fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Netent » Druids' Dream

Druids’ Dream

Druids’ Dream


Druids’ Dream on NetEntin vuoden 2020 huhtikuussa netti- ja mobiilikasinoilla julkaisema matalan tai keskikorkean varianssin videoslotti.

Esimerkiksi Egyptin, Kreikan ja Skandinavian mytologiaa on käsitelty videosloteissa yhteensä kaiketi jo yli sata kertaa, mutta Druids’ Dream -pelin kelttiläinen mytologia tuo vaihtelua näihin historiaa kertaaville julkaisuille.

Ensivaikutelma lumotun metsän ympärille luodusta Druids’ Dreamista on karkeasti kuvaillen sellainen, että matalalta volatiliteetiltaan se on kuin malliesimerkki kohtalaisen näyttävästä tämän päivän NetEnt-pelistä, mutta siihen on sentään sisällytetty useita eri wild-ominaisuuksia, jotka ovat melkeinpä ainoa syy tutustua Druids’ Dreamiin tarkemmin.

Yksityiskohtia Druids’ Dream -pelistä

Druids’ Dream on peliruudun asettelultaan viiden reelin ja neljän rivin suuruinen videoslotti, josta löytyy 40 voittolinjaa, jotka kulkevat poikkeuksellisesti vasemmalta oikealle ja oikealta vasemmallle.

Voittokuvioiden alempi pää muodostuu sinisistä, keltaisista, vihreistä ja punaisista riimukivistä, jotka maksavat panoksen takaisin yhdeltä kokonaiselta riviltä 0,3-0,6-kertaisena, joten edes täysi peliruutu jotain näistä voittokuvioista ei niin sanotusti räjäyttäisi pankkia. Pelaajan kannalta ei ole sen parempi uutinen, että myöskään parhaimmat voittokuviot eivät ole paljoakaan parempia. Näistä parhain on susi, joka on arvoltaan 5 x panos.

Parittomilla reeleillä esiintyy Druids’ Dream -pelin yksittäiset wildit ja kahdella parillisella reelillä puolestaan esimerkkikuvassakin näkyvät stacked-wildit. Kaikki ei ole kuitenkaan näin yksinkertaista, sillä reelin kolme wildeihin voi törmätä ainoastaan respineilla, reelin yksi ja viisi wildeihin ilmaiskierroksilla, kun stacked-wildit näyttäytyvät taas respineilla ja kolmannen reelin stacked-wild ilmaiskierroksilla.

Jotta äskeinen harvinaisen monimutkainen linjaus jatkuisi, niin peruspelin suurin huomio kiinnittyy Wild Charge & Respin -nimiseen toimintoon, joka aktivoituu, jos stacked-wild ja peliruudun ylä- ja alaosissa toisinaan käyskentelevät druidi-scatterit osuvat samanaikaisesti joko reelille kaksi tai neljä. Tällöin kyseinen wild-reel lukittautuu kolme respinin ajaksi, jolloin on mahdollista saada myös mahdollinen puuttuva parillinen reeli muuntumaan wildiksi.

Mikäli stacked-wild osuu Wild Chargen & Respinin aikana ilman scatteria, niin se muuntuu Nudge Wild -muotoon, jolloin wild liikkuu kierroksittain alemmas. Tällöin on mahdollista saada myös scatter näkyviin.

Druids’ Dreamin ilmaiskierrostoiminto aktivoituu, kun molemmat druidi-scatterit osuvat samanaikaisesti reeleille kaksi ja neljä. Tästä pelaaja palkitaan kuudella ilmaiskierroksella sekä yhdellä lisäkierroksella jokaista mahdollista wildia kohden, jotka ovat olleet ilmaiskierrostoiminnon auetessa lukittuina peliruudulla. Suurin mahdollinen aloitusmäärä ilmaiskierroksille on 12 kappaletta.

Ilmaiskierrosten aikana kaikki wildit ja scatterit säilyvät peliruudulla, stacked-wildit ovat myös reelillä kolme ja nyt ensimmäistä kertaa näyttäytyvä karhu myöntää aina kolme lisäkierrosta ilman rajoituksia.

Druids’ Dream -pelin palautusprosentti on pitkässä juoksussa tasan 96 %, joka on jokseenkin matala tällaiselle pelille. Maksimivoittokin on vain 400 x panos.

Yhteenveto

Druids’ Dream -peliä on vaikeahko arvostella vain yhden pelaajan näkökulmasta, joka sekin on pelannut muutaman edellisen vuoden lähinnä korkean varianssin grid- ja megaways-pelejä.

Peli on ahdettu täyteen erilaisia wildeja niihin liittyvine ominaisuuksineen niin peruspelin kuin ilmaiskierrostenkin puolella. Mikäli tällaiset toiminnot, mutta todella paljon harvemmin aktivoituen olisi sekoitettu arvokkaampiin voittokuvioihin, niin silloin Druids’ Dream herättäisi mielenkiintoa myös toiseenkin pelikertaan.

Tällekin julkaisulle löytynee oma pieni pelaajakuntansa, mutta vaikka NetEntin uutuudet yleisesti ottaen kiinnostavatkin paljon, niin Druids’ Dreamin on vaikea kuvitella jäävän pelatuimpien julkaisujen listoille.

Druids’ Dream on kahden tai enintään kolmen tähden videoslotti, johon on selvästikin panostettu paljon, mutta ei suurta yleisöä ajatellen.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
1 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 51 vote, average: 2,00 out of 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Druids’ Dream

1 arvostelu
40% käyttäjät pitävät

Vastaa