fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Iron-dog-studio » Megaways Jack

Megaways Jack

Megaways Jack


Megaways Jack on Iron Dog Studion vuoden 2020 kesäkuussa netti- ja mobiilikasinoilla julkaisema korkean varianssin megaways-peli.

Iron Dog Studiolle kyseessä on vasta toinen megaways-peli, joista se ensimmäinen oli vuonna 2019 julkaistu Pirate Kingdom Megaways, jota kehuimme etenkin sen hyvin toteutetusta ilmaiskierrostoiminnosta.

Teemana Megaways Jack -pelissä on Jaakko ja pavunvarsi, jonka muistamme pelialan osalta parhaiten NetEntin Jack and the Beanstalkista.

Yksityiskohtia Megaways Jack -pelistä

Megaways Jack on yhdellä pelikierroksella 64-117 649 voittolinjan megaways-peli, jonka kierroskohtainen rivimäärä on korkeintaan seitsemän, mutta vähintään kaksi riviä. Tältä osin Megaways Jack on tavallinen megaways-peli, jota on myös sen mekanismi, jolloin voittoyhdistelmässä olevat voittokuviot katoavat peliruudulta ja näiden tilalle putoaa uusia, kunnes voittoyhdistelmiä ei löydy enempää.

Voittotaulukko alkaa korttipakan kuvioista 10-A, jotka maksavat panoksen takaisin 0,6-1-kertaisena yhdeltä täydeltä voittolinjalta. Edellisiä paremmat voittokuviot ovat lehmät, hanhet, Jaakon tai Jackin äiti, jättiläinen sekä itse Jack, joka on arvoltaan 25 x panos.

Kultainen kananmuna on Megaways Jack -pelin wild, jonka voi nähdä ensimmäistä reeliä lukuun ottamatta kaikilla muilla reeleillä. Varsinaista scatteria ei tässä pelissä tavata ollenkaan, mutta taikapapuja kuvastava symboli vie ylöspäin pavunvarrella sisältäen myös jotain toisia myöhemmin selvitettäviä toimintoja.

Peliruutua reunustava pavunvarsi on vähemmän yllättäen suuressa roolissa Megaways Jackissa, kun sen lehdet muuttuvat yksi kerrallaan kultaisiksi kaikista voittoyhdistelmistä. Kahdeksalla kultaisella lehdellä edetään ilmaiskierrostoimintoon ja tätä ennen katkeava voittoyhdistelmien ketjureaktio palauttaa pavunvarren sen alkupisteeseen.

Pelaajaa helpottaa pavunvarren kasvatuksessa ja lehtien värjäämisessä kaksi erikoistoimintoa, joista ensimmäinen on jo mainittu Magic Beans, eli taikapapu-kuvio, joka voi edistää matkaa 1-3:lla stepillä. Toinen on Magic Harp, joka voi käynnistyä satunnaisella pelikierroksella peruspelin tai ilmaiskierrosten aikana.

Peruspelin aikana Magic Harp sisältää yhteensä neljä erilaista erikoistoimintoa, jotka ovat: Jopa neljä wildia satunnaisiin kohtiin peliruudulla, x2-x5 -voittokerroin kyseiselle pelikierrokselle, korkeintaan kolme steppiä pavunvarrella ja neljäntenä toimintona on Respin, jolloin pavunvarsi säilyy entisellään ja pelaaja voi saada voittavan kierroksen.

Ilmaiskierrostoimintoon edetäkseen tarvitaan siis vähintään kahdeksan noustua porrasta pavunvarrella ja ilmaiskierrosten aikana jokaisesta neljästä stepistä saa kaksi lisäkierrosta ja sitä useammasta aina yhden lisää. Ilmaiskierrosten kierrosmäärä ja voittokertoimet menevät seuraavasti.

  • 8 tai 9 voittoyhdistelmää: 8 tai 9 ilmaiskierrosta.
  • 10 tai 11 voittoyhdistelmää: 10 tai 11 ilmaiskierrosta x2-voittokertoimella.
  • 12 voittoyhdistelmää: 12 ilmaiskierrosta x3-voittokertoimella.
  • 13 voittoyhdistelmää: 12 ilmaiskierrosta x3-voittokertoimella ja Magic Harp -toiminnon todennäköisyyttä on korotettu.

Mikäli ilmaiskierrosten aikana jokin reeli on täyden seitsemän rivin korkuinen, niin se jää sellaiseksi toiminnon loppuun saakka. Jokaisen reelin saatuaan tällaiseksi tarkoittaa se 117 649:ää voittolinjaa. Täysi reeli nostaa voittokerrointa yhdellä ja samoin tekee jokainen voittoyhdistelmä, joten ilman voittokertoimia alkava ilmaiskierrostoiminto ei ole mikään katastrofi, vaan kertoimia voi saada hyvinkin korotettua.

Magic Harp -toiminto on ilmaiskierrosten aikana hieman erilainen kuin peruspelissä ja nyt se sisältää kolme erikoistoimintoa. Ensinnäkin wildeja ladotaan peliruudulle enintään samat neljä kappaletta, mutta voittokerrointa voidaan korottaa korkeintaan kolmella ja peruspelistä poiketen yksi erikoistoiminto antaa 1-4 lisäkierrosta.

Jos ilmaiskierrostoimintoa ei jaksa odotella tai on muuten kiinnostunut Feature Buy -toiminnosta, niin Iron Dog Studio ei ole unohtanut sitäkään. Vaihtoehtoja on peräti kuusi erilaista, jotka ovat seuraavassa.

  • 6 ilmaiskierrosta: 30 x panos – ei lukittuja reelejä | RTP 95,79 % tai 40 x panos – yksi lukittu reeli | RTP 96,12 %
  • 8 ilmaiskierrosta: 50 x panos – ei lukittuja reelejä | RTP 95,81 % tai 80 x panos – yksi lukittu reeli | RTP 96,00 %
  • 10 ilmaiskierrosta: 90 x panos – ei lukittuja reelejä | RTP 96,00 % tai 130 x panos – yksi lukittu reeli | RTP 96,07 %

Kuten ylempää huomaa, niin palautusprosentti vaihtelee eri ostotoimintojen välillä. Pitkän juoksun palautusprosentti ilman ostotoimintoja Megaways Jack -pelissä on 96,20 %.

Yhteenveto

Megaways Jack on ainakin vuoden 2020 parhaimpia megaways-pelejä, jos ei jopa pidemmälläkin otannalla. Siinä on käytetty paljon uusia ominaisuuksia peruspelin ja ilmaiskierrostenkin puolella, jotka saavat näyttämään isommat pelivalmistajat osittain jopa huonossa valossa, kun isobritannialainen Iron Dog Studio on laittanut parastaan.

Neljän tähden megaways-peli, joka on hyvällä tavalla koukuttava. Plussaa myös Megaways Jackin useista eri vaihtoehdoista ostotoimintojen suhteen, mikäli ne näkee itselleen tärkeäksi osa-alueeksi megaways-peleissä.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5 (1 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Megaways Jack

1 arvostelu
80% käyttäjät pitävät

Vastaa