fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Netent » Gold Money Frog

Gold Money Frog

Gold Money Frog


Gold Money Frog on NetEntin vuoden 2020 tammikuussa julkaisema keskikorkean varianssin videoslotti ollen samalla NetEntin ensimmäinen julkaisu vuoden 2020 uutuuspeleistä. Ja kuten aikakauteen sopii, niin Gold Money Frog on pelattavissa myös mobiililaitteilla.

Jos ei pelin nimi soita kelloja, niin jo ensivilkaisu saattaa saada ne soimaan, sillä Gold Money Frog on eräänlainen paranneltu versio jo vuonna 2007 julkaistusta Super Lucky Frog -pelistä.

Super Lucky Frog ei koskaan ollut NetEntin suosituimpia videoslotteja eikä paljoa enempää uskalla odottaa myöskään Gold Money Frogilta, mutta ainakin se erottuu valtaosasta muista videosloteista lukeutumalla yhä harvinaisemmiksi käyviin jackpot-peleihin.

Yksityiskohtia Gold Money Frog -pelistä

Gold Money Frog on viiden reelin ja kolmen rivin videoslotti, josta löytyy 25 aina vasemmalta oikealle kulkevaa voittolinjaa.

Voittotaulukko alkaa korttipakan kuvioista J-A, jotka palauttavat panoksen takaisin 3-4-kertaisena yhdeltä täydeltä linjalta. Parhaimmat voittokuviot ovat aasialaiseen teemaan sopivat leijat, puiset sillat, kultainen koru sekä kultainen sammakko. Näiden voitot kokonaiselta linjalta jakautuvat välille 5-20 x panos.

Monimutkaisen näköisesti koristeltu punainen kuvio wild-tekstillä on Gold Money Frog -pelin wild, joka voi korvata kaikki voittokuviot. Lisäksi wild on pelin kaikkein arvokkain kuvio, kun yksi täysi linja maksaa panoksen takaisin 300-kertaisena. Kolme aasialaista lamppua tai lyhtyä ovat scatter-merkkejä ja kolmantena erikoskuviona mainitaan värikäs onnenpyörä, joka on bonussymboli.

  • Gold Money Frog sisältää kolme jackpotia: Minor, Major ja Super. Jackpot-peliin päästäkseen pelaajan täytyy saada kolme bonussymbolia samalle voittolinjalle vasemmalta oikealle lukien. Tämän jälkeen avautuu alempana näkyvä onnenpyörä, josta löytyy 12 saraketta, mukaan lukien jackpotit ja neljä kolikkovoittoa.
  • Gold Money Frog -pelin ilmaiskierrostoiminto avautuu pelaajan saadessa kolme, neljä tai viisi scatter-merkkiä, joista saa kyseisessä järjestyksessä 10, 20 tai 30 ilmaiskierrosta, sekä kolikkovoiton, joka on 4, 50 tai jopa 400 x panos.
  • Ilmaiskierrosten aikana toiminto voi uusiutua, jonka lisäksi kaikki voitot kerrotaan voittokertoimella x3 paitsi jackpot-pelin voitot, joka on kuitenkin mahdollista avata ilmaiskierroksilla.

Palautusprosentiksi Super Lucky Frog -pelille on määritelty pitkässä juoksussa 92,31-92,96. Tämä voi kuulostaa hyvin matalalta ja kyllähän se onkin sitä, mutta samalla se ei ole mitenkään epätavallisen matala jackpot-pelille.

NetEntin ilmoittama ilmaiskierrosten maksimivoitto on 714 x panos tai oikeastaan teoreettinen maksimi on 2000 x panos, jonka todennäköisyys on NetEntin materiaalin puolesta sitä tasoa, että jos jokainen tämän maailman asukas saisi yhden pyöräytyksen Gold Money Frogiin, niin yksi onnekas onnistuisi saamaan maksimivoiton. Huomautettakoon, että maksimivoitot voivat olla tietenkin jackpot-pelin kautta erilaiset, mutta niitä on mahdotonta arvioida.

Mikäli bonus- ja ilmaiskierrostoiminnon todennäköisyydet ovat suurella otannalla samanlaiset Super Lucky Frogin kanssa, niin tällöin luvut ovat 2,60 % ja 0,70 %. Nämä eivät kuitenkaan ole NetEntin Gold Money Frogiin ilmoittamia lukuja, mutta hyvin todennäköisesti oikeaa luokkaa.

Yhteenveto

NetEnt on kieltämättä ehkä se kaikkien aikojen pelivalmistaja, mitä tulee jackpot-peleihin, mutta Super Lucky Frogin uudelleenherättely HTML5-muodossa paranneltuineen grafiikoineen ei siitä huolimatta mene ymmärrykseen.

Mikäli joistain aikansa suosituimmista peleistä tehdään päivitetty versio tai jopa jatko-osa, niin se on helposti ymmärrettävissä kuten muistamme Dead or Alive II:n ja Reel Rush 2:n osalta, mutta Gold Money Frog ei ole aivan sitä, mitä NeEntin vuoden 2020 ensimmäiseltä julkaisulta tuli odotettua.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
Kirjoitan enimmäkseen Ristikaksi.com -sivuston peliesittelyitä. Näistä kiinnostavat varsinkin nyt nousussa olevien pelivalmistajien uutuuspelit. Pelityypeistä taas megaways- ja megaclusters-pelit sekä grid-slotit ovat etusijalla.
1 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Gold Money Frog

1 arvostelu
40% käyttäjät pitävät

Vastaa