Black Gold 2 Megaways

|StakeLogic|2021-06-24|RTP: 96.01 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Stakelogic » Black Gold 2 Megaways
Pelinvalmistaja
StakeLogic
Nimi
Black Gold 2 Megaways
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2021-06-24
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Voittolinjat
117649
Tetris-slotti
Ei
Rullat
6
Rivit
7
Wildit
Kyllä
Sticky wildit
Ei
Scatterit
Kyllä
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Progressiivinen jackpot
Ei
Bonuspeli
Kyllä
Erikoistoiminto
Ei
Automaattipeli
Kyllä
Minimipanos
0,20
Max. panos
10,00
Maksimivoitto
20000
Palautus%/RTP
96,01
Varianssi
High
Päivitetty
24.6.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Black Gold 2 Megaways on Stakelogicin valmistama korkean tai todella korkean varianssin videoslotti, jonka julkaisu tapahtui netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 kesäkuussa.

Teeman mukana teemme paluun Pohjois-Amerikan öljykentille. Kyseessä on siis jatko-osa vuonna 2019 julkaistulle Black Gold Megawaysille, jota voineekin pitää yhtenä Stakelogicin suosituimmista videosloteista.

Edellä mainitun ykkösosan me näimme enimmäkseen varsin tavallisena megaways-pelinä, mutta hyvänä puolena siinä oli esimerkiksi useita wild-toimintoja, jotka tekivät peruspelistäkin keskivertoa mielenkiintoisemman. Jatko-osassa on paljon samaa sen kanssa, mutta nyt siihen on yhdistetty myös bonuspeli, jossa on selviä yhtäläisyyksiä Relax Gamingin Money Train 2:een.

Otetaan seuraavassa tarkemmin selvää Black Gold 2 Megawaysin peruspelistä sekä näistä sen erikois-, bonus- ja ilmaiskierrostoiminnoista.

Site general layout graphic
Kuva peruspelistä.

Yksityiskohtia Black Gold 2 Megaways -pelistä

Black Gold 2 Megaways on kuusi reeliä leveä ja kahdesta seitsemään riviä korkea videoslotti, jossa on 324 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Voittoyhdistelmiin vaaditaan kahdesta kuuteen toisiinsa täsmäävää voittokuviota tai niiden ja wildien sekoituksia.

Kuten megaways-peleissä yleensä, niin tälläkin kertaa voittoyhdistelmät rikkoutuvat ja niistä jääneet tyhjät kohdat täytetään uusilla voitto- ja/tai erikoiskuvioilla.

Pelaaja voi päättää heti pelin avattuaan tai pelikierrosten välissä, josko haluaa käyttää niin sanottua ylimääräistä panosta (Super Stake). Se tuplaa silloisen panoksen ja sitä vasten on mahdollista nähdä satunnaisesti käynnistyvä Super Stake -toiminto.

Matala-arvoisia voittokuvioita ovat korttipakan 9-A, joita seuraavat öljylamput, hatut, aasit ja mieshahmot. Näiden voittohaarukka yksittäisiltä kuuden reelin voittolinjoilta on 0,60-50 x panos. Erikoiskuvioita on kolmen kappaleen verran: Wildit (niput dynamiittia), scatter-merkit (öljynporaustornit) ja bonussymbolit (kolikkosäkit).

Peliruudun yläosassa on neljä reeliä leveä ylimääräinen rivi, kuten hyvin monessa muussakin megaways-pelissä, mutta siellä on myös erikoistoimintoihin liittyvä rivi, joka kulkee tarkalleen ottaen nimellä Cinematic Bonus Reel. Tällä rivillä on lähinnä tyhjiä kohtia, mutta yhtä lailla siiheen liittyy seitsemän luettelomerkein listattua ominaisuutta.

 • Wild-toiminto 1: Reeleille lisätään satunnainen määrä wildeja.
 • Wild-toiminto 2: Reeleille 2-5 lisätään kaksi wildia, joilla on voittokerroin x2, x3, x5 tai jopa x10.
 • Wild-toiminto 3: Reeleille 2-5 lisätään yksi tai kaksi pinottua wildia.
 • Destroyer-toiminto: Kaikki tavalliset voittokuviot rikotaan ja näiden paikat täyttyvät uusilla kuvioilla.
 • Mysteerikuviot: Jokin tai jotkin voittokuviot muuntuvat yhdeksi ja samaksi kuvioksi.
 • Ilmaiskierrokset: Neljä scatter-merkkiä, jotka vievät pelaajan ilmaiskierrostoimintoon.
 • Bonuspeli: Neljä bonussymbolia, jotka vievät pelaajan bonuspeliin.

