Offline

Magician's Secrets

|Pragmatic Play|2022-01-06|RTP: 96.51 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Pragmatic » Magician's Secrets
Pelinvalmistaja
Pragmatic Play
Nimi
Magician's Secrets
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2022-01-06
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Kyllä
Rivit
4
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
4096
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,51
Bonuspeli
Ei
Varianssi
Very high
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,10
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
100,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
5000
Päivitetty
6.1.2022

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Magician’s Secrets on Pragmatic Playn valmistama todella korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2022 tammikuussa.

Teema on näin äkkiseltään katsottuna tyypillinen sekoitus velhoja ja taikuutta, mutta Pragmatic Play on kuitenkin luonut tämän julkaisun pikkuisen tavallisesta poikkeaviin puitteisiin, kun taustaa koristaa kirjahyllyin täytetty observatorio, jota taas valaisee lasikaton takaa paistava Kuu.

Muilta osin huomion varastavat etenkin ilmaiskierrostoiminnot. Niitä on tällä kertaa kaksin kappalein, joissa molemmissa on omat wild-toimintonsa. Niistä sekä muista tiedoista kirjoitamme lisää seuraavaksi.

Yksityiskohtia Magician’s Secrets -pelistä

Magician’s Secrets on kuusi reeliä leveä ja neljä riviä korkea videoslotti, jossa on 4 096 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Voittoyhdistelmiin vaaditaan vähintään kolme toisiinsa täsmäävää kuviota joko sellaisenaan taikka sitten sekoituksena wildien kanssa.

Voittotaulukon matala-arvoisia kuvioita ovat korttipakan siniset ruudut, vihreät ristit, punaiset hertat ja vaaleanpunaiset padat. Näiden jälkeen näemme kilvet, pullot, tikarit, maljat, kaulakorut ja päävoittokuvioina olevat loitsukirjat. Viimeksi mainitun symbolin arvo on yksittäiseltä kuuden reelin voittolinjalta 50 x panos. Wildeja kuvastavat vastaavin tekstein koristellut velhot ja scatter-merkkejä kuin myös vastaavin tekstein koristellut kristallipallot. Scatter-merkkien kolikkovoitot ovat neljännestä kuudenteen 20-2000 x panos.

Sitten wildeista tarkennuksia. Aivan ensiksi pitää tietää, että niitä on kaikilla muilla reeleillä paitsi ykkösreelillä. Niissä on myös omat erikoisuutensa voittoyhdistelmissä ollessaan. Wildien on siis mahdollista peittää kaikki neljä riviä reeliltään ja yhtä lailla wildeilla on voittokertoimet x2-x10.

Minimissään kolme scatter-merkkiä vie pelaajan ilmaiskierrostoimintoon. Oikeastaan nyt nähtävä vaihe on vasta ilmaiskierroksia edeltävä valikko, jossa on kaksi vaihtoehtoa, joista valita mieluisa.

Ilmaiskierrostoiminto 1: Kymmenen ilmaiskierrosta reeleille kolme (3) ja neljä (4) lukituilla wildeilla. Jos kyseisillä reeleillä on wild, niin se pysyy siellä niin monen Respinin ajan, kun reeleillä on vain voittoyhdistelmiä. Samalla wildien voittokertoimet nousevat kaikista voitoista yhdellä ja molempien wildien voittokertoimet kertovat toisensa. Uusista scatter-merkeistä maksetaan kymmenen lisäkierrosta. Tämä ilmaiskierrostoiminto on täten jokseenkin samanlainen kuin esimerkiksi Relax Gamingin Iron Bankista muistamme.

Ilmaiskierrostoiminto 2: Kahdeksan ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksille arvotaan jokin voittokuvio, jotka muuntuvat neljällä keskimmäisellä reelillä sinne jääviksi sticky-wildeiksi. Mikäli jokin reeli on täynnä wildeja, niin pelaaja palkitaan kolmella lisäkierroksella.

Kumpikin ilmaiskierrostoiminnoista tai pääsy niiden valikkoon on ostettavissa hintaan 100 x panos.

Maksimivoitto Magician’s Secrets -pelissä on 5 000 x panos.

Palautusprosentti on pitkässä juoksussa jopa 96,51 %, mutta yksittäisen pelikerran lisäksi sitä voivat pudottaa myös versiokohtaiset rajat.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Luemme mielellämme sinunkin mielipiteesi Pragmatic Playn Magician’s Secrets -pelistä, mutta meidän mielestämme se on ehkäpä sitä nimeään lukuun ottamatta mukavan piristävä julkaisu.

Lukuisat videoslotit – etenkin näissä 4 096-linjaisissa, ovat osoittaneet vuosien mittaan, että juurikin wild-toiminnot tekevät niistä suosittuja. Peruspelissä saisi toki olla muitakin erikoisuuksia kuin wildit, mutta silloin ilmaiskierrostoiminnoista pitäisi karsia pois, joten hyvä näin.

Neljä tähteä.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Magician's Secrets peliä esimerkiksi täällä

Loading animation