyttämään kaikkia osia palvelustamme.

Esimerkkejä evästeistä, joita käytämme:

  • Istuntoevästeet. Käytämme istuntoevästeitä operoidakseme palveluamme.
  • Asetusevästeet.Käytämme asetusevästeitä muistaaksemme erilaiset asetuksesi.
  • Turvallisuusevästeet. Käytämme turvallisuusevästeitä turvallisuustarkoituksissa.
  • Markkinointievästeet. Käytämme markkinointievästeitä palvellaksemme sinua mainoksilla, jotka voivat kohdata kiinnostuksen kohteitasi.

Datan käyttö

Ristikaksi käyttää kerättyä dataa seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarjotaksemme ja pitääksemme yllä palveluamme.
  • Iformoidaksemme sinua muutoksista palvelussamme.
  • Antaaksemme sinulle mahdollisuuden osallistua interaktiivisiin osioihin palvelussamme, valintasi mukaisesti.
  • Tarjotaksemme asiakaspalvelua.
  • Kerätäksemme analytiikkaa ja arvokkaita tietoja kehittääksemme palveluamme.
  • Monitoroidaksemme palvelumme käyttöä.
  • Havaitaksemme, estääksemme ja löytääksemme teknisiä virheitä.
  • Tarjotaksemme uutisia, erikoistarjouksia ja yleistä informaatiota muista hyödykkeistä, palveluista ja tapahtumista, joita tarjoamme ja jotka ovat samalaisia kuin palvelut, joita olet jo aiemmin ostanut tai tilannut, ellet ole estänyt tällaisen informaation lähettämistä.

 

Henkilöhkohtaisen datan käsittelyn laillinen perusta GDPR-regulaatiossa 

Jos olet Euroopan talousalueelta (ETA), RISTIKAKSI:n laillinen perusta henkilökohtaisen informaation keräämiseen, joka on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä, riippuu keräämästämme henkilökohtaisesta datasta ja spesifistä kontekstista, mihin dataa kerätään.

RISTIKAKSI voi käyttää henkilökohtaista dataasi, koska:

  • Meidän täytyy solmia käyttösopimuksia kanssasi.
  • Olet hyväksynyt meidän käyttävän henkilökohtaista dataasi.
  • Käsittely on meidän laillinen intressi ja se ei loukkaa oikeuksiasi.
  • Noudattaaksemme lainsäädäntöä

Datan säilyttäminen

RISTIKAKSI säilyttää dataasi vain niin kauan kuin tarpeellista tarkoituksiin, jotka on määritelty tässä tietosuojakäytännössä. Säilytämme ja käytämme henkilökohtaista dataasi siinä määrin kuin on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi (esimerkiksi jos meitä vaaditaan säilyttämään tietosi noudattaaksemme soveltuvia lakeja), ratkaistaksemme riidat ja panemaan täytäntöön lailliset sopimuksemme ja toimintamme.

RISTIKAKSI säilyttää myös käyttödataa sisäisiin analytiikkatarkoituksiin. Käyttödataa säilytetään yleensä lyhyemmän aikaa, paitsi, kun dataa käytetään vahventamaan turvallisuutta tai parantamaan palvelun toimintakykyä tai, kun olemme lakisääteisesti velvoitetut säilyttämään dataa pidempiä aikoja.

Datan siirto

Informaatiosi, mukaanlukien henkilökohtainen data, voidaan siirtää – ja säilyttää — tietokoneilla, jotka ovat asuinpaikkasi ja/tai -maasi ulkopuolella tai toisen valtiollisen lainsäädännön alaisuudessa missä tietosuojalainsäädäntö voi poiketa kotimaasi lainsäädännöstä.

Jos asut Viron ulkopuolella ja annat tietojasi meille, huomaathan, että me lähetämme dataa, mukaanlukien henkilökohtaista dataa, Viroon ja käsittelemme dataa siellä.

Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön ja antamalla tietojasi meille, hyväksyt yllä kuvatun tiedonsiirron.

RISTIKAKSI suorittaa kaikki tarpeelliset kohtuulliset toimenpiteet varmistaakseen, että dataasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Henkilökohtaista dataasi ei siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole asianmukaisia valvontatoimia, mukaan lukien tietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Tietojen julkistaminen

Liiketoimi

Jos RISTIKAKSI on osallisena sulautumisessa, yritysostossa tai omaisuuden myynnissä, henkilötietosi voidaan siirtää. Toimitamme tiedon ennen henkilökohtaisen datasi siirtoa ja, kun se tulee eri tietosuojakäytännön alle.

