fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Williams-interactive » Montezuma Megaways

Montezuma Megaways

Montezuma Megaways


Montezuma Megaways WMS:n ja Big Time Gamingin yhteistyössä valmistama ja vuonna 2020 julkaisema keskikorkean tai korkean varianssin megaways-peli, joka löytyy myös joidenkin mobiilikasinoiden pelivalikoimista.

Aiemmin vuonna 2019 samaiset pelivalmistajat julkaisivat Raging Rhino Megaways -nimisen videoslotin, joka oli jatkoa alkuperäiselle Raging Rhinolle, joten siltä pohjalta ja etenkin sen menestyksen vuoksi oli luonnollista, että myös Montezuma tulee saamaan oman megaways-versionsa.

Teema otsikon pelissä on siis vastaava kuin vuonna 2014 julkaistussakin Montezumassakin, eli asteekit sekä niiden hallitsija, josta pelin nimikin tulee.

Yksityiskohtia Montezuma Megaways -pelistä

Montezuma Megaways on kuuden reelin sekä vaihtelevan rivimäärän mukaan kahden tai korkeintaan seitsemän rivin videoslotti, josta löytyy yhtä pelikierrosta kohden vähintään 324 tai enimmillään 117 649 voittolinjaa.

Muiltakin osin Montezuma Megaways -peli on hyvin perinteinen megaways-peli kaikkineen neljän kuvion ylimääräisine riveineen, linjamäärämittareineen sekä tietenkin rikkoutivine voittokuvioineen, joiden tilalle putoaa aina uusia, kunnes uusia voittoyhdistelmiä ei löydy enempää.

Pelin voittokuvioista alempaan päähän kuuluvat korttipakan kuviot väliltä J-A, jotka maksavat panoksen takaisin yhdeltä täydeltä linjalta 0,2-0,75-kertaisena. Parhaimmat voittokuviot ovat lohikäärmeet, naamiot, päänkoristeet, haukat, asteekkien prinsessa ja asteekkien soturi. Näiden voittokuvioiden voittohaarukka osuu välille 0,75-50 x panos.

Wildina Montezuma Megawaysissa toimii asteekkien pyramidia muistuttava temppeli, joka esiintyy ainoastaan ylimääräisellä rivillä. Eräänlainen asteekkien hyrrä on pelin scatter-merkki.

  • Montezuma Respin Wheel voi käynnistyä satunnaisen hävityn peruspelin pelikierroksen jälkeen. Tällöin ylin rivi voi pyöriä kerran mahdollisten voittojen saavuttamiseksi, josta voi jälleen käynnistyä tuttu ketjureaktio, joka päättyy hävittyyn kierrokseen.
  • Ilmaiskierrostoiminto käynnistyy saamalla vähintään kolme scatter-merkkiä. Ilmaiskierrosten alkuun peliruudulle ilmestyy suuri hyrrä, josta voi saada jopa 25 ilmaiskierrosta ja toiminto voi myös uusiutua ilmaiskierrostoiminnon aikana, mikäli pelaaja saa samaiset vähintään kolme scatteria.
  • Ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot nostavat voittokerrointa ilman rajoituksia, joka alkaa lukemasta x1. Lisäksi kahden saadun scatterin jälkeen käynnistyy eräänlainen Multiplier Wheel, joka sisältää voittokertoimia väliltä x4-x100. Ja vielä näiden päälle myös Repin Wheel saattaa aktivoitua.
  • Mikäli viimeisellä ilmaiskierroksella onnistuu saamaan kaksi scatteria, niin silloin käynnistyy Mega Multiplier Wheel, joka kertoo koko ilmaiskierrostoiminnon voitot voittokertoimella x2-x25.
  • Montezuma Megaways pitää sisällään myös Bonus Guarantee -toiminnon, joka takaa sen, että ilmaiskierrostoiminto palauttaa panoksen takaisin vähintään 30-kertaisena.
  • Ja kuten niin usein ennenkin megaways-peleissä on nähty, niin myös Montezuma Megawaysissa ilmaiskierrostoiminnon voi avata suoraan ostotoiminnon kautta. Toiminnon voi ostaa joko hintaan 85 x panos tai sitä voi pudottaa haluamallaan tavalla peruspelin aikana, johon löytyy kolme vaihtoehtoa: voitot eivät vähennä ostotoiminnon hintaa, kaikki voitot vähentävät ostotoiminnon hintaa tai ainoastaan korkeintaan kolme kertaa panoksen suuruiset voitot pienentävät ostotoiminnon hintaa.

Palautusprosentiksi Montezuma Megaways -pelille on ilmoitettu pitkässä juoksussa 95,92 % ja maksimivoitto on 12 500 x panos laskettuna ilmoitetun 250 000 maksimivoiton mukaan, mutta pienemmällä panoksella siihen suhteutetut voittokertoimet voivat nousta toki tätä korkeammallekin.

Yhteenveto

Jatko-osat tai muut uudistukset toimivat hyvin harvoin puhutaan sitten mistä asiasta tahansa, mutta Montezuma Megaways on mielestämme parannus alkuperäiseen Montezumaan verrattuna, joka ei ollut ollenkaan huono sekään.

Peruspelikään ei ole millään tavalla tylsä, mutta ilmaiskierrokset – niiden mahdollisesti suuri määrä ja erityisesti valtavan suuret voittokertoimet tekevät ilmaiskierrostoiminnosta yhden parhaimmista, joita on vastaan tullut, vaikka perusperiaatteltaan se onkin hyvin tyypillinen megaways-peleille.

Mikäli jotain miinusta etsitään, niin toisinaan peruspelin hidastempoisuus on ärsyttävää. Se on ehkä tyypillistä megaways-peleille, mutta viime aikoina olemme nähneet hyvällä tavalla poikkeavia julkaisuja.

Williams Interactiven julkaisema ja BTG:n pelimoottorilla pyörivä Montezuma Megaways on yksi alkuvuoden 2020 parhaimmista uutuuksista, joka ansaitsee vähintäänkin neljä tähteä.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5 (2 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Montezuma Megaways

2 arvostelut
80% käyttäjät pitävät

Vastaa