Perfect Potions Megaways

|Scientific Games|2021-04-22|RTP: 96.31 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Scientific-games » Perfect Potions Megaways

Arvostelu

1 arvostelu - 3.00/5.00

Perfect Potions Megaways on Scientific Gamesin valmistama keskikorkean tai korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 huhtikuussa.

Teemana näemme velhon kartanon kuplivine patoineen. Ei siis mitään täysin uudenlaista, mutta ainakin saamme vaihteeksi Scientific Gamesilta uuden pelin testattavaksi – ensimmäisen sellaisen sitten syksyn 2020.

Seuraavassa on tarkempia yksityiskohtia Perfect Potions Megawaysista, mutta tiivistettäköön jo sitä ennen, että kyseessä ei ole mikään aivan tavallinen megaways-peli linja- ja rivimääristään lähtien.

Yksityiskohtia Perfect Potions Megaways -pelistä

Perfect Potions Megaways on kuusi reeliä leveä videoslotti, jossa on perusmuodossaan korkeintaan 96 040 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Ykkösreelin rivimäärä on kolmesta kahdeksaan ja viidellä muulla reelillä kahdesta seitsemään. Minimilinjamäärä on 96 ja yläraja on tuo yllä mainittu lukema, vaikka kertolaskut menisivätkin reippaasti yli sadantuhannen. Jatkamme näistä rivi- ja linjamääristä myöhemmin lisää.

Voittoyhdistelmiin vaaditaan kolmesta kuuteen toisiinsa täsmäävää voittokuviota tai niiden ja wildien sekoituksia. Voittoyhdistelmiä seuraa niin sanottu ketjureaktio, jolloin siihen kuuluvat voitto- ja/tai erikoiskuviot rikkoutuvat ja näiden jättämät paikat täytetään uusilla kuvioilla.

Näitä voittokuvioita ovat korttipakan 10-A, pääkallojen päällä olevat kynttilät, lasipurkista kaatuneet silmät, vihreät sammakot, velhon sauvat (?) ja itse velhot, joista viimeisimmän linja-arvo on kuudelta reeliltä 7,50 x panos. Wildit on nähtävissä ainoastaan erikoistoiminnoissa. Scatter-merkkejä kuvastavat velhon kirjat.

Tähän peliin kuuluvat merkittävänä osana punaiset ja siniset pullot, jotka on asetettu reelien 2-6 päälle. Pelaajan tavoitteena on saada tai toivoa voittoyhdistelmiä, jotka pudottaisivat pulloja läpi reelien alapuolella odottaviin patoihin. Mikäli näin käy, niin luvassa on seuraavanlaisia erikoistoimintoja.

Punaiset pullot: Vastaava reeli täytetään wildeilla. Jos wildit ovat osana voittoyhdistelmää ja reeli vapautuu uudestaan, niin jompikumpi erikoistoiminnoista voi uusiutua välittömästi.

Siniset pullot: Reelin koko tuplautuu (maksimi 14 riviä) ja samaisen reelin yläosaan lisätään punainen pullo. Suurin linjamäärä on 700 000 tämän erikoistoiminnon rivikorotuksilla.

Sekin on mahdollista, että saman pelikierroksen päätteeksi aktivoituu useampi kuin yksi erikoistoiminto, jolloin ne käydään läpi vasemmalta oikealle. Erikoistoiminnot nollautuvat pelikierrosten välissä, joskin korotetut reelit seuraavat mukaan ilmaiskierrostoimintoon, mikäli sinisten pullojen erikoistoiminto ja scatter-merkit sattuvat samalle pelikierrokselle. Huomaathan, että scatter-merkit rikkoutuvat aina reeleillä ollessaan – niiden määrästä riippumatta. Se auttaa täten saamaan pulloja helpommin patoihin, jos ei se helppoa olisi silloinkaan.

Sitten siitä Perfect Potions Megawaysin ilmaiskierrostoiminnosta. Niin kuin esimerkkikuvistakin näkyy, niin peliruudun vasemmassa yläkulmassa (tietokoneen selain) on oma mittarinsa scatter-merkeille. Ilmaiskierrostoimintoa varten tarvitaan neljästä kuuteen scatter-merkkiä yhdellä ja samalla pelikierroksella. Niistä palkitaan vastaavassa järjestyksessä 10, 12 tai 15:llä ilmaiskierroksella. Lisäkierroksia maksetaan jo kolmannesta scatter-merkistä.

Ilmaiskierrostoiminnossa ei nähdä uusia pulloja ja sen myötä erikoistoimintoja. Mikä kuitenkin tekee niistä jännittävät, niin mahdolliset korotetut reelit siirtyvät peruspelistä sinne ja ne myös lukitaan silloiseen korkeuteensa. Punaisten pullojen ero peruspeliin verrattuna on se, että nyt nekin voivat nostaa reelinsä rivimäärää.

Maksimivoitto tästä velhon kammiosta on 72 000 x panos tai 250 000 kolikkoa – kumpi raja tulisikaan ensiksi vastaan.

Palautusprosentti on pitkässä juoksussa 96,31 %. Mikä tavallista poikkeavaa, niin bonuksen ostotoiminnon hyödyntäminen (50 x panos) pudottaisi sen 96 %:n pintaan.

Yhteenveto

Sanottakoon heti yhteenvedon alkuun, että Scientific Games on luonut pelaajilleen näyttävän ja hyvältä kuulostavan videoslotin, jossa on hieman tavallista mielenkiintoisempi peruspeli erikoistoimintoineen.

Äskeinen on tietenkin hyvä juttu, että kaikki mielenkiinto ei kohdistu pelkästään ilmaiskierrostoimintoon, joka avautuu keskimäärin yli 300 pelikierroksen välein. Harmittavasti vain pullojen putoamista pataan saa sitäkin vartoa toisinaan todella kauan ja ilmaiskierrostoiminnossa voi sielläkin jäädä erikoisuudet näkemättä, vaikka Perfect Potions Megawaysin volatiliteetti ei mikään hirvittävän korkea olekaan.

Kolme tähteä.

Bonukset

Lataa lisää

Voittajat

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Perfect Potions Megaways peliä esimerkiksi täällä

Faktat

Yleistietoa