Offline

Dwarven Gems Megaways

|Iron Dog Studio|2021-09-01|RTP: 96.70 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Iron-dog-studio » Dwarven Gems Megaways
Pelinvalmistaja
Iron Dog Studio
Nimi
Dwarven Gems Megaways
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2021-09-01
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Kyllä
Rivit
8
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
200704
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,70
Bonuspeli
Ei
Varianssi
Very high
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,10
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
20,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
20000
Päivitetty
5.9.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Dwarven Gems Megaways on Iron Dog Studion valmistama todella korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 elo-syyskuun vaihteessa.

Iron Dog Studion voinee sanoa piristyneen tässä edelliskuukausien mittaan julkaisemalla useita megaways-pelejä. Niissä nähdyissä teemoissa me olemme olleet muun muassa avaruudessa ja eläimien kanssa konserttilavalla, kun nyt vuorossa on kääpiöiden johtama kaivos. Äkkiseltään teemassa on jotain – jos ei aika paljonkin samaa – kuin Red Rake Gamingin Gustav Minebuster -nimisessä ruudukkopelissä.

Alemmissa kappaleissa on tarkempia yksityiskohtia Dwarven Gems Megawaysista. Jos mennään jo pikkuisen asioiden edelle, niin siellä voi törmätä yhteen erikoistoimintoon sekä ilmaiskierroksiin, joista taas molempiin liittyvät yhtenä merkittävänä osana wildit.

Yksityiskohtia Dwarven Gems Megaways -pelistä

Dwarven Gems Megaways on kuusi reeliä leveä ja kahdesta kahdeksaan riviä korkea videoslotti, jonka kierroskohtainen linjamäärä on 324-200 704. Voittoyhdistelmissä pitäisi olla kahdesta kuuteen toisiinsa täsmäävää voittokuviota joko sellaisenaan tai sekoituksena wildien kanssa. Kuten megaways-peleissä usein, niin tälläkin kertaa voittoyhdistelmät rikkoutuvat ja niistä jääneet tyhjät paikat täytetään uusille voitto- ja/tai erikoiskuvioilla.

Voittotaulukon matala-arvoisia kuvioita ovat korttikuviot 10-A, joille tekevät seuraa öljylamput tai -lyhdyt, vasarat sekä neljä hahmoa tai kaivostyöläistä, joista päävoittokuvion linja-arvo on kuudelta reeliltä 5 x panos. Erikoiskuvioita on peräti neljän kappaleen verran: Reelien 2-6 tavalliset wildit, ylärivin erikoiswildit (lisää myöhemmin), scatter-merkit ja ilmaiskierrostoiminnon siniset jalokivet.

Sitten niistä erikoiswildeista. Itse asiassa tällaiset wildit ovat nippu dynamiitteja, joiden sijaintina on siis se neljä reeliä leveä ylärivi. Nämä wildit toimivat sticky-wildeina, kunnes ne räjähtävät voittoyhdistelmien loppuessa. Tämän räjähdyksen myötä peliruudulta rikkoutuu myös yhdeksän muuta kuviota (yksi jokaiselta reeliltä, sticky-wild ja kaksi lisäkuviota), joista jääneet paikat täytetään uusilla kuvioilla. Tavalliset wildit ja scatter-merkit eivät voi rikkoutua.

Ilmaiskierrostoimintoon matkataan neljällä scatter-merkillä, eli neljällä keskireelillä olevalla kaivosvaunulla. Seuraavassa vaiheessa näemme jalokivin koristellun hyrrän, josta selviää ilmaiskierrosten määrä, jotka on rajattu välille 6-11.

Jatkoa äskeiseen. Ilmaiskierrostoiminnossa on neljä erikoisuutta. Niistä ensimmäinen on voittoyhdistelmistä korottuva voittokerroin, jolle ei ole määritelty ylärajaa. Toinen on peruspelin erikoistoiminto. Kolmas ylärivin siniset jalokivet (Power Gems) ja neljäs Lucky Last Spin. Siniset jalokivet maksavat lisäkierroksia ja lisäävät wildeja reeleille 2-5. Lucky Last Spin tarkoittaa sitä, että jos viimeinen ilmaiskierros on voittava, niin tästä palkitaan lisäkierroksella. Lisäkierrokset jatkuvat, kunnes viimeinen ilmaiskierros on ei-voittava.

Bonusostoihin on neljä vaihtoehtoa, sikäli kun ne on vain tarjolla pelaajan kotimaassa. Katso luettelomerkit.

  • Bonusosto 1 – 200 x panos: 6-11 ilmaiskierrosta.
  • Bonusosto 2 – 45, 150 ja 300 x panos: 7, 9 tai 11 ilmaiskierrosta.
  • Bonusosto 3 – 400 x panos: 15 ilmaiskierrosta. Erikoistoiminto ja siniset jalokivet toistuvat nyt useammin.
  • Bonusosto 4 – 500 x panos: 20 ilmaiskierrosta. Erikoistoiminto ja siniset jalokivet toistuvat nyt useammin.

Maksimivoitoksi on rajattu Astro Newts Megawaysin tavoin 20 000 x panos. Bonusostoissa maksimivoitto on 30 000 x panos, mutta jätämme ensiksi mainitun infoon.

Palautusprosentti on pitkässä juoksussa 96,70 %, joka taas on vastaava kuin Rock the Reels Megawaysissa. Bonusostojen palautusprosentti on 96,50 %.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Vaikka Dwarven Gems Megaways ei mikään täydellinen megaways-peli olisikaan, niin se on kuitenkin todella hyvä julkaisu Iron Dog Studiolta.

Millainen kuva tästä reissusta kaivokseen jää näin yhden testikerran perusteella, niin perusperiaatteeltaan tämä on varsin tyypillinen lisäys tähän kategoriaan, mutta erikois- ja Power Gems -toimintojen myötä siinä on jotain uuttakin, niin kuin Iron Dog Studion megaways-peleissä yleensäkin.

Neljä tähteä. Kommentoi ja merkitse siinä sivussa myös oma tähtiarvostelusi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Dwarven Gems Megaways peliä esimerkiksi täällä

Loading animation