Etusivu » Pelitarjoaja » Blueprint-gaming » Deal or No Deal Megaways Golden Box

Deal or No Deal Megaways Golden Box

Arvostelu

Deal or No Deal Megaways Golden Box on Blueprint Gamingin valmistama keskikorkean tai korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2020 loka-marraskuun vaihteessa.

Kyseessä on jatko-osa vuotta aiemmin julkaistulle megaways-pelille, joka pohjautui samannimiseen tietokilpailuformaattiin. On tästä ykkösosasta sitten pienintäkään käsitystä tai ei, niin Golden Box -versio tulee käsittämään siihen verrattuna niin suuremman maksimivoiton kuin myös yhden uuden bonuspelin sen erikois- ja ilmaiskierrostoimintojensa jatkoksi.

Seuraavassa on tarkempia yksityiskohtia Blueprint Gamingin tämänkertaisesta pelijulkaisusta.

Yksityiskohtia Deal or No Deal Megaways Golden Box -pelistä

Deal or No Deal Megaways Golden Box on kuusi reeliä leveä sekä kahdesta seitsemään riviä korkea videoslotti, jonka kierroskohtainen linjamäärä rajautuu välille 324-117 649.

Voittoyhdistelmät muodostuvat useimpien megaways-pelien tavoin vasemmalta oikealle, kun yhdellä voittolinjalla on kolme pienempiarvoista tai kaksi parhaimmista voittokuvioista. Sellaisia ovat korttikuviot 9-A, joiden jälkeen näemme kahvimukit, punaiset sinetit, sinetöidyt kirjekuoret sekä laatikot. Näiden viimeksi mainittujen kuvioiden voitot jakautuvat kuuden reelin voittolinjoilta välille 2-50 x panos.

Erikoiskuvioita ovat wildit sekä mysteerikuviot. Näistä ensimmäiset tunnistaa vastaavasta tekstistään ja niihin on mahdollista törmätä ainoastaan peliruudun yläosan neljä reeliä leveällä vaakarivillä. Mysteerikuvioita kuvastavat värityksensä puolesta wildeja muistuttavat kysymysmerkit.

Kuten jo äskeisessä selvisi, niin scatter-merkkejä ei tavata peruspelissä lainkaan. Tämä tietää sitä, että bonuspeli sekä sen sisältämät palkinnot aktivoituvat voittoyhdistelmien mukaan, jotka taas täyttävät peliruudun vasemmassa laidassa olevaa mittaria tai polkua.

  • Neljä voittoyhdistelmää: Kolikkovoittoja x10 saakka sekä 8-10 ilmaiskierrosta + pronssinen laatikko.
  • Viisi voittoyhdistelmää: Kolikkovoitttoja x10 saakka sekä 8-20 ilmaiskierrosta + hopeinen laatikko.
  • Kuusi voittoyhdistelmää: Ei kolikkovoittoja. 8-20 ilmaiskierrosta + kultainen laatikko.
  • Seitsemän voittoyhdistelmää: Ei kolikkovoittoja. 20-50 ilmaiskierrosta.

Nämä yllä luetellut kolikkovoitot sekä ilmaiskierrokset ovat bonuspelin palkintoja. Ensiksi pelaaja valitsee yhden laatikon, joka pidetään bonustoiminnon loppuun saakka. Seuraavat valinnat karsivat tai poistavat jäljelle jääneitä palkintoja, kunnes pelaajan edessä on enää kaksi laatikkoa kolikkovoittoineen tai ilmaiskierroksineen. Tässä välissä pelaajalla on mahdollisuus hyväksyä pankkiirin tarjous tai jatkaa laatikoiden klikkailua. Kolmessa pronssi-, hopea- ja kultalaatikossa on pelkästään ilmaiskierroksia.

Bonuspelin jälkeisessä ilmaiskierrostoiminnossa reeleille lisätään korkeintaan 100 mysteerikuviota. Kun näitä kysymysmerkkejä osuu peliruudulle, niin niiden takaa paljastuu aina yksi yhteinen voittokuvio. Ilmaiskierroksilla kaikki voittoyhdistelmät nostavat voittokerrointa yhdellä ilman ylärajaa. Peruspelistä poiketen vaakarivillä on nyt lankapuhelimia esittäviä scatter-merkkejä, jotka maksavat lisäkierroksia kolmannesta puhelimesta alkaen.

Maksimivoitto Deal or No Deal Megaways Golden Box -pelissä on 25 000 x panos ja sen palautusprosentti on tasan 96 %.

Yhteenveto

Siinä missä pelisarjan alkuperäisestä versiosta tuli varsin suosittu megaways-peli, niin vuoden verran odoteltu jatko-osa ei ole ainakaan yhtään huonompi. Monella tapaa nämä ovatkin hyvin samanlaisia keskenään. Jackpot-voitot ovat nyt historiaa, mutta se ei ole suurikaan menetys pikkuisen uudenlaisen bonuspelin vuoksi.

Ilmaiskierrostoimintoa edeltävä vaihe ei varmastikaan ole kaikkien pelaajien mieleen, mutta siinä tapauksessa vastaavat megaways-pelit tai pelisarjan avannut Deal or No Deal Megaways ovat nekään tuskin tehneet vaikutusta.

Kolme tai neljä tähteä.


Bonus
Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Lisenssit
Curacao eGaming
Gambling Commission
Malta Gaming Authority
Spelinspektionen
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Voittajat
Kokemuksia
Odota hetki... Ladataan...
FAKTAT

Muistithan, että voit pelata Deal or No Deal Megaways Golden Box peliä esimerkiksi täällä

Avaa chat