Offline

Dr. Toonz

|Play’n GO|2021-09-09|RTP: 96.25 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Play-n-go » Dr. Toonz
Pelinvalmistaja
Play’n GO
Nimi
Dr. Toonz
Feature Buy
Ei
Julkaistu
2021-09-09
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Ei
Rivit
4
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
4096
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,25
Bonuspeli
Ei
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
20,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
22000
Päivitetty
9.9.2021

Arvostelu

2 arvostelua - 4.50/5.00

Dr. Toonz on Play’n GO’n valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 syyskuussa.

Teeman mukana hyppäämme futuristiseen laboratorioon, jossa kehitetään ja luodaan samaisen pelivalmistajan videosloteista varsin hyvin muistettavia yksi- ja kaksisilmäisiä olentoja. Tämän vuoksi voimmekin laskea tämän julkaisun sarjansa kolmanneksi osaksi ja Reactoonzin sekä Reactoonz 2:n seuraajaksi. Huomaa siis pelien nimissä oleva pääte.

Alemmissa kappaleissa on lisätietoja Dr. Toonzin peruspelistä, sen mekaniikasta kuin myös erikois- ja ilmaiskierrostoiminnoista wildeineen sekä muuntuvine voittokuvioineen. Jos niistä listataan jotain näin ennen tarkempia yksityiskohtia, niin Play’n GO’n julkaisuksi tätä voitaneen pitää poikkeuksellisen selkeänä pelinä, jossa ei ole niin paljoa opeteltavaa tai sisäistettävää kuin näissä kahdessa edellisosassa.

Yksityiskohtia Dr. Toonz -pelistä

Dr. Toonz on kuusi reeliä leveä ja neljä riviä korkea videoslotti, jossa on tässä muodossaan 4 096 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Linjamäärä voi kuitenkin nousta myöhemmin kerrotulla tavalla aina 262 144:ään saakka. Voittoyhdistelmiin vaaditaan kolmesta kuuteen toisiinsa sopivaa voittokuviota sellaisenaan tai sekoituksena wildien kanssa. Nämä voittoyhdistelmät myös rikkoutuvat ja niistä jääneet tyhjät kohdat paikataan uusilla voitto- ja/tai erikoiskuvioilla, joka onkin harvinaisempi näky vastaavan linjamäärän videosloteissa.

Voittotaulukon matala-arvoisia kuvioita ovat yksisilmäiset hahmot/olennot, joiden värijärjestys on keltaiset, vihreät, ruskeat ja violetit. Näitä seuraavat kaksisilmäiset, joiden värijärjestys on puolestaan siniset, oranssit, vihreät ja päävoittokuvioina olevat vaaleanpunaiset olennot. Vaaleanpunaisten linja-arvo on 1 x panos. Wildeja kuvastavat violetit pallot (atomit) ja scatter-merkkejä moniväriset nauhat. Wild-linjan arvo on 2 x panos.

Ylempänä mainitsimme kasvavan linjamäärän. Se on toteutettu siten, että tietyn reelin päällä voi olla x2-symboli, jolloin samaisen reelin rivimääräksi lasketaan kahdeksan, vaikka rivimäärää ei kirjaimellisesti lisätäkään niin, että se olisi silmin nähtävissä. Kun kerromme kahdeksan riviä kuudella reelillä, niin tästä on summana tai tulona 262 144 voittolinjaa.

Peliruudun vasemmassa laidassa (tietokoneen selain) on koko pelin päähahmo, Dr. Toonz. Hän pitelee laitteessaan erikoismittaria, jota ladataan voittoyhdistelmillä. Laitteen lataus voi olla pelikierroksen alussa joko täysin tyhjä tai osittain täytetty, kun portaita tai tasoja on yhteensä kolme. Vain yksi erikoistoiminto kierrosta kohden. Katso luettelomerkit.

  • Erikoistoiminto 1 – Sininen: Lisää kahdesta kuuteen wildia (2-6) reeleille.
  • Erikoistoiminto 2 – Keltainen: Muuntaa viidestä kahdeksaan (5-8) voittokuviota toistensa kanssa samanlaisiksi.
  • Erikoistoiminto 3 – Punainen: Tuhoaa yksisilmäiset kuviot paikaten niistä jääneet kohdat kaksisilmäisillä sekä kahdella wildilla.

Kolme, neljä, viisi tai kuusi scatter-merkkiä tarkoittaisi ilmaiskierrostoimintoa. Ilmaiskierrosten määrä on scatter-merkkien mukaisesti 10, 15, 20 tai 25. Ainoa merkittävä ero peruspeliin on se, että erikoistoiminnot nähdään nyt useammin, koska mittaria on ladattu jokaiselle ilmaiskierrokselle yhden tai kahden portaan verran.

Maksimivoitto Dr. Toonzissa on 22 000 x panos, jonka todennäköisyys on sitä luokkaa, että sen eteen saisi pelata pitkälti yli sata miljoonaa kierrosta.

Palautusprosentti vaihtelee taas kerran versiosta toiseen. Me olemme kirjanneet infoon 96,25 %, mutta lukema voi olla myös niinkin alkainen kuin 91,xx % tai 94,xx %. Ole siis tarkkana versiosta ja palautusprosentista.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Rehellisesti sanottuna tästä jatko-osasta ei ollut ennakkoon pienintäkään käsitystä (kirjoitettu 8/2021), jos vaikkapa Reactoonz 2:sta oli jo kuukausia ennen sen virallista julkaisua. Pelisarjan kolmas osa on muutenkin mielenkiintoinen, koska Play’n GO on nyt valinnut hieman yksinkertaisemman linjauksen ja toki ruudukkopohja on vaihtunut vaihtuvalinjaiseen.

Oikeastaan mitään huonoa sanottavaa Dr. Toonz -pelistä ei ole, jos ei siinä mitään täysin uudenlaisia erikois- tai ilmaiskierrostoimintojakaan ole. Voittokuviot ovat jokseenkin matala-arvoisia, mutta se taas unohtuu tai selitetään linjamäärällä ja erikoistoiminnoilla.

Neljä tähteä. Koetko, että Play’n GO on ottanut askeleen oikeaan suuntaan sitten syksyn 2020 ja Reactoonz 2:n? Kirjoita kommenttisi ja merkkaa samalla tähtiarvostelusi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Dr. Toonz peliä esimerkiksi täällä

Loading animation