Offline

Big Bad Wolf Megaways

|Quickspin|2021-09-14|RTP: 96.05 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Quickspin » Big Bad Wolf Megaways
Pelinvalmistaja
Quickspin
Nimi
Big Bad Wolf Megaways
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2021-09-14
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Ei
Rivit
7
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
117649
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,05
Bonuspeli
Ei
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
40,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
30540
Päivitetty
6.9.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Big Bad Wolf Megaways on Quickspinin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 syyskuun kolmannella viikolla. LeoVegasilla se oli pelattavissa viikon yksinoikeudella syyskuun toisesta viikosta lähtien.

Megaways-pelien saralla Quickspin on tähän saakka pysytellyt sivussa. Todennäköisesti näitä ei ole tämänkään jälkeen luvassa mitenkään mittavasti, mutta aiheena olevan pelisarjan suosion tietäen tämä oli varmastikin hyvä ratkaisu heiltä.

Muistamme siis aiemmasta alkuperäisen possupelin ja vuoden 2020 lopulla julkaistun jouluversion Big Bad Wolf Christmas Special. Mikä niiden menestyksen takana on, niin syyt ovat kaiketi hauskassa ja tunnetussa teemassa sekä mielenkiintoisissa wild- ja ilmaiskierrostoiminnoissa. Päinvastoin taas volatiliteetti ja linjamäärä ovat olleet nykysuuntaukseen verrattuna hieman matalat, joihin Big Time Gamingin pelimoottori tekee muutoksen.

Nopeasti katsottuna perusidea on säilynyt ennallaan peruspelin wildeineen ja ilmaiskierrosten keräilyineen. Jatketaan niistä sekä Big Bad Wolf Megawaysin muista tiedoista alemmissa kappaleissa.

Site general layout graphic
Kuva peruspelistä.

Yksityiskohtia Big Bad Wolf Megaways -pelistä

Big Bad Wolf Megaways on tehty sille megaways-pelien yleisimmälle pohjalle, jolla tarkoitetaan kuutta reeliä ja kahdesta seitsemään riviä, joka taas tekee kierroskohtaisesta linjamäärästä 324-117 649. Kaikki voittoyhdistelmät rikkoutuvat ja niistä jääneet tyhjät paikat täytetään uusin voitto- ja/tai erikoiskuvioin.

Voittotaulukon matala-arvoisia kuvioita ovat korttipakan J:t, Q:t, K:t ja A:t. Näiden jälkeen näemme possujen rakennustarvikkeita (olkia, puuta ja tiiliä) sekä itse kolme possua sinisissä, vihreissä ja punaisissa vaatteissa. Sudet ovat päävoittokuviot – yhdeltä kuuden reelin linja-arvoltaan 50 x panos. Wildeja kuvastavat kultaiset työkalut (reeleillä 2-5) ja scatter-merkkejä Bonus-tekstein koristellut täysikuut.

Jos jatketaan vielä näistä wildeista saman tien lisää, niin mainittakoon heti alkuun, että peliruudun päällä on mittarit kolmelle possulle. Mikäli ne aiemmat osat on tiedossa, niin silloin tietää myös näiden mittareiden merkityksen. Jokaisessa mittarissa on kaksi tyhjää kohtaa, jotka täyttyvät voittoyhdistelmistä. Kun yhden possun mittari on täysi, niin tällöin se muuntuu reeleillä wildiksi. Huomaa, että mittareissa olevien possujen värijärjestys kulkee päinvastaisesti kuin voittotaulukossa: punaiset, vihreät, siniset.

Kolme tai sitä useampi scatter-merkki vie pelaajan Big Bad Wolf Megawaysin ilmaiskierrostoimintoon, jossa on kolme tasoa. Ilmaiskierroksia on aluksi 11 kappaletta ja aloituskerroin on x1, joka kasvaa yhdellä kaikista uusista voittoyhdistelmistä. Ne keräilyt toimivat siten, että kolmesta ilmaiskierroksilla kerätystä scatter-merkistä (scatter-merkeille on mittari ylälaidassa) maksetaan kolme lisäkierrosta ja x5-lisäkerroin, kun taas kuudesta scatter-merkistä palkinnot ovat kolme lisäkierrosta ja x10-lisäkerroin. Tästä eteenpäin scatter-merkeistä maksetaan yksi lisäkierros.

Vaihtoehtoinen reitti ilmaiskierrostoimintoon on bonusosto, jonka hinta on 90 x panos. Bonusosto ei ole käytettävissä kaikilla markkinoilla.

Palautusprosentti on pitkässä juoksussa 96,05 tai versiosta riippuen jonkun prosentin matalampi. Bonusosto korottaa palautusprosenttia (96,44 %) noin neljällä kymmenyksellä.

Maksimivoitoksi Quickspin on rajannut 30 540 x panos.

Site general layout graphic
Kuva ilmaiskierrostoiminnosta.

Yhteenveto

Ainakin Quickspin on tehnyt näyttävän ja hyvällä tavalla poikkeavan megaways-pelin, jossa on tietenkin todella paljon yhtäläisyyksiä alkuperäisiin possupeleihin wildeineen ja voittokertoimineen.

Lopulta Big Bad Wolf Megaways on varsin yksinkertainen videoslotti, joten siinä voisi olla myös jonkinlainen erikoistoiminto tai pikkuisen monimutkaisempi keräilysysteemi ilmaiskierroksilla. Se muutos ei varmaankaan tekisi liian merkittävää eroa edellisosiin, mutta hyvä näinkin.

Kolme tai neljä tähteä. Tiesithän, että voit ilmaista oman mielipiteesi kommentein ja tähdin. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Big Bad Wolf Megaways peliä esimerkiksi täällä

Loading animation