fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Blueprint-gaming » Wish Upon a Jackpot Megaways

Wish Upon a Jackpot Megaways

Wish Upon a Jackpot Megaways


Wish Upon a Jackpot Megaways on Blueprint Gamingin vuoden 2020 helmikuussa netti- ja mobiilikasinoilla julkaisema keskikorkean tai korkean varianssin megaways-peli.

Joku pitkän linjan pelaaja muistanee samaisen pelivalmistajan vuonna 2013 julkaiseman Wish Upon A Jackpot -nimisen 20-linjaisen videoslotin. Wish Upon a Jackpot Megaways on jatkoa kyseiselle julkaisulle.

Teemana Wish Upon a Jackpot Megaways -pelissä on fantasiateemainen ihmemaa, josta löytyy tuttuja voittokuvioita esimerkiksi Jaakko ja Pavunparsi sekä Tuhkimo -saduista pitäen sisällään myös tähän pelisarjaan olennaisena osana kuuluvan hyvän haltijattaren.

Yksityiskohtia Wish Upon a Jackpot Megaways -pelistä

Wish Upon a Jackpot Megaways on kuuden reelin ja enimmillään seitsemän rivin videoslotti, jonka kierroskohtainen linjamäärä asettuu aina välille 64-117 649 voittolinjaa. Useimmista megaways-peleistä tuttua ylimääräistä – keskireelien alla tai päällä olevaa riviä ei ole tällä kertaa mukana.

Voittokuviot Wish Upon a Jackpot Megaways -pelissä alkavat korttipakan numeroista sekä kirjaimista väliltä 9-A, joita seuraavat harput tai lyyrat, lasikengät, linnat sekä esimerkkikuvassakin näkyvät pelin logot. Paras voittokuvio on arvoltaan 25 x panos, joka poikkeaa usein nähdystä 50 x panos -lukemasta.

Wish Upon a Jackpot Megaways sisältää kaksi erilaista wildia, joista ensimmäinen on tavallinen 1×1 -kokoinen wild ja toinen on voi peittää koko reelin, joskin ollen aktiivinen ainoastaan myöhemmin kerrotulla tavalla. Scatter-merkkinä on satukirja ja Blueprint Gamingin usein käyttämä mysteerikuvio on tällä kertaa satuprinssi.

  • Wish Upon a Jackpot Megawaysin suurin mielenkiinto kohdistuu Fairy Godmother Bonus Spins -toimintoon. Hyvä haltijatar voi taikoa ruudulle kolme maagista palloa, joista paljastuu jokin seuraavista erikoistoiminnoista.
  • Golden Arrow Mystery Spin: Satuprinssi voi ampua peliruudulle kultaisia nuolia, joista paljastuu jopa 100 mysteerikuviota, jotka voivat taas muuntua joksikin pelin voittokuvioista.
  • Magic Beanstalk Stacked Wilds: Jack tai meidän kesken Jaakko voi muuntaa osan reeleistä stacked-wildeiksi ja antaen niille jopa voittokertoimen x7, jotka voi kertoa myös toisensa keskenään.
  • Pigs Can Fly Wilds: Peliruudun reeleille 2-5 lentää possuja, jotka muuntavat osumakohteensa yksittäisiksi wildeiksi.
  • Ilmaiskierrostoiminto, eli Fairy Godmother Free Spins käynnistyy, kun pelaaja saa vähintään kolme scatteria. Näistä myönnetään 10 ilmaiskierrosta ja jokaisesta scatterista niiden aikana aina yksi lisää.
  • Ilmaiskierrosten aikana valitaan yksi äskeisistä erikoistoiminnoista, joka voi toistua hyvinkin usein. Lisäksi jokainen voitto nostaa voittokerrointa yhdellä ilman rajoituksia alkaen lukemasta x1.

Maksimivoitoksi Wish Upon a Jackpot Megaways -pelille on asetettu jo melko tavalliseksi lukemaksi yleistynyt 50 000 x panos, joka on peräti 50-kertainen alkuperäiseen Wish Upon A Jackpotiin verrattuna.

Yhteenveto

Peruspelin ja ilmaiskierrostoiminnossakin esiintyvien erikoistoimintojensa vuoksi Wish Upon a Jackpot Megaways -peliä voi kerrankin rehellisesti sanoa tavallisesta poikkeavaksi megaways-peliksi, vaikkakin ne kaikkein suosituimmat megaways-pelit ovat edelleenkin niitä vuosia sitten julkaistuja ja kaikilla tavoin pelkistetyimpiä versioita.

Suurempaa miinusta Wish Upon a Jackpot Megawaysille on vaikeaa antaa. Nimi saattaa olla harhaanjohtava ja ostotoimintoa joku kaivannee varmasti, mutta muuten puhumme keskivertoa paremmasta megaways-pelistä, joka ansaitsee neljä tähteä.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
2 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 5 (2 votes, average: 4,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Wish Upon a Jackpot Megaways

2 arvostelut
90% käyttäjät pitävät

Vastaa