Offline

Book of Fallen

|Pragmatic Play|2021-11-25|RTP: 96.50 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Pragmatic » Book of Fallen
Pelinvalmistaja
Pragmatic Play
Nimi
Book of Fallen
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2021-11-25
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
5
Sticky wildit
Ei
Rivit
3
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
10
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,50
Bonuspeli
Ei
Varianssi
Very high
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,10
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
100,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
5000
Päivitetty
21.11.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Book of Fallen on Pragmatic Playn valmistama todella korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 marraskuussa.

Teema on niin koko pelialaa kuin sen valmistajaakin ajatellen nähty useasti aiemminkin, kun siinä yhdistyvät Egypti sekä siellä seikkaileva tutkimusmatkailija John Hunter.

Äkkiseltään kaikki voikin vaikuttaa siltä, että tähän ei ole edes syytä tutustua sen tarkemmin, mutta se on väärä ennakkoluulo. Toki pohja on sellainen kuin vastaavan kategorian peleissä kymmeniä kertoja ennenkin. mutta mukana on myös jotain uutta. Siitä ja muista tiedoista lisää seuraavissa kappaleissa.

Yksityiskohtia Book of Fallen -pelistä

Book of Fallen on viisi reeliä leveä ja kolme riviä korkea videoslotti, jossa on kymmenen (10) vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Voittoyhdistelmiin vaaditaan minimissään kaksi toisiinsa sopivaa voittokuviota tai niiden ja wildien sekoituksia.

Voittotaulukkoon listaamme matala-arvoisista kuvioista parempia kohti mennen korttipakan 10:t, J:t, Q:t, K:t ja A:t sekä Ankh-ristit, Anubikset, Tutankhamonit ja päävoittokuvioina olevat tutkimusmatkailijat. Viimeksi mainitun arvo on yksittäiseltä viiden reelin voittolinjalta 500 x panos. Kirjat kuvastavat samanaikaisesti wildeja ja scatter-merkkejä. Wild-linjan arvo on 200 x panos.

Pelaaja voi päättää milloin vain, josko haluaa hyödyntää ylimääräistä Super Spin -panosta. Silloin kierroksen hinta on 10 x panos, jota vastaan reeleillä on pelaajan valitsema laajeneva erikoissymboli. Katso erikoissymbolien merkitys alempaa.

Koska peruspelissä ei ole edellistä lukuun ottamatta minkäänlaista erikoistoimintoa tai -ominaisuutta, eikä sen mekaniikassakaan ole mitään ihmettelemistä, niin linjavoittojen lisäksi haussa on tietenkin vähintään kolme scatter-merkkiä, joilla edetään ilmaiskierrostoimintoon.

Jatkoa äskeiseen. Ilmaiskierrostoiminnossa pelaaja valitsee voittokuvioista yhden erikoissymbolin, joka laajenee reeleillä ollessaan kolme riviä korkeaksi. Jotta kuvio laajenisi, niin niitä pitäisi olla kuvion mukaan kaksi tai kolme kappaletta millä tahansa reeleillä. Silloin voitot lasketaan kertomalla reelimäärä kuvion arvolla ja kymmenellä voittolinjalla.

Vaihtoehtoinen reitti ilmaiskierrostoimintoon käy bonusostolla, jonka hinta on 100 x panos. Sitä hyödyntämällä kaikki etenee, kuten yllä kirjoitettiin.

Maksimivoitto on sekin Egypti- ja kirjapeleille tyypillinen 5 000 x panos.

Palautusprosentti on versio vaihtelee versiosta toiseen ollen enintään 96,50 %.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Mikä siis oli se eroavaisuus Book of Fallenin ja muiden kirjapelien välillä, niin nyt pelaajalla on oikeus valita erikoissymboli niin ilmaiskierrostoiminnossa kuin peruspelissäkin. Suurin osa pitänee tästä muutoksesta, mutta yhtä lailla sekin on ymmärrettävää, jos kokee oman jännityksen erikoissymbolin arvonnassa.

Kolme tai neljä tähteä. Mitä mieltä sinä olet? Kommentoi ja kirjaa tähtiarvostelusi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Book of Fallen peliä esimerkiksi täällä

Loading animation