Offline

Yum Yum PowerWays

|Pragmatic Play|2021-09-02|RTP: 96.43 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Pragmatic » Yum Yum PowerWays
Pelinvalmistaja
Pragmatic Play
Nimi
Yum Yum PowerWays
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2021-09-02
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Ei
Rivit
6
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
16384
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,43
Bonuspeli
Ei
Varianssi
Very high
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
100,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
5000
Päivitetty
2.9.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Yum Yum PowerWays on Pragmatic Playn valmistama korkean tai todella korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 elo-syyskuun vaihteessa.

Tällä kertaa peliruutu on viety merenrannalle ja siellä olevan ruokaa kuljettavan ja tarjoilevan kuorma-auton kylkeen.

Siinä missä teema poikkeaa totutusta – verrataan sitä sitten mihin pelivalmistajaan tahansa, niin samaa voi sanoa myös mekaniikasta, jossa Pragmatic Play esittelee meille uuden PowerWays -pelimoottorinsa. Äkkiseltään sitä voisi luulla taas yhdeksi kopioksi australialaisen Big Time Gamingin Megaways-moottorista, jota se ei kuitenkaan ole, eikä aivan lähelläkään sellaista.

Alemmissa kappaleissa on tarkempia lisätietoja tästä mekaniikasta sekä Yum Yum PowerWaysin peruspelistä ja sen ilmaiskierrostoiminnosta.

Yksityiskohtia Yum Yum PowerWays -pelistä

Yum Yum PowerWays on kuusi reeliä leveä ja kuusi riviä korkea videoslotti. Voittolinjoja on enintään 16 384 ja nämä linjat voidaan lukea vasemmalta oikealle, oikealta vasemmalle ja vielä ylhäältä alas sekä alhaalta ylöspäin. Voittoyhdistelmiin vaaditaan minimissään neljä toisiinsa sopivaa voittokuviota tai niiden ja wildien sekoituksia.

Voittokuvioissa näemme (pahoittelut mahdollisista virheistä) astiassa olevat guacamolet, tummat ja vaaleat donitsit, suklaa- ja juustokakut, ranskalaiset, tacot, paistetut kanat, nuudelit sekä pizzapalat ja hampurilaiset. Päävoittokuvion linja-arvo on kuudelta reeliltä 1,50 x panos. Wildeja kuvastavat ruoalla täytetyt tarjottimet ja scatter-merkkejä kokit.

Sitten siitä pelimoottorista. PowerWays-mekaniikka toimii siten, että peliruudun keskellä on 4×4-suuruinen alue ja jokaisesta laidasta lähtee 4 096 voittolinjaa. Peliruutu on hahmotettavissa myös niin, että siellä on kaksi 6×4-suuruista aluetta. Kuten jo sanottua, niin voittoyhdistelmissä pitäisi olla neljästä kuuteen voittokuviota. Jos ja kun näin käy, niin silloin samaiset voittoyhdistelmät rikkoutuvat ja tyhjät paikat täytetään uusilla kuvioilla. Mikä parasta – ainakin kohtalaisen matala-arvoiset voittokuviot huomioiden, niin voittoyhdistelmät korottavat voittokerrointa yhdellä, josta ne nollataan taas seuraavalle pelikierrokselle.

Kolme, neljä, viisi tai kuusi scatter-merkkiä palkitsee pelaajan vastaavassa järjestyksessä 6, 8, 10 tai 12 ilmaiskierroksella. Itse ilmaiskierrostoiminnossa kaikki scatter-merkit antavat kaksi lisäkierrosta. Ennen yhtäkään pelattua ilmaiskierrosta on vuorossa pelaajalle vapaaehtoinen vaihe, jolloin kuusi tai kahdeksan ilmaiskierrosta on uhkapelattavissa parempaan aloitusmäärään. Oikeat arvaukset nostavat ilmaiskierrosten määrää kahdella ja väärät taas tekevät päinvastoin.

Jatkoa edelliseen. Ilmaiskierroksilla on oletuksena voittokerroin x3, joka kasvaa uusista voittoyhdistelmistä x3:lla ja jokaisella ilmaiskierroksella on yksi wild jossakin kohdin 4×4-suuruista aluetta.

Vaihtoehtoinen reitti ilmaiskierrostoimintoon käy bonusostolla, jos se vain on käytettävissä pelaajan kotimaassa. Sen hinta on 100 x panos, jolla taataan, että reeleillä on kolmesta kuuteen scatter-merkkiä.

Maksimivoitto Yum Yum PowerWaysissa on 5 000 x panos.

Palautusprosentti vaihtelee yksittäisten pelikertojen lisäksi vielä versioidenkin välillä. Näistä korkein lukema on 96,43 % tai sitä pari kymmenystä enemmän, jos laskemme mukaan yllä mainitun bonusoston.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Näitä uusia pelimoottoreita on aina kiva nähdä, varsinkin jos niissä on muutakin uutta kuin pelkkä nimi. Äärimmäisen harvat niistä ovat sen erikoisemmin menestyneet, mutta ainakin Yum Yum PowerWays on näin lähtökohtaisesti mielenkiintoinen videoslotti, kun vain ensiksi ymmärtää miten se toimii.

Vaikka minkäänlaista erikoistoimintoa ei ole ja maksimivoittokin on näin paperilla matalahko, niin vastaavat pelit kiinnostavat jatkossakin, kunhan niissä on esimerkiksi niitä erikoistoimintoja tai jonkinlaista vaihtelua ilmaiskierrostoiminnoissa.

Neljä tähteä. Mikä sinun mielipiteesi on Yum Yum PowerWaysista? Kommentoi ja kirjaa tähtiarvostelusi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Yum Yum PowerWays peliä esimerkiksi täällä

Loading animation