Offline

Heroes Hunt 2 Megaways

|Fantasma Games|2021-09-28|RTP: 96.49 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Fantasma-games » Heroes Hunt 2 Megaways
Pelinvalmistaja
Fantasma Games
Nimi
Heroes Hunt 2 Megaways
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2021-09-28
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Ei
Wildit
Kyllä
Rullat
6
Sticky wildit
Ei
Rivit
6
Scatterit
Kyllä
Voittolinjat
46656
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Palautus%/RTP
96,49
Bonuspeli
Ei
Varianssi
Very high
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,40
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
50,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
20000
Päivitetty
28.9.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Heroes Hunt 2 Megaways on Fantasma Gamesin sekä Relax Gamingin yhteistyössä valmistama todella korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 kolmannen ja viimeisen neljänneksen vaihteessa.

Kun katsotaan hieman tämän pelivalmistajan historiaa, niin he ovat luoneet joitain todella erikoisia videoslotteja, joista parina esimerkkinä olkoon Maze Escape Megaways sekä Twisted Turbine.

Äskeinen linjaus ei murru tälläkään kertaa, kun tässä jatko-osassa matkataan kuvitteelliseen linnaan, jota värittävät syksyyn sopiva kauhuteema sekä pelin päähahmoina olevat kolme eläinsankaria. Jotta teema ei olisi yksinään mukavaa vaihtelua useimpiin megaways-peleihin verratessa, niin sitä samaa on myös Heroes Hunt 2 Megawaysin erikois- ja ilmaiskierrostoiminnoissa, joista lisää seuraavissa kappaleissa.

Yksityiskohtia Heroes Hunt 2 Megaways -pelistä

Heroes Hunt 2 Megaways on kuusi reeliä leveä ja kahdesta kuuteen riviä korkea videoslotti, jonka kierroskohtainen linjamäärä on 64-46 656. Voittoyhdistelmät luetaan vasemmalta oikealle ja niihin vaaditaan kolmesta kuuteen toisiinsa sopivaa voittokuviota tai sellaisten ja wildien sekoituksia. Kuten kuvasta näkyy, niin jokainen voitto- ja erikoiskuvio on 1×1-suuruinen, joten ruudukko on periaatteessa täysin näkyvissä, kun rivejä on blokattu laatoilla.

Voittotaulukon matala-arvoisia kuvioita ovat vaaleat, vihreät, siniset ja violetit jalokivet, joiden jälkeen näemme kultakolikot, kruunut sekä kolme eläinhahmoa – oravat, korpit ja leijonat. Päävoittokuvion linja-arvo on 5 x panos, joskin myöhemmin listatussa ilmaiskierrostoiminnossa on niitä tuplasti arvokkaampia vampyyreja. Erikoiskuvioissa on muun muassa wildeja sekä scatter-merkkejä, joista niistäkin selviää lisää omien toimintojensa sekä esimerkkikuvien kohdalla.

Siinä oli ikään kuin tärkeimpiä perustietoja. Itse pelaaminen alkaa siitä, että pelaajan tehtävänä on valita jokin kolmesta hahmosta. Mikä se valinta sitten onkaan, niin ne kaksi muuta vaativat pelaamisen aikana kertyneitä pisteitä (3 XP), joita on kuudennen reelin aarrearkuissa. Pisteet eivät nollaudu siinä vaiheessa, kun peli on suljettu eivätkä myöskään silloin, kun panosta on vaihdettu johonkin suuntaan.

Näillä kolmella hahmolla on omat erikoistoimintonsa. Erikoistoiminto vaatii hahmoa vastaavan (voi olla useita) erikoissymbolin reeleille 1-5. Katso luettelomerkit.

  • Soturi-erikoistoiminto: Lisää wild-reelin voittokertoimella x2-x8 sekä yhden tavallisen wildin.
  • Velho-erikoistoiminto: Rikkoo blokattuja kohtia sekä ei-voittavia voittokuvioita.
  • Jousimies-erikoistoiminto: Rikkoo kahdesta yhdeksään blokattua ja/tai ei-voittavaa kohtaa lisäten samalla niiden määrää vastaavan voittokertoimen.

Seuraavana käymme läpi Heroes Hunt 2 Megawaysin kolme ilmaiskierrostoimintoa. Niistä ykkösvuoron saa Werewolf- eli ihmissusi-ilmaiskierrokset, joihin edetään pisteiden tavoin kuudennen reelin aarrearkusta. Ilmaiskierroksia on kymmenen kappaletta ja reeleillä 2-5 on ihmissusi-wildeja. Nämä erikoiswildit muuntavat kaikki soturit, velhot ja jousimiehet wildeiksi ympäriltään. Koska aarrearkut poistetaan kuutosreeliltä pisteiden ollessa täynnä, niin sen jälkeen tähän toimintoon voidaan poiketa bonusostolla.

Vampire- eli vampyyri-ilmaiskierrosten scatter-merkkeinä ovat nyt reeleillä nähtävät avaimet. Ilmaiskierrostoimintoon (10 ilmaiskierrosta) tarvitaan kolme avainta, jotta kolme sankariamme pääsee taistelemaan vampyyreja vastaan. Peliruudun kattaa nyt vampyyri-mittari, jota kulutetaan hahmojen reeleiltä tuhoamilla vampyyri-symboleilla. Jos 12 symbolia on tuhottu, niin sitten tie käy Super-ilmaiskierroksiin. Tuhotuista vampyyreista maksetaan lisäkierros.

Super Free Spins -toiminnossa eli kahdella Super-ilmaiskierroksella ruudukossa ei ole blokattuja kohtia ja voitot kerrotaan voittokertoimella x100. Jos jotain huonoa, niin reeleillä ei ole nyt erikoistoimintoja.

Bonusostoihin on kaksi asetusta. Ihmissusi-ilmaiskierrostoiminto on ostettavissa hintaan 30 x panos, kun taas vampyyri-ilmaiskierrostoiminnon hinta on 100 x panos.

Maksimivoitto on 20 000 x panos. Sen todennäköisyydet ovat tietenkin niin masentavat, että haluaako sitä kukaan meistä tietääkään, mutta Super Free Spins -toiminnon voittokertoimilla on toki mahdollisuudet kivoihin voittoihin.

Palautusprosentti on pitkässä juoksussa 96,49 %, ja mikäli emme ole aivan väärässä, niin Fantasma Games ei toisenlaista versiota edes julkaise. Bonusostoilla palautusprosentit ovat 96,82 % (ihmissusi) ja 96,97 % (vampyyri).

Site general layout graphic

Yhteenveto

Tästä tekstistä muodostui kai juuri sellainen sotku, mitä Fantasma Gamesin pelijulkaisulta kirjoittamisesta oli odotettavissakin. Heroes Hunt 2 Megaways ei itsessään ole mikään sotku vaan kaikkine keräilyineen sekä erikois- ja ilmaiskierrostoimintoineen se on megaways-peliksi mukavan erilainen, eikä missään nimessä tylsä, jos se onkin ollut tämän kategorian ongelma läpi vuosien.

Neljä tähteä. Mitä mieltä sinä olet Heroes Hunt 2 Megawaysista? Tökkivätkö pisteiden keräilyt vai onko asia päinvastoin? Kommentoi ja merkkaa tähtesi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Heroes Hunt 2 Megaways peliä esimerkiksi täällä

Loading animation