Offline

Wild Toro II

|ELK Studios|2021-10-05|RTP: 95.00 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Elk » Wild Toro II
Pelinvalmistaja
ELK Studios
Nimi
Wild Toro II
Feature Buy
Kyllä
Julkaistu
2021-10-05
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Tetris-slotti
Kyllä
Wildit
Kyllä
Rullat
5
Sticky wildit
Kyllä
Rivit
8
Scatterit
Ei
Voittolinjat
502
Ilmaiskierrokset
Ei
Palautus%/RTP
95,00
Bonuspeli
Kyllä
Varianssi
High
Progressiivinen jackpot
Ei
Minimipanos
0,20
Erikoistoiminto
Kyllä
Max. panos
100,00
Automaattipeli
Kyllä
Maksimivoitto
10000
Päivitetty
5.10.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Wild Toro II on ELK Studiosin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 lokakuussa.

Tämän samaisen pelivalmistajan vyöllä on joitain pelisarjoja kuten Gold- ja Nitropolis-sarjat, mutta yksittäisistä videosloteista Wild Toro on lienee niitä kaikkein tunnetuimpia. Syystä taikka toisesta heiltä otti noin viiden vuoden ajan, jotta pääsemme toista kertaa – eli jatko-osan muodossa tälle härkätaisteluareenalle tai -kadulle.

Kuka sitten ei tiedä tästä edellisosasta mitään, niin tiivistettynä sen pääroolia näyttelivät Respin- ja wild-toiminnot. Äkkiseltään katsottuna ELK Studios ei ole loikannut niiltä raiteilta pois, mutta toki mukana on jotain uuttakin. Näistä lisää seuraavaksi.

Yksityiskohtia Wild Toro II -pelistä

Wild Toro II on viisi reeliä leveä ja viidestä kahdeksaan riviä korkea videoslotti, jossa on 259-502 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Voittoyhdistelmiä varten vierekkäisillä reeleillä pitäisi olla kolmesta viiteen toisiinsa sopivaa voittokuviota sellaisenaan tai sekoituksena wildien kanssa.

Voittotaulukon matala-arvoisia kuvioita ovat korttipakan J:t, Q:t, K:t ja A:t, joita seuraavat hopea- ja kultakolikot, appelsiinit ja kukat. Kukkien linja-arvo on viideltä reeliltä 5 x panos. Wildeista on peräti kolme versiota: kultaiset lätkät (logot), härkätaistelijat ja härät.

Kun reeleillä on yksi tai useampi härkätaistelija tai matador-wild, niin se tietää Respin-toimintoa. Tällaiset wildit kulkevat reeli-reeliltä vasemmalle ja sieltä lopulta pihalle. Jokainen wild korottaa myös rivimäärää yhdellä ja kultaisissa wildeissa on voittokerroin, joka taas korottuu reeliltä toiselle siirtyessä x1:llä. Respin-toiminto päättyy, kun näkyvissä ei ole yhtäkään matador-wildia.

Mikäli Toro-wild on reelillä kuusi, niin sen käynnistävässä toiminnossa on hyvin samanlainen mekaniikka kuin ylemmissä Respineissa. Nyt lisäjännitystä on kuitenkin siinä, että jos Toro näkee härkätaistelijan, niin se hyökkää sen kimppuun jättäen samalla jälkeensä polun wildeja ja napaten matadorin voittokertoimen itselleen.

Bonusostoja emme listaa sen tarkemmin. Mainittakoon niitä olevan viiden kappaleen verran, joilla voi ostaa hintahaarukasta x5-x500 muun muassa voittavia pelikierroksia sekä näitä wild- ja respin-toimintoja.

Maksimivoitto Wild Toro II:ssa on 10 000 x panos.

Voitto-osuman todennäköisyys on noin yksi viidestä pelikierroksesta ja sen palautusprosentti on 95 %.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Kuka näkee mitenkin, mutta näin kai jatko-osan tekeminen parhaiten luonnistuu, että alkuperäinen idea jätetään enemmän tai vähemmän ennalleen ja siihen lisätään jotain ekstraa.

Ykkösosan ystäville wild- ja respin-toiminnot ovatkin voittokertoimia lukuun ottamatta ennallaan, mutta nyt peliruutu voi laajentua rivi- ja linjamäärää nostaen – ei huono uudistus.

Neljä tähteä. Koetko sinäkin samoin, että ELK Studios on tehnyt näin hyvän videoslotin vai onko asia juuri päinvastoin? Kommentoi ja jätä Wild Toro II:lle tähtesi. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Wild Toro II peliä esimerkiksi täällä

Loading animation