Ilmaiskierrostoimintoon vaaditaan siis minimissään neljä scatter-merkkiä – tavalla taikka toisella. Toisessa vaiheessa on neljä vaihtoehtoa, jotka ovat tiivistettynä: Paljon kierroksia ja pienempi aloituskerroin tai vähemmän kierroksia ja suurempi aloituskerroin. Neljäs valinta on mysteerivalinta, joka ”sotkee” nämä kierrokset ja voittokertoimet jonkinlaiseen muotoon. Ilmaiskierroksilla jokainen voittoyhdistelmä korottaa kokonaisvoittokerrointa yhdellä. Voittokertoimilla ei ole ylärajaa ja sieltä voi voittaa myös lisäkierroksia.

Koska Black Gold 2 Megawaysin ilmaiskierrostoiminto on miltei kuin missä tahansa megaways-pelissä, niin bonuspeli kiinnostaakin sitä pikkuisen enemmän. Bonuspeli käynnistyy neljällä tai sitä useammalla bonussymbolilla. Näillä bonussymboleilla on omat kolikkovoittonsa väliltä x1-x100 ja ne jäävät peliruudulle, kunnes tie käy taas peruspeliin. Bonuspelissä on kolme Respinia, joilla on tarkoitus kerätä uusia kolikkosäkkejä peliruudulle, jotta mittari palautuisi takaisin kolmeen. Peruspelin tavoin mukana on erikoistoimintoja, jotka ovat tällä kertaa seuraavanlaisia.

 • Voittokertoimet 1: Lisää voittokertoimia x1-x5 valitun reelin kolikkosäkeille.
 • Voittokertoimet 2: Lisää voittokertoimia x2, x5 tai x5 valitun reelin kolikkosäkeille.
 • Lisärivi: Korottaa valitun reelin rivimäärää yhdellä. Yläraja on seitsemän riviä.
 • Kerääjä: Kerää kaikki näkyvät voittokertoimet yhteen ja lisää ne kokonaisvoittoihin.
 • Kultakolikot: Lisää kultakolikkosäkin jokaiselle reelille omine kolikkovoittoineen.
 • Lisäkierrokset: Respineja on nyt neljä kappaletta.
 • Lucky Streak: Ylemmät erikoistoiminnot tai -ominaisuudet toistuvat nyt useammin.

Bonuspeli päättyy, kun kierrokset menevät nollille (yleisin tapaus) tai viimeistään silloin, kun koko peliruutu/ruudukko olisi täynnä symboleja.

Mikäli pelaajan kotimaan asetukset ja lait niin sallivat, on bonuspeli ja ilmaiskierrostoiminto ostettavissa hintaan 100 x panos. Ostopäätökseen tehtyään pelaajan pitää valita, että kummanko näistä haluaa sitten nähdä.

Maksimivoitto näiltä öljykentiltä on 20 000 x panos.

Palautusprosentti on pitkässä juoksussa korkeintaan 96,01 %. Version mukaan lukema voi olla parikin prosenttia matalampi.

Site general layout graphic
Kuva ilmaiskierrostoiminnosta.

Yhteenveto

Heti tässä vaiheessa on sanottava, että Stakelogic on onnistunut jatko-osassa ja Black Gold 2 Megaways on lähes kaikilta kanteilta katsottuna erinomainen megaways-peli.

Tällaisia megaways-pelejä Money Train 2:n kaltaisine bonuspeleineen on julkaistu tätäkin ennen, mutta mitenkään liikaa niitä ei vielä ole. Sinänsä ne ovat hyvin samanlaisia keskenään, mutta ei niin samanlaisia, etteikö tätäkin voisi pelata vielä testikerran jälkeenkin.

Neljä tähteä.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Black Gold 2 Megaways peliä esimerkiksi täällä

Loading animation