Hall of Gods

|NetEnt|2010-12-01|RTP: 95.70 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Netent » Hall of Gods
Pelinvalmistaja
NetEnt
Nimi
Hall of Gods
Feature Buy
Ei
Julkaistu
2010-12-01
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
5
Sticky wildit
Ei
Rivit
3
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
20
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
95,70
Bonuspeli
Kyllä
Varianssi
Medium
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
50,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
4000
Päivitetty
15.11.2022

Arvostelu

2 arvostelua - 3.50/5.00

Hall of Gods on NetEntin vuoden 2010 viime metreillä julkaisema 20-linjainen keskikorkean varianssin jackpot-peli.

Idea tämän pelin valmistukseen on lienee syntynyt vuotta aiemmin julkaistun Mega Fortunen pohjilta – ja mikä parasta, niin kyseessä ei ole mikään täydellinen kopio, vaan peruspelin luonteeltaan se on jopa täysin erilainen.

Teemansa osalta pyöritään skandinaavisessa mytologiassa tai kärjistettynä viikinkien ja jumalien ympärillä. Hall of Gods ei ollut tämän – sittemmin todella suosituksi nousseen teeman aloittaja, mutta ainakin se oli yksi ensimmäisistä peleistä, joissa nähdään Loki, Thor sekä kumppanit.

Yksityiskohtia Hall of Gods -pelistä

Linjoja Hall of Gods -pelistä löytyy 20 kappaletta viiden reelin ja kolmen rivin raameista. Linjamäärä ei ole enää säädettävissä, vaikka se NetEntin pelijulkaisuissa olikin mahdollista aikanaan.

Voittokuvioiden kohdalta puhutaan todella mielenkiintoisesta pelistä, sillä arvokkain kuvio, eli Odin maksaa panoksen takaisin jopa 200-kertaisena. Toiseksi paras kuvio on Thor, joka sekin maksaa panoksen 100-kertaisena. Voittokuvioita on yhteensä kymmenen kappaletta ja vastapainona äskeisille, niin pienimmät kuviot ovatkin sitten täysin vastakohtia parhaimmille, mutta oikeastaan tämä on ihan mielenkiintoinen asettelu.

Peruspelin mielenkiintoa lisäävät näiden arvokkaiden voittokuvioiden lisäksi kolmella keskimmäisellä reelillä liikkuvat wildit, jotka venyvät koko kiekon mittaisiksi aina peliruudulle jäädessään. Wildeilla ei ole erityistä voittokerrointa, mutta kolme tai kaksikin wildia parempien kuvioiden kanssa takaa suuret voitot.

Hall of Godsin bonustoiminto aukeaa saamalla kolme bonusmerkkiä reeleille 3-5. Bonuspelin aikana avataan tai paremminkin nuijitaan bonuskuviossa esiintyvällä lekalla puisia kilpiä, joiden takaa ilmestyy joko kolikkovoittoja tai jackpot-merkkejä. Kolme samaa kuviota antaa kyseisen voiton ja tyhjin käsin tästä jackpot-pelistä ei tarvitse lähteä. Mainittakoon myös äskeiseen liittyen, että mitä suurempi panos, niin sitä suuremmat mahdollisuudet pelaajalla on voittaa Hall of Gods -pelin jackpot.

Ilmaiskierrostoiminto on toteutettu jokseenkin yksinkertaisesti. Toiminto aukeaa saamalla vähintään kolme scatter-merkkiä, joista palkitaan kymmenellä ilmaiskierroksella. Neljällä sekä viidellä scatterilla ilmaiskierrosten määrä on 15 ja 20. Ilmaiskierrosten aikana kaikki voitot kerrotaan kolmella ja niiden aikana voidaan edetä ylempänä selvitettyyn bonuspeliin ja myös lisäkierrokset ovat mahdollisia.

Olemme käyneet joidenkin NetEnt-pelien kohdalla läpi erilaisia tarkempia numeroita, joita ei löydy oikean laidan infosta ja näin tehdään myös Hall of Godsin kohdalla.

  • Niin peruspelissä kuin ilmaiskierroksillakin voiton todennäköisyys on 37,10 % yhtä pelikierrosta kohden.
  • Suurin osa pelin palautusprosentista muodostuu peruspelistä ja ilmaiskierrostoiminnon palautus on jopa bonuspeliä hieman pienempi.
  • Hall of Godsin jackpot-voittojen todennäköisyydet ovat NetEntin ilmoittamat: Mini 1:20, Midi 1:1500 ja Mega 1:26000. Ja nämä eivät tietenkään ole yhtä pelikierrosta kohden vaan yhtä bonuspeliä kohden.

Eli jos mukaan tarttuu Midi- tai Mega-jackpot, niin joku voisi siinä vaiheessa tehdä johtopäätöksen, että todennäköisyyksien osalta ei paljoa parempi tuuri voisi enää käydä.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Ehkäpä Hall of Gods on nähnyt parhaat päivänsä, mutta onhan tämä omalla tavallaan yksi NetEntin nimekkäimmistä peleistä, joka toivottavasti säilyy netti- ja mobiilikasinoilla vielä pitkään.

Joku voisi sanoa, että arvokkaiden linjavoittojen ja Expanding Wildien myötä tästä pelistä saisi vieläkin paremman ilman jackpot-peliä – äskeinen siihen verraten, että progressiivisiin voittoihin menee aina pieni osa panoksesta. Hyvänä uutisena kerrottakoon, että NetEntilta löytyy liki vastaavia pelejä ilman jackpot-voittoja esimerkiksi peleistä Golden Shamrock sekä Secret Code, jotka edustavat sitä NetEntin vanhempaa tuotantoa.

Kolme tai neljä tähteä. Jokin erikoistoiminto tai pienet muutokset ilmaiskierrostoimintoon voisivat tehdä Hall of Godsista lähes täydellisen videoslotin.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Hall of Gods peliä esimerkiksi täällä

Loading animation