fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Nextgen-gaming » 300 Shields Extreme

300 Shields Extreme

300 Shields Extreme


300 Shields Extreme on NextGen Gamingin vuonna 2019 julkaisema todella korkean varianssin videoslotti, joka on jatkoa – tai miksi ei jopa eräänlainen korvaaja samaisen pelivalmistajan vuonna 2014 julkaisemalle 300 Shieldsin alkuperäisversiolle.

Mikään täydellinen kopio tämä ei kuitenkaan ole, vaan pieniä muutoksiakin on sisällytetty, mutta mitäpä sitä vanhaa mestariteosta täysin rikkomaan.

Yksityiskohtia 300 Shields Extreme -pelistä

Peliruutu 300 Shields Extreme -pelissä koostuu viidestä reelistä ja kolmesta rivistä, joihin on luotu 25-linjaa. Tämä on sitä todella perinteistä mallia, mikä on jäänyt mieleen 2010-luvun taitteesta ja sen alkupuolelta.

Voittokuvioista paras on soturia esittävä wild, joka maksaa yhdeltä linjalta panoksen takaisin 40-kertaisena. Lisäksi jokaista voittoa voi yrittää tuplata tai jopa nelinkertaistaa arvaamalla punaisen / mustan tai korttipakan maan oikein.

  • Freespins-toiminto avautuu pelaajan saadessa vähintään kolme kilpeä esittävää scatter-merkkiä, joilla saa viisi ilmaiskierrosta ja aloituskertoimen x2. Kaikista tätä useammasta scatterista maksetaan suurempia voittoja aina 100 x panos saakka. Freespins-toiminnosta löytyy neljä erilaista tasoa, jotka avautuvat kilpiä keräämällä.
  • 1. taso: Kerää aloitustasolta vähintään kaksi kilpeä edetäksesi tasolle kaksi. Wild-voittokerroin on x2.
  • 2. taso: Saat viisi lisäkierrosta ja voittokertoimen x5. Kerää vähintään kuusi kilpeä edetäksesi tasolle 3.
  • 3. taso: Saat viisi lisäkierrosta ja voittokertoimen x25. Kerää vähintään 12 kilpeä edetäksesi tasolle 4.
  • 4. taso: Tässä vaiheessa on hyvä mahdollisuus laittaa henkilökohtaiset voittoennätykset uusiksi. Voittokerroin on pelin nimeä kantavat x300, joka tarkoittaa sitä, että pienemmilläkin kuvioilla voidaan yltää jopa tuhatkertaisiin voittoihin panokseen verrattuna.

Mikäli pelaajalla on suurempi halu nähdä 300 Shields Extremen bonuskierrokset, niin toiminnon voi ostaa hintaan 60 x panos. Jos olisi ennakkoon pitänyt arvata, niin hintaa olisi saattanut kuvitella hieman korkeammaksikin, mutta totta puhuen se kertoo karua kieltään siitäkin, että bonuskierrosten saalis voi jäädä todella laihaksi.

Panosvaihtoehdot 300 Shields Extremessa ovat mielestämme keskimääräistä huonommat, tai ainakin 2,50 eurosta loikka viiteen euroon on suuri. Toisaalta luonteeltaan 300 Shields Extreme on peli, jota monet meistä pelannee tavallista pienemmällä panoksella ja maksimikin on ainoastaan 12,50 euroa, jonka me ymmärrämme, NextGen Gaming, me ymmärrämme.

Yhteenveto

300 Shields Extreme on takuulla mielipiteitä jakava peli. Korkea varianssi ja mahdolliset jättivoitot ovat todennäköisesti enemmistön mieleen, mutta 25-linjaa olisi uskoaksemme iskenyt paremmin joitain vuosia sitten, mutta henkilökohtaisesti se on näinä aikoina vain hyvää vaihtelua.

Yleensä aika kultaa muistot, mutta alkuperäiseen 300 Shields -peliin verrattuna tämä tuntuu toimivan paljon sujuvammin, jos ei nyt siltikään ole mikään malliesimerkki toimivuuden suhteen, vaikka veri komeasti roiskuukin ja testosteroni nousee viitearvoihin.

300 Shields on kaiken kaikkiaan merkittävä kasinopeli ja tämä Extreme-painos on onnistunut jatko-osa. Neljä tähteä, johon voit vastata omalla arvosanallasi alapuolella tai jättää myös palautteen kommentin kera.

gmblrs_admin avatar
Tietoa kirjoittajasta
5 votes, average: 3,80 out of 55 votes, average: 3,80 out of 55 votes, average: 3,80 out of 55 votes, average: 3,80 out of 55 votes, average: 3,80 out of 5 (5 votes, average: 3,80 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

300 Shields Extreme

5 arvostelut
76% käyttäjät pitävät

Vastaa