fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Storm-games » Captain Cashfall Megaways

Captain Cashfall Megaways

Captain Cashfall Megaways


Captain Cashfall Megaways on isobritannialaisen Storm Gaming -nimisen pelivalmistajan vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä netti- ja mobiilikasinoilla julkaisema keskikorkean tai korkean varianssin videoslotti. Alun perin julkaisu tapahtui lähinnä kaikkein suurimmilla brittiläisillä vedonlyöntisivustoilla, mutta tavallisesti nämä yksinoikeudet päättyvät joidenkin kuukausien jälkeen.

Tämän julkaisun nimi saattaa kuulostaa jo entuudestaan enemmän tai vähemmän tutulta, sillä kyseessä on megaways-päivitys vuonna 2017 julkaistulle Captain Cashfall -pelille.

Storm Gaming on tätä ennen julkaissut useammankin megaways-pelin, joista ei ole kuitenkaan tullut erityisen suosittuja tässä kategoriassa. Teemastaan johtuen Captain Cashfall Megaways herättää kuitenkin jonkinlaista mielenkiintoa heti kättelyssä.

Yksityiskohtia Captain Cashfall Megaways -pelistä

Captain Cashfall Megaways on kuuden reelin ja yhdellä pelikierroksella kahden tai enintään seitsemän rivin megaways-peli, jonka linjamäärä vaihtelee välillä 324-117 649.

Mikäli megaways-peleistä löytyy aiempaa kokemusta, niin Captain Cashfall Megaways on varsin tavallinen Big Time Gamingin pelimoottorilla toimiva megaways-peli. Pelikierrosten välllä linjamäärä vaihtelee äsken mainitulla välillä ja jokaista voittoa seuraa ketjureaktio, jolloin voittoyhdistelmässä mukana olevat voittokuviot rikkoutuvat ja näiden jättämät paikat täytetään uusilla voittokuvioilla.

Voittoyhdistelmiin tarvitaan vasemmalta oikealle lukien vähintään kaksi sopivaa voittokuviota, joita ovat Captain Cashfall Megaways -pelissä alemmasta päästä lukien: korttipakan kuviot 10-A, joilla saa panoksen takaisin yhdeltä kokonaiselta linjalta 0,8-2-kertaisena. Seuraavaksi parhaat voittokuviot ovat laivan ruori, sininen kala ja säilykepurkki, joiden arvo on 4 x panos. Kolme edellä mainittua voittokuviota voivat esiintyä myös kultaisissa kehyksissä, jolloin niillä on myös toinen myöhemmin selvitettävä rooli tavallisen voittokuvion lisäksi. Captain Cashfall Megaways -pelin päävoittokuvio on kapteeni, joka maksaa panoksen takaisin 40-kertaisena täydeltä linjalta.

Wildia Captain Cashfall Megaways -pelissä esittää kapteenin vaimo, jonka voi nähdä ainoastaan peliruudun yläosaan lisätyllä vaakarivillä. Kapteenin koira on puolestaa scatter-merkki ja mysteerikuviona toimii laivan ankkuri. Ilmaiskierrosten aikana rapu korvaa tavalliset scatterit, joskin ollen tuolloin peruspelin wildien tavoin vaakarivillä.

Erikois- ja ilmaiskierrostoiminnoista mainittakoon ensimmäisenä Mine Sweeper, joka poistaa kaikki korttikuviot peliruudulta ja korvaa ne uusilla sekä paremmilla voittokuvioilla.

Sekä peruspelin, että ilmaiskierrosten aikana voidaan nähdä mysteerikuvioita. Mysteerikuvioista paljastuu jokin yhteinen voittokuvio, joka ei voi kuitenkaan olla wild tai scatter-merkki.

Peliruudun oikeasta laidasta löytyy kolme polkua tai mittaria, joita sivusimme hieman jo aiemmin. Kun jokin kolmesta voittokuviosta (ruori, purkki, kala) esiintyy kultaisissa kehyksissä, niin se täyttää oikean laidan mittaria. Mittarin ollessa täynnä aktivoituu jokin seuraavista toiminnoista. Mittareiden täyttämiseen lasketaan keskiarvo käytetyistä panoksista, joten panosta voi vaihdella pelaamisen aikana, ilman että mittarit nollautuvat.

  • Fish Trail – Reel’em In: Pelaaja palkitaan kymmenellä ilmaiskierroksella, jolloin peliruudulla on kolme ruoria, joissa on joko vihreitä, sinisiä tai punaisia kaloja. Näiden arvot vaihtelevat samassa järjestyksessä välilllä x1, x5 ja x25 x panos voittoyhdistelmien mukaan. Maksimivoitto tässä toiminnossa on 250 x toiminnon käynnistäneiden panosten keskiarvo.
  • Capt’n Tuna Can Trail – Cans of Cash: Hihnalla kulkee säilykepurkkeja. Mikäli purkki putoaa hihnalta, niin se paljastaa voittokertoimen, joka voi olla x5, x10, x15, x20, x25 tai x30 verrattuna panokseen, joka on laskettu keskiarvosta. Toiminto päättyy, kun hihna rikkoutuu.
  • Ship Wheel Trail – Wheel House Fortune: Peliruudulle ilmestyy itse kapteeni ja suuri hyrrä, josta löytyy voittokertoimia väliltä x2-x50. Aina kun hyrrä pysähtyy voittokertoimen kohdalle, niin se lisätään voittoihin. Alemmille voittokertoimille lisätään STOP-kohtia, johon osuessaan bonustoiminto päättyy ja saavutetut voitot lisätään pelaajan saldoon – jälleen kerran panoksen keskiarvon mukaan.

Saamalla neljä scatter-merkkiä käynnistyy Captain Cashfall Megaways -pelin ilmaiskierrostoiminto, josta löytyy 10 ilmaiskierrosta. Mikäli scattereita saa useamman, niin niistä palkitaan viidellä ylimääräisellä ilmaiskierroksella. Ilmaiskierrostoiminto alkaa voittokertoimesta x1, joka kasvaa kaikista voitoista aina yhdellä – ilman rajoituksia, kuten olemme usein megaways-peleissä nähneet. Kolme tai neljä scatteria antaa viisi tai kymmenen lisäkierrosta ja nyt nähtävistä aarrearkuista annetaan kolikkovoittoja, mikäli sellaisia saa vähintään kolme kappaletta yhdellä ilmaiskierroksella.

Captain Cashfall Megaways -pelin maksimivoitto on arviolta 10 000 x panos ja palautusprosentti on puolestaan pitkässä juoksussa 96,01 %.

Yhteenveto

Captain Cashfall Megaways on varsin hyvä julkaisu Storm Gamingilta – ja ainakin näin yhden testikerran otannalla se on parempi kuin samaisen pelivalmistajan yksikään aiemmista megaways-peleistä.

Peruspeli ei sinänsä ole kovinkaan viihdyttävä, vaikka mysteerikuviot voisi sellaisena nähdäkin, mutta mittareiden täyttäminen on hyvä lisäys, jos keräilypelit kiinnostavat. Ilmaiskierrostoiminto on kuitenkin tämänkin megaways-pelin tärkein osa-alue, joka riittää ainakin siihen kolmeen tai jopa neljään tähteen viidestä.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Captain Cashfall Megaways

1 arvostelu
80% käyttäjät pitävät

Vastaa