Romans: Legions of Gold

|Spearhead Studios|2021-04-06|RTP: 95.80 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Spearhead-studios » Romans: Legions of Gold

Arvostelu

2 arvostelua - 3.50/5.00

Romans: Legions of Gold on Spearhead Studiosin käsialaa oleva korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla huhtikuun alussa vuonna 2021.

Pelivalmistajana Spearhead Studios ei ole vieläkään kovin tunnettu. Sitä marssia ei helpota sekään tieto, että he eivät julkaise uusia videoslotteja mitenkään hirvittävän usein, kun meidänkin edellisestä tekstistä alkaa olla tätä kirjoittaessa jo puolen vuoden verran. Nyt puhumme siis Book of Spies: Mission X -nimisestä pelistä.

Millaisiin ominaisuuksiin tällä matkalla Roomaan voi sitten törmätä, niin niitä ovat muun muassa laajeneva peliruutu sekä ilmaiskierrostoiminto wildiksi muuntuvine voittokuvioineen. Näistä lisää seuraavaksi.

Yksityiskohtia Romans: Legions of Gold -pelistä

Romans: Legions of Gold on kuusi reeliä leveä videoslotti, jossa on oletuksena 240 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Kuten esimerkkikuvakin osoittaa, niin reelikohtainen rivimäärä nousee aina viidennelle reelille saakka, jonka jälkeen se putoaa taas kahteen. Mitään täysin uudenlaista tällainen peliruutu ei ole ja joku meistä yhdistänee sen esimerkiksi joihinkin Williams Interactiven videoslotteihin.

Voittokuvioita ovat matala-arvoisista parempiin päin listaten korttipakan 10-A, keihäät ja miekat sekä siniset ja vihreät kenraalit, joista kahden viimeksi mainitun linja-arvo on kuudelta reeliltä 40 x panos. Vastaavin tekstein nimetyt wildit ja scatter-merkit näkyvät nekin esimerkkikuvassa. Scatter-merkkejä ei ole ensimmäisellä reelillä.

Kuten jo kerrottua, niin peliruutu on oletuksena 240-linjainen. Jokaisen pelikierroksen aluksi reelien ylä- ja alaosissa olevat kilvet voivat poistua yksittäisistä kohdista. Maksimilinjamäärä on 20 160, kun teemme laskutoimituksen 3x4x5x6x7x8. Kasvavan lisämäärän kanssa lisäjännitystä saadaan myös wildeista, jotka voivat laajentua satunnaisesti koko reelin mitalle.

Ilmaiskierrostoimintoon edetäkseen täytyy reeleillä olla yhden pelikierroksen päätteeksi kolme tai sitä useampi scatter-merkki. Kolmen scatter-merkin palkintona on kahdeksan ilmaiskierrosta, josta ne kohoavat seuraavista scatter-merkeistä kymmeneen ja kuuteentoista saakka. Ilmaiskierrostoiminto voi uusiutua vastaavalla menetelmällä. Aivan alussa kirjoitimme wildeiksi muuntuvista voittokuvioista. Se toiminto koskee kenraaleja alla olevan listan mukaisesti.

 • Ilmaiskierros 1: Sininen kenraali on wild reelillä 2.
 • Ilmaiskierros 2: Sininen kenraali on wild reeleillä 2 ja 3.
 • Ilmaiskierros 3: Sininen kenraali on wild reeleillä 2, 3, ja 4.
 • Ilmaiskierros 4: Sininen kenraali on wild reeleillä 2, 3, 4 ja 5.
 • Ilmaiskierros 5: Sininen kenraali on wild reeleillä 2, 3, 4, 5 ja 6.
 • Ilmaiskierros 6: Vihreä kenraali on wild reelillä 2.
 • Ilmaiskierros 7: Vihreä kenraali on wild reeleillä 2 ja 3.
 • Ilmaiskierros 8: Vihreä kenraali on wild reeleillä 2, 3, ja 4.
 • Ilmaiskierros 9: Vihreä kenraali on wild reeleillä 2, 3, 4 ja 5.
 • Ilmaiskierros 10: Vihreä kenraali on wild reeleillä 2, 3, 4, 5 ja 6.
 • Ilmaiskierrokset 6-10: Sininen kenraali on wild reeleillä 2-6.
 • Ilmaiskierrokset 10-: Molemmat kenraalit ovat wildeja reeleillä 2-6.

On ymmärrettävää, jos tuo listaus näyttää sekavalta. Wild-reelien seuraamista helpottavat siniset ja vihreät liput reelien yläpuolella.

Pelaajan kotimaasta riippuen tarjolla voi olla bonuksen ostotoiminto. Sen hyödyntäminen tekee 100 x panos -suuruisen loven saldoon. Bonuksen ostotoiminto takaa vähintään kolme scatter-merkkiä. Palautusprosenttiin (95,80 %) tällä ei ole kuitenkaan vaikutusta pitkässä juoksussa.

Maksimivoitto on 26 500 x panos, joka on samaa luokkaa kuin Book of Spies: Mission X:ssä.

Yhteenveto

Tämäkin pelijulkaisu menee siihen kategoriaan, jonka periaatteen ymmärtää paremmin, kun testaa sitä sitten vaikka demossa tai katsoo jonkun videon, mutta ehkä tästä saa edes jonkinlaisen käsityksen.

Peruspeli ei ole kasvavine rivimäärineen ja venyvine wildeineen ainakaan tappavan tylsä, kuten tämän päivän videosloteissa tahtoo usein olla. Ilmaiskierrostoiminto on varsin mielenkiintoinen, vaikkakaan kahdeksaan ilmaiskierrokseen ei mahdu niitä aivan parhaimpia wild-kierroksia. Idea on kuitenkin erinomainen ja kuudennesta ilmaiskierroksesta eteenpäin saakin sitten jo pikkuisen jännittää.

Kolme tai miksei neljäkin tähteä. Älä unohda jakaa omaa mielipidettäsi Romans: Legions of Gold -pelistä kommentein ja/tai tähdin. Kiitos.

Bonukset

Lataa lisää

Voittajat

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Romans: Legions of Gold peliä esimerkiksi täällä

Faktat

Yleistietoa