Divine Fortune

|NetEnt|2017-01-24|RTP: 96.59 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Netent » Divine Fortune
Pelinvalmistaja
NetEnt
Nimi
Divine Fortune
Feature Buy
Ei
Julkaistu
2017-01-24
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
5
Sticky wildit
Ei
Rivit
3
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
20
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,59
Bonuspeli
Kyllä
Varianssi
Medium
Progressiivinen jackpot
Kyllä
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Ei
Max. panos
100,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
600
Päivitetty
23.9.2022

Arvostelu

2 arvostelua - 3.00/5.00

Divine Fortune on NetEntin vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä julkaisema keskikorkean varianssin jackpot-peli, joka on pelattavissa niin netti- kuin mobiilikasinoillakin.

Teeman osalta matkaamme muinaiseen Kreikkaan, jonka todistavat esimerkiksi voittotaulukosta löytyvät Medusa- ja Minotauros-kuviot. Jatketaan niistä sekä pelin muusta sisällöstä seuraavissa kappaleissa.

Yksityiskohtia Divine Fortune -pelistä

Erilaisia jackpot-pelejä on olemassa lukuisia erilaisia. Toiset niistä mahdollistavat todella suuret voitot peruspelinkin puolelta, mutta Divine Fortune kuuluu enimmäkseen siihen ryhmään, jonka suurvoitot tulevat jackpot-voittojen kautta tai sitten eivät mistään. Toisaalta sellaiset korkeintaan muutaman sata kertaa panoksen palauttavat voitot ovat tässä pelissä todennäköisempiä ja sääntöjen puitteissa tämä meneekin ainakin kohtalaisen hyvästä pelistä bonusten kierrättämiseen.

Voittokuvioita on yhteensä kahdeksan kappalen verran, joista neljä alempaa ovat korttipakon parhaimmat kuviot ja neljä parasta näitä kreikkalaisen mytologian eläimiä tai henkilöitä. Paras voittokuvio on Medusa, joka maksaa panoksen takaisin 15-kertaisena yhdeltä voittolinjalta.

Viiden reelin ja kolmen rivin kokoiseen Divine Fortuneen on mahdutettu 20-linjaa, sekä muutamia erilaisia bonustoimintoja, joista lisää seuraavaksi.

Perus- ja bonuspelin yksi toiminto kantaa nimeä Falling Wilds Re-Spin. Tällöin peli antaa ilmaisia pyöräytyksiä, kunnes wild putoaa ruudulta pois.

Toinen mainittava toiminto on Wild on Wild. Mikäli samalle reelille osuu kaksi wildia, niin tämä reeli muuntuu koko kiekon kokoiseksi wildiksi.

Ilmaiskierrostoiminnon voi avata saamalla kolmesta viiteen scatter-merkkiä, jotka antavat järjestyksessä 5, 8 tai 12 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierrosten aikana kaikki wildit käynnistävät automaattisesti Wild on Wild -toiminnon, toisin kuin peruspelissä.

Jackpot-peli aktivoituu saamalla vähintään kolme bonuskuviota Fallin Wilds Re-Spin -toiminnon aikana. Mitä enemmän merkkejä saa kerättyä, niin sitä parempi. Jackpot-pelissä näillä bonuskuvioilla, eli kolikoilla tavoitellaan kokonaisia rivejä. Yhdellä rivillä saa Major-Jackpotin, kahdella Minor-Jackpotin ja kolmella pelin päävoiton Mega-Jackpotin.

Kaikki jackpot-voitot ovat progressiivisia jackpoteja, eli jokainen panostus kasvattaa niitä hieman kaikkien pelaajien kohdalla ja suurempi panos nostaa mahdollisuuksia voittaa jackpot. Tästäkään bonuksesta ei tarvitse poistua tyhjin käsin, sillä tarjolla on vähintäänkin kolikkovoittoja.

Panostasojen osalta Divine Fortune on taattua NetEntia. Panostasoa ja kolikon arvoa säätämällä ei oikeastaan edes jää sellaista vaihtoehtoa saamatta, jota osaisi edes kaivata.


Yhteenveto

Divine Fortune on oikeastaan hyvinkin tyypillinen jackpot-peli. Mitään äärimmäisen suuria voittoja tästä pelistä ei kannata odottaa, ellei tuurit ole sitten kohdillaan jackpot-pelin suhteen. Tosin välttämättä itse jackpot-voitotkaan eivät kohoa järisyttävän suuriksi, mutta jos ei ole aikaisemmin sellaista voittanut, niin ainakin pienempiin on aiempaa helpompaa päästä käsiksi.

Kaikesta huolimatta niin peruspeli kuin bonuskierroksetkin on toteutettu hyvin ja wild-ominaisuudet ovat hauskoja. Jos ei tavoittele Kuuta taivaalta, niin Divine Fortune on ehdottomasti asiallinen peli.

Kolme tähteä.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Divine Fortune peliä esimerkiksi täällä

Loading animation