fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Igt » Mistress of Egypt Diamond Spins

Mistress of Egypt Diamond Spins

Mistress of Egypt Diamond Spins


Mistress of Egypt Diamond Spins on IGT:n vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä julkaisema keskikorkean varianssin videoslotti, joka on pelattavissa myös mobiililaitteilla.

IGT on tuttu pelivalmistaja jo vuosien takaa, mutta pienen hiljaiselon jälkeen se on vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä julkaissut useammankin videoslotin, joista Mistress of Egypt Diamond Spins saa vuoronsa peliesittelyissä ensimmäisenä.

Teemana Egypti toistuu peli toisensa perään, eikä Mistress of Egypt Diamond Spins tee poikkeusta siihen. Esimerkkinä mainittakoon, että viidestä edellisestä testatusta uutuuspelistä kolme on vienyt Niilin varrelle, mutta tällä kertaa piristävästi jackpot-pelin muodossa.

Yksityiskohtia Mistress of Egypt Diamond Spins -pelistä

Mistress of Egypt Diamond Spins on viiden reelin ja kolmen rivin videoslotti, josta löytyy 30 voittolinjaa, jotka luetaan aina vasemmalta oikealle.

Pelin voittokuviot alkavat korttipakan kuvioista J-A, jotka täydentyvät neljällä egyptiläisellä jumalla kuin myös otsikosta ja peliruudun taustastakin löytyvällä valtiattarella, joka maksaa panoksen takaisin yhdeltä viiden reelin voittolinjalta 3,33-kertaisena.

Wildina Mistress of Egypt Diamond Spins -pelissä toimii pyramidilla ja wild-tekstillä koristeltu kuvio, joka korvaa kaikki muut voittokuviot. Peliruudulta voi löytää myös scatter- ja jackpot-pelin kuviot, jotka ovat molemmat timantteja, toinen vain bonus-tekstillä varustettuna.

  • Peruspelin aikana yksi voittokuvioista esiintyy pinottuna, jolloin kyseinen kuvio voi peittää ainakin teoriassa koko peliruudun. Lisäksi peliruudulle voi ilmestyä satunnaisesti 3-15 wildia.
  • Kolme, neljä tai viisi scatteria aktivoi samaisessa järjestyksessä 10, 20 tai jopa 75 ilmaiskierrosta. Peruspelistä tuttu wild-toiminto on aktiivinen jokaisella ilmaiskierroksella.
  • Viisi timanttia käynnistää kolme respinia, jotka palautuvat kolmeen kaikista uusista timanteista. Jokainen timantti on arvoltaan 3-10 x panos, jonka lisäksi respineilla voi esiintyä seuraavia erikoistimantteja.
  • Mini timantti: Arvoltaan 15 x panos.
  • Maxi timantti: Arvoltaan 25 x panos.
  • Vaaleanpunainen timantti: Kerää kolme voittaaksesi Minor Progressive Jackpot.
  • Sininen timantti: Kerää kolme voittaaksesi Major Progressive Jackpot.
  • Täysi ruutu: Täytä koko peliruutu timanteilla voittaaksesi Grand Progressive Jackpot.

Mistress of Egypt Diamond Spins -pelin palautusprosentti on 95,60 %, jota kuitenkin jackpotit kasvattavat lukemaan 96,20 %, joka löytyy myös oikean laidan infosta.

Yhteenveto

Mistress of Egypt Diamond Spins ei vaikuta peruspelin tai edes ilmaiskierrostoiminnon kautta erityisen kiinnostavalta uutuuspeliltä. Jopa ulkoasu on tällä kivijalkakasinoiltakin tutulta IGT:n valmistamalla videoslotilla keskimääräistä yksinkertaisempi.

Jos kuitenkin jackpot-pelit ovat aihealue, joka pelialalla kiinnostaa, niin siinä tapauksessa Mistress of Egypt Diamond Spinsin voi sanoa olevan parhaimmistoa. Yleensä jackpotit laukeavat täysin satunnaisesti tai jackpot-peliin ei ole juurikaan nähty vaivaa, mutta nyt se on jopa mielenkiintoisempi kuin pelin muut osa-alueet.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
Kirjoitan enimmäkseen Ristikaksi.com -sivuston peliesittelyitä. Näistä kiinnostavat varsinkin nyt nousussa olevien pelivalmistajien uutuuspelit. Pelityypeistä taas megaways- ja megaclusters-pelit sekä grid-slotit ovat etusijalla.
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Mistress of Egypt Diamond Spins

1 arvostelu
60% käyttäjät pitävät

Vastaa