 

Tieto lainvalvonnasta

Tietyissä olosuhteissa RISTIKAKSI:a voidaan vaatia luovuttamaan henkilötietosi, jos laki sitä vaatii tai vastauksena viranomaisten (esimerkiksi tuomioistuimen tai valtion viraston) päteviin pyyntöihin.

Lailliset vaatimukset

RISTIKAKSI voi luovuttaa henkilökohtaista dataasi vilpittömässä mielessä, kun sellaista vaaditaan:

  • Täyttääksemme lailliset vaatimukset
  • Suojataksemme ja puolustaaksemme RISTIKAKSI:n omaisuutta
  • Estääksemme tai tutkiaksemme mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojellaksemme palvelun käyttäjien tai yleisön henkilökohtaista turvallisuutta
  • Suojautuaksemme lailliselta vastuulta

Datan turvallisuus

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään tiedonsiirtotapa Internetin välityksellä tai elektroninen tallennus ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti soveltuvia keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden ehdotonta turvallisuutta.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset tietosuojaoikeutesi

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. RISTIKAKSI pyrkii toteuttamaan kohtuulliset toimenpiteet, jotta voit oikaista, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

 

Jos haluat saada tietoa siitä, mitä henkilötietoja meillä on, ja haluat poistaa ne järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojaoikeudet:

  • Oikeus käyttää, päivittää tai poistaa meitä koskevia tietoja. Mikäli mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilökohtaisten tietojen poistamista suoraan tilisi asetusosiossa. Jos et pysty suorittamaan näitä toimia itse, ota meihin yhteyttä auttaaksemme sinua.
  • Oikeus oikaisuun. Sinulla on oikeus saada tietosi oikaistuiksi, jos tiedot ovat epätarkkoja tai puutteellisia.
  • Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio meillä sinusta olevista tiedoista jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, kun RISTIKAKSI nojaa suostumukseesi käsitellä henkilökohtaisia tietojasi.

 

Huomaathan, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista yllä mainittuihin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilökohtaisen datan keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen Euroopan talousalueella (ETA).

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmansien osapuolien yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan palvelumme (”Palveluntarjoajat”) tarjoamista, palvelun tarjoamista meidän puolestamme, suorittamaan palveluun liittyviä palveluja tai auttaa meitä analysoimaan palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilökohtaiseen dataan vain näiden tehtävien suorittamiseksi meidän puolestamme, ja he ovat velvollisia olemaan paljastamatta tai käyttämättä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytiikka

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia valvomaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.

  • Google Analytics Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön seuraamiseen ja monitorointiin. Tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstuaalistamiseen ja yksilöllistää oman mainontaverkostonsa mainokset. Voit poistaa tämän käytöstä asentamalla Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsin kanssa käyntiaktiviteeteista. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä saat Google-tietosuoja- ja käyttöverkosta sivulta: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Mainostaminen

Saatamme käyttää kolmansien osapuolien palveluntarjoajia kohdentamaan sinulle mainoksia palvelun tukemiseksi ja ylläpitämiseksi.

  • Google AdSense & DoubleClick Cookie
    • Google, kolmannen osapuolen toimijana, käyttää evästeitä palvelumme mainosten näyttämiseen. Googlen käyttämä DoubleClick-eväste mahdollistaa Googlen ja sen kumppaneiden kohdentamaan mainoksia käyttäjillemme palvelun tai muiden Internet-sivustojen vierailun perusteella. Voit poistaa DoubleClick-evästeen käytöstä käymällä Google Ads Settings -verkkosivulla: https://www.google.com/ads/preferences/
  • Unity Ads

Linkit toisille sivustoille

Palvelumme saattaa sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme ylläpidä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tarkistat jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytännöt.

Me emme pysty vastaamaan emmekä ole vastuussa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai kolmansien osapuolien käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei ole suunnattu alle 18-vuotiaille (”lapset”).

Emme kerää tietoisesti henkilökohtaisia tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on toimittanut meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietää, että olemme keränneet henkilökohtaisia tietoja lapsilta tarkistamatta vanhempien suostumusta, poistamme nämä tiedot palvelimilta.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella palvelussamme, ennen kuin muutos tulee voimaan, ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosaan ”voimaantulopäivä”.

Sinua suositellaan tarkistamaan tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tietosuojakäytännön muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä:

  • Sähköpostilla: info(at)ristikaksi.com

 

UUSIMMAT

UPDATE

Author: Ben_Amor

Arizona Coyotes - Calgary Flames / 16.11. klo 23:00

Author: Ben_Amor

Kuuluvatko tappelut jääkiekkoon?

Author: Lumpy

IPK - Peliitat / 16.11. klo 17

Author: Ben_Amor

EM-kisojen lohkospekulaatio osa 1

Author: habs